Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Dana,
chiar ma gandeam la tine azi, rememorand cu mama situatii de acum un an cand eram gravida. Am si o prietena care va naste in decembrie la sfarsit si imi spunea azi (incepe sa aiba contractii) ca abia astepta sa se termine cu sarcina, nu mai are rabdare. Bine ca e bine burtica cu bebe! Imi pare asa rau pt Vanessa dar dupa ce trece faza de "calire" la gradi o sa fie tare frumos sa invete atatea!
Incep sa vad cum e cand nepotii beneficiaza de acar un bunic/bunica: alint la maxim!

Face mama clatite si imi arunca asa intr-o doara:"hai sa-i dam si lui!" "LUI" fiind Benjamin si nu cainele!!!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Face mama clatite si imi arunca asa intr-o doara:"hai sa-i dam si lui!" "LUI" fiind Benjamin si nu cainele!!!!!!!

Filmulete!
Poze f. noi

Geniala ai fost!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ok. Atunci se poate sa fie sambata urmatoare datei de 7.02 ??? Adica pe 14.02 ???
Asta m-ar scoate si pe mine din vacanta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

DA, DA, DA - sunt 'pentru'!

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Sa va spun ce il amuza pana la lacrimi pe Benjamin?????
... sa rup hartie! Ieri am triat reviste, hartii, cataloage, reclame si am inceput sa le rup macar in doua sa le inghesui mai bine in recipientul unde colectam hartie si carton. Si incepe copilul meu si rade... sa ne fi vazut pe mine si mama cum rupeam la hartie, copilul se inneca acusa de lacrimi! La final ajungea sa zic "harsti" si incepeau hohotele de ras. Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa filmez dar era prea haioasa situatia si m-am lasat prinsa pana s-a consumat momentul. Ii explic zilele astea la mama cum sa filmeze cu camera si repetam actiunea sa o avem pt eternitate pe film.

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Doamne ce imi place si mie masa aia de activitati!Mi-ar place si mie da cred ca pana la urma nu se poate, nu?

Creata ma bucur ca ai revenit.M-am uitat la cateva din pozici si am vazut ce frumos a crescut cretulina mica. S-a facut o frumoasa! Vad ca aveti si multi dintisori.Si m=au distrat modurile ei de a dormi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Sa va spun ce il amuza pana la lacrimi pe Benjamin?????
... sa rup hartie! Ieri am triat reviste, hartii, cataloage, reclame si am inceput sa le rup macar in doua sa le inghesui mai bine in recipientul unde colectam hartie si carton. Si incepe copilul meu si rade... sa ne fi vazut pe mine si mama cum rupeam la hartie, copilul se inneca acusa de lacrimi! La final ajungea sa zic "harsti" si incepeau hohotele de ras. Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa filmez dar era prea haioasa situatia si m-am lasat prinsa pana s-a consumat momentul. Ii explic zilele astea la mama cum sa filmeze cu camera si repetam actiunea sa o avem pt eternitate pe film.

Filmulete!
Poze f. noi

Si Adela e fascinata de zhomotul produs de hartia rupta; dar ea si le rupe singura; ii dau o revista si o face 'franjuri'.

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Inca nu renuntam, asteptam sa vedem ce ne spune Dana. Daca ne poate ajuta... Eu, de exemplu, vreau 3!

Multumim mult de aprecieri... Avem 'fo 7 dinti si mergem pe al optulea. Pana cand ii rupem turta, sper sa ii iasa toti!! [-:)))] Sa scapam de ei si gata!

M-am uitat si eu la Razvanici.... a crescut si el, mama-mama! E un frumusel si seamana din ce in ce mai mult cu tine!

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Doamne ce imi place si mie masa aia de activitati!Mi-ar place si mie da cred ca pana la urma nu se poate, nu?

Creata ma bucur ca ai revenit.M-am uitat la cateva din pozici si am vazut ce frumos a crescut cretulina mica. S-a facut o frumoasa! Vad ca aveti si multi dintisori.Si m=au distrat modurile ei de a dormi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multi ani Dani BV !

La multe lunite si la multi ani

ALESSIA IOANA,
MATEI ALEXANDRU,
SETFAN,
MATEI PATRICK,
YANNIS SEBASTIAN

Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Wow, ce s-a schimbat Adelutaaaa! Nu-mi vine sa cred!!! Si merge singurica... Mai avem putin si ea face 1 an, iar eu 30!!! Aoleuuuuuu, ce batrana sunt!!!

Cand am vazut ca ultimul album e "Buburuza la 11 luni" am realizat cat de putin mai e si cat de mult a trecut de cand ai nascut... Oooooo!

Citat:
citat din mesajul lui ginnette
Si Adela e fascinata de zhomotul produs de hartia rupta; dar ea si le rupe singura; ii dau o revista si o face 'franjuri'.

Ingerasul nostru
Albume

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle fetelor, sunteti dulci ca v-ati amintit ca pe 7 e ziua lui baby! In principiu cat ar tine petrecerea? Noi nu am fi tare deranjati sa participam chiar de ziua noastra la party! Deci ar fi ok pt noi si 7 feb. (zic, eu, nu m-am sfatuit inca cu tati, dar daca zic eu) noi apoi seara continuam petrecerea

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput