Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique ELLENUTA despre ce masa e vorba ca nu am reusit sa citesc din urma? Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playgo.aspx?productid=324128554&documentid=201208&single=false&categoryid=45546720" target="_blank">masuta aceasta

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
danonique spune:
Roxana
Ellenuta
.Eu sunt bine.Puiutul din burtica se agita foarte mult.Ieri l-a simtit si tati.Poze voi pune dupa ce fac ecografia trim 2 adica dupa 25 nov.Sunt fericita ca mi s-a reparat laptopul care avusese ecranul spart de Albert si asa voi putea sta mai mult de vorba cu voi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Ellenuta vrei sa ti-o comand eu si apoi sa ti-o trimit?In decembrie pleaca o cunostinta in tara si as putea sa o trimit prin ea.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
creata2008 spune:
Think positive: cand ne vom sarbatori clopoteii de 4 ani, voi arata la fel ca atunci cand ne-am vazut prima oara!!!! [

Sambata sa fie! Ce data?
| citat din mesajul lui Ellenuta cretule am savurat pozele cu mariuca cea frumoasa!! tare dulce e. si ce stil de a dormi are .. si mami .. nici sa nu te recunosc tunsa 1 .. totusi, imi pare rau de creturile tale!! zuzici .. deci treaba sta asa .. miri prefera sa fie party sambata ptr ca vine vineri si pleaca duminica .. mai mult nu poate sta. hai sa facem in asa fel incat sa ne punem de acord toate la data si sa fie o zi de sambata, pls!! |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui danonique Ellenuta vrei sa ti-o comand eu si apoi sa ti-o trimit?In decembrie pleaca o cunostinta in tara si as putea sa o trimit prin ea. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
da da da .. daca poti si nu cer prea mult .. nu stiu cat tin reducerile astea si d-aia vroiam s-o comand acum. sau s-o trimiti prin posta cumva .. sa nu incarci persoana respectiva cu un bagaj ..
raman super datoare
!! astept pe PM nr de cont sa virez banutii.

Elena
de
Eva
papa bun
Lala_D spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 Think positive: cand ne vom sarbatori clopoteii de 4 ani, voi arata la fel ca atunci cand ne-am vazut prima oara!!!! [ ![]() ![]() Sambata sa fie! Ce data?
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Ok. Atunci se poate sa fie sambata urmatoare datei de 7.02 ??? Adica pe 14.02 ???
Asta m-ar scoate si pe mine din vacanta
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Ok. Atunci se poate sa fie sambata urmatoare datei de 7.02 ??? Adica pe 14.02 ??? Asta m-ar scoate si pe mine din vacanta O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
e ziua lui luca de alinuscha ... deci pica si asta ...
21.02 / 28.02 ... e vreun clopotel??
hai ca pana la urma ajungem la vara ..
sa fie cald, sa facem la un rest cu gradina si loc de joaca ptr copilashi ..Elena
de
Eva
papa bun
creata2008 spune:
Lala, 14 februarie???? Hehehehe! De Sf. Valentin?? Am zis ca nu ma intereseaza data, dar ma gandesc ca vor fi unii soti doritori sa ne scoata in oras...
Dana, WOW!!!!! Deja 19 saptamani??? Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Esti la jumatatea sarcinii!
Daca te bagi sa ne ajuti cu masa, as vrea si eu... suntem mai multe fete. Ti-e mai simplu daca primesti banii in cont si ne livrezi un singur pachet, la una dintre noi acasa, cu toate mesele la un loc? Evident, vom trimite si banii de transport. Ca masa stransa nu e mare, cand e desfacuta are 37 cm inaltime. Ne ajuti, te rugaaaaaam? 

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui creata2008 Lala, 14 februarie???? Hehehehe! De Sf. Valentin?? Am zis ca nu ma intereseaza data, dar ma gandesc ca vor fi unii soti doritori sa ne scoata in oras... Dana, WOW!!!!! Deja 19 saptamani??? Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Esti la jumatatea sarcinii! Daca te bagi sa ne ajuti cu masa, as vrea si eu... suntem mai multe fete. Ti-e mai simplu daca primesti banii in cont si ne livrezi un singur pachet, la una dintre noi acasa, cu toate mesele la un loc? Evident, vom trimite si banii de transport. Ca masa stransa nu e mare, cand e desfacuta are 37 cm inaltime. Ne ajuti, te rugaaaaaam? ![]() ![]() Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
da da, e si poza cu masa stransa si nu e mare deloc, arata ca un diplomat mai mic, dar probabil ambalajul e mai mare ..
ce ma enerveaza faza asta cu La redoute romania .. de kko, preturi mult mai mari, nu au jucarii etc .. ar fi bine sa-i sabotam!!
Elena
de
Eva
papa bun
creata2008 spune:
Elena, ideea ta nu e rea deloc. Pe bune! Am putea sa mutam intalnirea in aprilie, ca atunci sigur nu mai avem clopotei de sarbatorit, de taiat mot/rupt turta... Dupa sau inainte de Paste.
Dani, spun si aici ce ti-am zis pe mess: sa fii sanatoasa, fericita alaturi de sotul si copiii tai! Va strangem in brate! La Multi Ani!
| citat din mesajul lui Ellenuta e ziua lui luca de alinuscha ... deci pica si asta ... 21.02 / 28.02 ... e vreun clopotel?? hai ca pana la urma ajungem la vara .. sa fie cald, sa facem la un rest cu gradina si loc de joaca ptr copilashi .. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona