Pepenasi de iulie-august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

'neata, fie-mea s-a trezit la 4 si pin la 5 jumate a avut chef de povesti. Nu mai sint obisnuita cu din astea, asa ca andreea mersi de cafea
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
bubu, nu zisesi unde mergi in contzed ...
a-te-be-ule, baga o poza cu nuanta aia aluna sa te vaz si eu. Nicolas e o dulceata, nu stiu unde vezi tu urechile alea, lasa copilul in pace.
moni, bine-ai veni la noi.
alina, distractie placuta in vacanta.
Gata, ma duc sa hranesc copilul, da' mai viu mai incolo.

ps: io inca n-am bagat copilul in fis din ala gros, desi in elvetica e mai frig decit in romanica, mama denaturata ce sint. Da' vreau s-o obisnuiesc cu frigurile.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Kamelya....felicitari pentru Daria copil puternic...auzi la ea ...in funduletz si apoi gata in picioare....

Turtu.....bine ai sosit la cafea.....nu ca as face hi hi hi in barba ca nu sunt singura chiauna de bebe in noaptea asta......dar ma "consolez" ca deh.....e de la luna plina...

S-a trezit domnisoara si si-a pus covertura pe cap...ma duc s-o salvez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mai fetelor, da' Sun pe unde e? Ca ieri n-am vazut-o deloc. Sper ca e totul in regula.
Sun da si tu un semn, ca nu suntem obisnuite sa lipsesti. macar sa stim ca sunteti bine toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

turturica multumim
Irda si eu am ramas surprinsa ca toata lumea zice sa nu fortzez copilul dar nu stiu ce sa ma mai joc cu ea ca cu jucari de plus nu-i prea place se sperie asa ca exersam maxim de 2 ori pe zi si dupa aia tipa ca mai vrea si de ras rade in hohote dar numai daca o ti in brate

mai cu legea si eu am inteles ca beneficiaza de cei 85 % si mamele care au intrat inainte de 1 ian 2009 in CIC

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, si voua va cade parul tare rau? Ca mie imi cade ca la balamuc, a inceput la vreo 2-3 luni de la nastere, mi-e si groaza deja sa ma piaptan... Am incercat Chelstop de la Hofigal da se pare ca nu are niciun efect. Anaxena, am vazut ca tu stii o multime de lucruri despre par, ai vreo sugestie ce as putea lua ca sa stopez caderea asta?? Ca tot am citit ca e normal, cade ce nu a cazut in 9 luni, dar cred ca raman cheala daca mai continui in stilul asta, ca nici asa nu ma laud cu cine stie ce podoaba capilara...

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

tuturor bebeilor care implinesc lunitze!

Fierul eu stiam ca se da dimineata, cu ceva vitamina C ca sa se absoarba. Dimineata pt. ca da insomnie.

Mona si bebe Luca bine ati venit!

Nu's ce mai vroiam sa scriu ca m-au intrerupt telefoanele...

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Turtu: nici eu nu l-am bagat inca in fas gros dar il imbrac in hainute grosute. Tu pe unde esti mai exact in elvetica?
p.s. in contzed mergem in maldive, ai fost?

Astazi dimineata pentru prima data de cand am nascut m-am trezit inaintea lui bebe si fara sa fiu obosita sau sa-mi mai fie somn!! Super record! Pentru prima data mi-am facut si eu somnul ca un om normal pai daca fi-miu a dormit neintors de aseara de la 9 pana azi la 7 jumate dim sper s-o tina tot asa

ile: a! si sa ne mai spui si cum e cu uleiul, painea, pastele, cerealele in regim sau deloc???

Mona: bine ai venit cu tiz mic, suntem 3 mamici cu bebei Luca: eu, map si voi

Sun: sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

E clar, se intampla ceva, e ceva in aer ca vad ca multe fete se plang ca au luat-o razna bebeii!!! Ioana mea toate noptile de saptamana asta s-a trezit aproape din ora in ora, am zis ca-i pun o pendula si o atarn in cui, ca-i ceas cu cuc!!!Tine mortis sa ma anunte ca a mai trecut o ora Eu am asociat schimbarea asta cu introducerea cerealelor, sau cel putin asa banuiesc, asa ca azi nu-i mai dau, sa vad ce se intampla.Poate astea ii dau prea multa energie, nu stiu.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Fetelor eu am uitat cum e sa te trezesti asa des ...al meu dupa botez si-a scos masa de noapte si se trezeste incepand cu 5-6-7...
Aseara s-a culcat la 22 si s-a trezit la 7....in schimb nu's ce-i cu asta "mare" ca de 2 nopti tot plange prin somn, vorbeste.....

Cumnata mea a slabit mult cu disociatul insa nu e ala cu 3 zile fructe, 3.... mananca orice in afara de paste, dulciuri, cartofi, banane si morcovi.

Revin ca maraie piticul...

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata gagici,
Pfuaii da` frig mai este dom`le.Vreau sa vina vara.punct!

Cris,Deea a intrat in clubul pepenasilor agitati seara.Deci plange isteric daca nu o i-au in brate.Noaptea se trezeste des si papa.Noroc ca doarme afara cat stam 3 ore insa cred ca de azi nu mai stau asa mult ca deja pe la 3 daca dispare soarele e frig.Mihaita e cuminte?

Multumim de complimente Flo, pupam bebe!

Dia,eu ii dau mamarutei afara un body cu maneca lunga,strampi,si o salopeta de catifea si apoi un fas.Ieri de ex,i-am dat un pulover din ala gros deasupra si o pereche de pantaloni grosi in loc de fas.Sper sa nu-i fie frig.

Eu am o intrebare legat de diversificare.Vorbeam ieri cu o mamica care alapteaza si acum fetita de 9 luni.A inceput diversificarea pe la 6 luni si se plange ca fetita nu prea mananca mare lucru mancare ,prefera titi in locul mancarii.
CREDETI CA AR PUTEA FI O CAUZA AMANAREA DIVERSIFICARII PT REFUZUL MANCARII?
La Bogdan am inceput si eu la 3 luni diversificarea desi il alaptam exclusiv si acum nu stiu ce sa mai fac,cum e bine si cum e rau.Precizez ca el a fost un mancacios de la inceput.Niciodata nu a refuzat nimic din ce i-am dat.
Va las,o zi calduroasa sa aveti!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput