Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
MissJJ spune:
Ella uite aici poze cu look-ul.
Vazut Denisa diversificata de surioara, iti vine sa le papi cat is de dulci, Mihaitza la care ii sta bine cu, caciulitza, Ilinca si Ania doua printese superbe in fatza la teatru btw super poza cu delfinul unde-i facuta?, Mara cum sta ca o regina in leagan ca al nostru, Sara care deja e echipata de Craciun ne face pofta cu desertul de sarabtori, Karina mariner si care face nani la baitza, Sofi care face nani exact ca Ari cand era mica, Irina inconjurata de mutuneii, Erika care e copie fidela a lu mami, Andrey spridusul, Patrick cu fratiorul si cu mami, Allegra zburlici, Theodor zambarici, Alexandra Valentina cu salopetica cu dungi potocalii, Alexandra care e urmarita de girafa, o broscutza si o gainusa cu o mami tare scumpa, Alex care il iubeste pe tati, Daria care se joaca cu un soricel, Raisa care isi iubeste catelusul, Luca zambarici nevoie mare, Sara echipata pt iesit cu nasucul la frig, Radu deghizat in vacutza, Raul pregatit de lupta, mare boxer, Flavius cu surioara superbi of course, Darius pepenasul nostru ingeras, Mara care si-a luat caciula de expeditie, Andreea cu caciulitza, Matei seriful, Andreea o floricica printre floricele, cei doi cavaleri Codrin si Cris si cam atata momentan ca am program de pus la nani hranit si iar pus la nani de printese.
Revin.
map spune:
Pupici la mamici. Gata am dat bandajul jos, is refacuta. Doar mi ai impresia ca am primit un pumn...in rest is OK
Tot harnicute tare ati ramas la scris. Asta-ii bine dar nu si pentru mine ca nu prea tin pasul cu voi ![]()
Multumim ca nu ne-ti uitat si multumim de reprimire printre voi!
Asa pepenoi mare avem si vad ca si conducel la kg. Se pare ca pune tot ce papa ca exagerat nu papa. Il lasam sa planga acum asa bine si abia apoi primeste ca prea suntem grasuni. Nu am apucat sa citesc tot dar am vazut ca pepenasii papa mancare deja. Noi am inceput cu mar la masa de la 10-11. de fapt il amestecam si cu susc de morcovi dar am avut senzatia ca se cam constipa (desi morcovul fiert parca faca asta nu si cel crud). Si in rest papa Milumil 1 amestecat cu milumil 2 (mai mult 1 decat 2 sa fie mai putine calorii). La noi nu se pune problema sa-i dam cereale la cat suntem de grasun ![]()
Moni mami de Luca, bine ati venit! sa aveti un pepenas sanatos si voios!
Irda, de cand nu am mai fost pe aici nu ne-a luat nici o pepenasa
pepenaselor nu prea cred ca le plac chiulangii
acum speram sa aparem mai des.
ileanna m-am conformat
the_andreea iti rupe mainile nu alta, si la fizioterapie a cam terminat-o pe tanti aia ![]()
mada domnisoara mare ce face ca nu am mai apucat sa intru nici la piersicute!
M&M spune:
Mina, a avut si MIahita o singura noapte sapt asta in care s-a trezit din 2 in 2 ore...nustiu ce a fost cu el...In rest e cumintel ...se culca la 7-8 seara si se mai trezeste la 5-6.00...sta treaz pana la 9.00 , dupa care doarme pana la 2.00 dupamaiza, apoie program de papa, jucat, plimbat , baita pana seara ..Poate o fi din cauza ca a fost luna plina aseara sau parca acu 2 seri nu mai stiu exact...cred ca de aceea sunt bebeii agitati!!
Deea sa se linisteasca...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
violeta29 spune:
Salutare.Prezenta si eu cu bebe somnorici in brate.Ieri am iesit si noi putin afara si azi avem mucisori
Off,abia am scapat de una si dam de alta.Voi puneti fular la gurita si la nasuc bebeilor cand ii scoateti afara, ca sotul zice ca de aia a facut mucisori ca nu i-am pus eu fular.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
moni_or spune:
Nu stiu de ce dureaza atata sa imi apara mesajele, am scris doua de dimineata si nici pana acum n-au aparut...
Stiu ca le modereaza, dar ieri n-a durat atat. E asa o senzatie tampita parca vorbesc singura.
Bubuleana, Map
tizii nostri! Map, vad ca si noi doua suntem tize, nu doar bebeii nostri. 
Vad ca aproape toti pepenashii sunt influentati de luna plina, si al meu pana azi noapte a avut cateva zile si nopti tare agitate, dar noaptea asta a dormit bine, s-a trezit doar pe la 5 fara ceva, in conditiile in care acum 2 nopti se trezea de vreo 4 ori si da-i si plangi, nu stiu de ce, ca papica nu prea voia...
Si ca sa ne cunoasteti si pe noi, uite aici linkul la pozele noastre cele mai recente (sunt de acum o luna, dar mai recente nu am pus inca pe site, trebuie sa-l bat la cap pe sotul meu, ca eu nu stiu): http://photo.streng.ro/showalbum.php?album=51
Iar ca sa ma vedeti si pe mine cat de cat prezentabila, nu cu cearcane pana la gura, aici sunt pozele de la botez, pe cand Luca avea doar 6 sapt.: http://photo.streng.ro/showalbum.php?album=50
Dupa cum va spuneam, va citesc de ceva timp, stiu ca am picat intr-un moment cam prost, dupa toate neplacerile pe care le-a avut Narcisa cu tampitii de la tabloid... Asa ca sa stiti ca nu am pretentia la parola de la contul pe care puneti voi poze, mi se pare normal sa fiti mai precaute cu noile venite ca din cate se vede e plin netul de cretini si de ciudati... Dupa ce ne cunoastem mai bine, cand o sa considerati voi, poate o sa imi aratati si pozele voastre.
Dar eu am vrut sa le pun pe ale noastre sa ma mandresc si eu cu papushelul meu, dupa care sunt topita... 
Pupici, merg sa mai citesc si poate mai scriu, da de scap si eu odata de moderare...
Monica, mami de
Luca
a.cicel spune:
Frumos inceput de diversificare, nu-i asa, Mada? Ma ajuta fata, nu gluma. Vazut lucrusoarele frumoase pe care le-ai cumparat.
Vreau sa ma laud si eu cu o realizare a Biancai. Fetele care sunt la primul copil poate zic ca sunt
dar o sa vedeti voi...![]()
Azi e o saptamana de cand Bianca nu a mai facut pipi pe ea noaptea. Ca nu i-am mai pus pampers de 2 saptamani, dar a mai facut in pat, am mai trezit-o noaptea sa o pun pe olita..Dar acum, de o saptamana nu am mai trezit-o si nici in pat n-a mai facut. Asa ca declar in mod oficial ca am terminat cu pampersul la Bianca

Tecky spune:
Mada ce bine arata tocanitza.
a.cicel felicitari Biancutei ca a scapat de pampers.
Anna si Ralucai ii place piureul de fructe si cel de legume,ar manca intruna.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Tecky spune:
Carmenela,Camy,SUN,Pica,Rontzy ce faceti?Nu ati mai scris de mult.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Gabriela82 spune:
Flo multumim de complimente, pupam mamica frumoasa si cavalerii.
Cris multumesc 
Mada multumesc si tie, cred ca am ratat parola pe mess ca mai am obiceiul sa las calcu deschis si messu offline si-apoi ii dau power fara sa ma mai uit
, intre timp am aflat parola 
GABRIELA
turturica spune:
irda, pai da, rizi de raul altuia
Las' ca trece luna asta plina.
mada, tot am vrut sa-ti zic, mi-au placut achizitiile voastre, mi-a placut si ce i-ai luat cadou fetitei vecinei, foarte elegante piesele. Si noi tot aspirator dyson avem, din ala fara sac.
bubu, felicitari pt somnul ala lung si odihnitor. Maldive, super. N-am fost acolo, in luna de miere optam intre Maldive si republica dominicana, pina la urma am mers in republica dominicana. Dar mi-ar place si mie sa mergem odata in maldive, ca si io-s cu soarele, nu cu frigul si zapada. Asa ca o sa te astept cu impresii de acolo.
Noi stam in partea germana aici, in apropiere de Zurich.
kamelya, si io zic ca e mai bine sa mergi cu avionul in germania, e mai putin obositor si citeodata chiar mai ieftin, depinde ce oferte gasesti la avion.
anna, n-ai incercat sa opresti cerealele ca sa vezi daca doarme mai bine?
mina, si io vreau vara!!! Deocamdata ma multumesc ca e soare cu dinti si ca nu ploua.
violeta, eu nu pun fular. La noi e invers ca barbatu-meu e un calduros si vrea sa nu infofolim fata, si de multe ori sint eu mai imbracata decit e ea, ca eu sint o friguroasa. Oricum, nu-ti fa griji, noua ni s-a spus ca in primul an bebeii se racesc des, e inevitabil, dar nu e grav.
Asa ca eu mi-s mai zen la treaba asta, de-aia nici nu aspir mucisorii, i-am pus oaresce ser in nasuc si gata.
Noi am fost la plimbare pe afara, c-avem o zi frumoasa si sa profitam. Am dus-o pe Mara in wrap, poate asa se mai duc kilele. Ca noul meu tel e sa slabesc pina vin reducerile, sa pot sa-mi iau haine la marimea originala.
Mami de Mara (19.08.2008)