Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
kamelya spune:
bubuleana wow maldive !!! super
map bine ai revenit
eu anul viitor vreau sa merg in concediu in Germania o luna la o matusa de-a sotului cu avionul ca nu ma incumet sa merg atatia km cu masina.chiar asa ma duc sa arunc un ochii la bilete de avion
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ladymina77 spune:
Si era sa uit,
LA MULTI ANI CU SANATATE PT SARBATORITII DE AZI!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Tecky spune:
Salutare la toata lumea!
Atb sa-ti fie de bine schimbarea de look,poate pui poze sa te vedem si noi.Imi amintesc ca la nunta ai fost blonda si foarte bine iti statea.Eu nu m-am vopsit inca pt ca sunt vopsita de 2 saptamani,peste vreo 3 sapt o sa incerc sa ma duc cu recomandarile Anaxenei la coafor.Foarte frumoase pozele cu Nicholas.
Mada ce haioase costumase au avut fetele de Hallowen.Sunt 2 fete superbe,sa-ti traiasca!
Fetelor aveti idee pe la ce varsta incepe sa le creasca parul bebelusilor ca pana acum a tot chelit Raluca?Tare am chef sa incep sa-i fac codite,sa o coafez.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi am dormit mai bine aseara nu perfect da mai bine anyway suntem pe cale sa scapam si de raceala ne-a ramas o tusa urata la toate trei da scapam noi si de aia.
Irda, Andreea imi pare rau ca nu ati reusit s ava odihniti. Pupici.
Moni bine ai venit!
Da-ne toate datele voastre vezi pe lista ce si cum trebuie si te trecem la listutza.
Asa fetele am vazut in cap 35 ca ati mai scris niste completari pt listutza am sa le fac si pe alea daca nu le-a facut altcineva deci nu am uitat de ele da n-am mai apucat.
Cristina ms.
Adriana ms.
Mai noi am stabilit o regula ca nu ne certam in fazta copiilor si ne aratam afectiunea pt ca mi se pare normal, sa vezi cand ne mai strangem in brate cum vine Ari se baga intre noi si zice ahhhh si apoi ne imbratisam cu totii, adik o facem sandvis.
Asa acuma reteta de tocanitza sau gulas cum vreti sa ii ziceti:
Ingrediente
2 dovleceii
2 bucati lungi praz
1 bulb fenicul(chimen dulce)
1 jumate gulie galbena (daca o tai e galben-portocalie inauntru)
3 cartofi potriviti
3 morcovi
425 g fasole ei zic aici sa folosesc butter beans care is niste fasole late albe dar puteti folosi si din alea normale din conserva sa fie in apa ca sa pastrati zeama de la ele ca va trebuie
55 g unt
1 conserva rosii in sos
600 ml supa de legume
pasta de rosii concentrata
sare, piper
2 foi de dafin
Pt galuste - acuma fiecare le face cum vrea eu le-am facut asa:
2 oua separat albusul de galbenus
2 linguri unt
faina
patrunjel
sare si piper
Mod de preparare: legumele le taiati toate cat de mari/mici vreti si topiti untul intr-o tigaie cu fundul mai gros si caliti legumele pana se inmoaie apoi adaugati supa, zeama de la fasole, pasta de rosii si sare, piper si foile de dafin si lasati pana fierbe apoi dati mai incet si adaugati si o conserva de rosii blenduite. Dati la foc mic. Intre timp preparati galustele puneti apa la fiert intr-o oala cu suprafata mai mare si separati in doua vase albusul de galbenus albusul il bateti spuma galbenusul il frecati cu unt apoi le amestecati adaugati patrunjel, sare si piper si incorporati faina pana se face o pasta asa lipicioasa ca un fel de aluat mai umed si cu o lingura cand fierbe apa luati cate un pic din aluat nu f mult ca ele se umfla si puneti in apa fierbinte testati cu una si daca mai trebuie faina mai adaugati. Dupa ce sunt gata galustele si au fiert si legumele adaugati fasolea impreuna cu galustele si lasati sa mai fiarba la foc mic sa isi ia toate gustul, la sf potriviti de gust cu sare/piper/vegeta si puteti papa asa sau cu niste carnitza la gratar langa.
Puteti face asa si cu niste carne de vita cuburi in tocanitza da eu zic ca e mai buna asa numai legumele si carnitza langa.
Aici pozele de cand am gatit eu.
Acuma www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/fennel-bulb/" target="_blank">aici gasiti cum arata fennel-fenicul si www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/swede/" target="_blank">aici gulia aia de care zic eu.
Tre sa fug revin.
Violeta_m_tm spune:
Ile asa este nu m-am pus in postura de angajata a ta sau in locul sotului tau, sincer nu as vrea![]()
Mona si bebe Luca bine ati venit
Mada ma bucur ca Ari a mancat tot, bine ar fi ca noile metode sa de-a roade
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Merg sa-mi trezesc lenesa ca doarme prea mult, de aseara de la ora 23, cu mici pauze pt papa.
ella81it spune:
Salutari din Italia!![]()

LA MULTI ANI PEPENASILOR STEFAN CRISTIAN,ILINCA MELANIA,IOANA MARIA,DARIA ECATERINA,ALEXANDRU MATEI ,FILIP

V a multumim ptr urarile facute,nu imi vine sa cred ca Alex are 5 luni
,am baiat mare![]()
Mai MADA zi mi si mie unde vad pozele cu noul look ca aseara te am visat asa de disperata sunt![]()
Am citit despre cura de slabire a Nicoletei Luciu ieri am pregatit tot ca de azi sa o incep.Dar pot?
Sotul vrea paste cu fructe de mare
si eu nu pot sa stau sa ma uit,deci aman dieta.Maine mergem la o zi de nastere deci iar aman ![]()
Ma duc sa fac pastele!![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
MissJJ spune:
Tecky ms.
Ari de mica a fost chelbosica abia de la 1 an incolo am putut sa ii prind clamitza in motul din frunte si dupa 1 an jumate a inceput sa ii creasca mai mult si acuma putem prinde si doua coditze.
Chiar ma uitam la poze din iulie cand am nascut-o pe Ami si acuma cat de mult i-a crscut perisorul.
Map pupici.
Merg sa vad si eu poze pe picasa ca is in urma.![]()
AnnaBaby spune:
Am experimentat si piureul de fructe! I-am facut mai inainte suculetul si ca de obicei l-am strecurat ca sa ramana limpede fara pulpa, si ce m-am gandit eu, ia sa vad daca papa piureul ala? Si deschidea gurita asa de frumos cand vedea lingurita!!!

A papat cateva lingurite si apoi 50 ml de suculet de mar si morcov!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
a.cicel spune:
Eu sunt prin zona, dar am multa treaba. Curatenie, mancare, spalat haine, calcat...Nu mai pot. Si la cat am dormit azi-noapte...

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR SARBATORITI AZI!