Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Irda spune:
Hi hi ....Ile..... iti dai seama ca am un stol la mansarda acu ca implinii venerabila greutate de 46 kg.....daca in sarcina cu Antonia am plecat de la 40 kg....si majoritatea hainelor sunt pentru .....masura 40 de kile....ori 6 kile sunt suficiente pentru schimbare de garderoba...si numa de-asta nu stau in partie acum!
DA nah.....inca alaptez...gaza mica are doar 1 masa clara in plus....aia de cereale pe care le baga de parca se bat turcii la gura ei...in rest..fructe....nu prea serveste....1 lingurita-2 mai mult lapte de fapt, iar cu legumele n-am incercat inca, asa ca nu m-am dedat la acte de vandalism cu diete!
Pe-asta cu cerealele am inceput-o in nadejdea ca o dormi si ea toata noaptea.....de unde atata!!!??
Ana_Maria....e teribila iubita mica cu balonu ei cu tot!:D
parca are ceas...la 1 la 3 si la 6 dimi:((
Irda spune:
oooops...nu stiu cum de a aparut asa intercalat mesajul pentru maitreyi in ala in care o param pe fi-mea ca are ceas desteptator pntru papa de noapte
Bun venit Mony
moni_or spune:
Eu acum "shtudiez" de zor optiunile de la profil personal etc... Cum va puneti voi emoticoane la semnatura inaintea numelui copiilor? Scuze daca va stresez cu intrebari tampite, da mai greu pana ma obisnuiesc...
Monica, mami de Luca
Caprioara spune:
Rali, si io si Anka am trimis pe contul comun de pe yahoo, care are tot parola veche. Presupun ca o stii, da?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Moni bine ai venit!
a.cicel super tari pozele.![]()
maitreyi ce frumos se joaca Ana-Maria cu balonul,este o scumpica.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralirali Anca, la ultimul punct e asa: eu stiam ca poti depune cererea in termen de 60 de zile de la terminarea celor 126 si plata se face cu ziua imediat urmatoare concediului de maternitate, dar prietena mea spune ca nu, si plata se face cu data depunerii cererii. Voi cum stiti? Ralu, cea mai fericita mami de strumfi: Anastasia(01.01.2006) si Cezar (23.06.2008)www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Poze si filmulete minuni www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul |
Ralu - daca depui dosarul in cele 60 de zile date ca termen, primesti banii incepand cu prima zi, este, sa zicem, un termen de gratie ca sa ai timp sa faci dosarul, sa ajungi la primarie sau unde depui...
Daca depasesti acest termen, adios bani din urma,... in cazul asta primesti banii incepand cu data depunerii.
In lege scrie asa:
Art. 10. - (1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, reprezentānd indemnizatie #351;i stimulent, se cuvin si se platesc dupa cum urmeaza:
a) incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data;
si completare
d) de la data depunerii cererii, pentru toate celelalte situatii, inclusiv pentru cazul in care cererea a fost depusa peste termenele prevazute la lit. a), b) #351;i c).
Scuze, nu vreau sa fiu nesimtita, dar zici ca prietena ta e judecator?
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui maitreyi iaca si www.youtube.com/watch?v=ICiDUimh4T4" target="_blank">BALONU' ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Mamaaaaa ce haioasa este!!!!
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Tecky Moni bine ai venit! a.cicel super tari pozele. maitreyi ce frumos se joaca Ana-Maria cu balonul,este o scumpica. Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA |
multumim
ana-maria is eu...baby e alexandra 
irda

moni welcome
ca sa iti poti pune emoticon la semnatura tre sa retii din lista de emoticoane codul emoticonului respectiv - gen
= [ bibe ] (fara spatii) si il transcrii la semnatura. sper ca m-am facut inteleasa -------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
anka multumim
asa ce ma abtineam sa nu rad da' nu prea mi-a iesit 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Luca