Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Wow, ce s-a schimbat Adelutaaaa! Nu-mi vine sa cred!!! Si merge singurica... Mai avem putin si ea face 1 an, iar eu 30!!! Aoleuuuuuu, ce batrana sunt!!!

Cand am vazut ca ultimul album e "Buburuza la 11 luni" am realizat cat de putin mai e si cat de mult a trecut de cand ai nascut... Oooooo!

Citat:
citat din mesajul lui ginnette
Si Adela e fascinata de zhomotul produs de hartia rupta; dar ea si le rupe singura; ii dau o revista si o face 'franjuri'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Asa este, s-a transformat in "copil mic" din "bebelusi".

Acum e mai 'ciudat' ca schimbi prefixul ; dup-aia nu mai e intersant

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

ANUNT IMPORTANT: Buburuza mea a facut 4 pasi tinuta de manuta

Am vorbit acum cu mama si mi-a spus ca a luat-o de maini si statea in spatele ei (mama, fiind asezata pe scaun) si pitik a ridicat piciorul si a trebuit sa se ridice si ea de pe scaun. Si a facut 4 pasi si apoi s-a lasat pe vine.

Sunt asa de fericita!!!!
- chiar dak eu sunt la munca si n-am vaut-o 'live'.

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ellenuta am comandat masa.Ajunge luni.Am profitat si le-am luat si piticilor mei o multime de lucruri.Ca o cascata ce sunt nu m-am gandit ca mai vrea cineva masa.CREATA voi mai face o comanda maine ca sa stiu exact cate mese sa comand.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

AncaB si eu am tenul sensibil, Clinique au produse bune, fara parfum etc, dar ca si dermatocosmetice mie Skincode nu mi-au priit, in schimb sunt multumita de BIODERMA, gama Sensibio. Se gasesc in farmacii, ca si Skincode de altfel.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Oooo, saru' mana! [plecaciune]

Eu vreau 3!

Eu propusesem sa faci un pachet mai mare, sa le tirmiti pe toate deodata. La una dintre noi acasa. Si le impartim dupa aceea. Eu iti trimit banutii in cont. Imi dai pe pm, te rog, toate detaliile?

O sa pun 30 euro ori 3, si daca mai e nevoie, in plus la transport, fac imediat transferul. E bine asa?

Ramona mai vroia... si parca mai erau cateva fete. Ne ajuti pe toate?

Daca faci toata comanda maine, tot maine iti fac transferul. [plecaciune]

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ellenuta am comandat masa.Ajunge luni.Am profitat si le-am luat si piticilor mei o multime de lucruri.Ca o cascata ce sunt nu m-am gandit ca mai vrea cineva masa.CREATA voi mai face o comanda maine ca sa stiu exact cate mese sa comand.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

danonique,si eu as dori o buc dar nu stiu cum iti pot trimite banii si unde mi-o trimiti asta daca nu ar fi deranjul prea mare cat e transportul de acolo pana in tara?

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Iupiiiiiiii!

Citat:

ANUNT IMPORTANT: Buburuza mea a facut 4 pasi tinuta de manuta

Am vorbit acum cu mama si mi-a spus ca a luat-o de maini si statea in spatele ei (mama, fiind asezata pe scaun) si pitik a ridicat piciorul si a trebuit sa se ridice si ea de pe scaun. Si a facut 4 pasi si apoi s-a lasat pe vine.

Sunt asa de fericita!!!!
- chiar dak eu sunt la munca si n-am vaut-o 'live'.

Ingerasul nostru
Albume

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

poze albert

esti de milioane, pe bune! asteptam nr de cont sa punem banutii. sa-mi zici cat trebuie sa-ti dau cu tot cu transport. poate trimiti pe contul comun nr de cont, iar mie pe PM suma exacta.

multumesc multttt!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Gata, ma duc sa ma plimb cu pitik ... prin casa - si NU in brate

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Gata, ma duc sa ma plimb cu pitik ... prin casa - si NU in brate

Ingerasul nostru
Albume

BRAVOOOOOOO ADELUTZA BUBURUZA!!!!!!!!

sa vezi acum alergatura!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput