Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 13
blankar spune:
MIHUTZA LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI FERCITA!!!!!!!

ca numai astazi iti spun
http://community.webshots.com/user/blanka75
Olgutzika spune:
Ultimul si chiar bag cornul in perna
: Ariel, Luny, Simo, super super dulci piticii!!!!Btw, Ariel, o dai pe Alexutza la scoala normala sau tot Waldorf? Te-ai gandit?
Tuchi, un deget e mai bine, insa cu aratatorul tot in sus stau
Trece pana ma marit
.
Mimo, ai partenere de discutie de nota 20 la subiectele cu patriotismul. Denizel si Ileana sunt doua dintre membrele vechi ale acestui forum pentru care eu citesc de atitia ani aici...pacat ca nu mai sunt atat de active ca pe vremuri, pacat ca multi, foarte multi, din cei ( da, erau si barbati ) ce scriau candva, nu o mai fac decat la cateva subiecte pe la Arte sau la Calatorii...Eu ma simt tuta rau pe langa ele ![]()
Asta am avut urgent de spus
Maine va zic ce stiu io de Zymafluor.
Nu, nu mai sterilizez nimic. Da, fac baie copilului in fiecare seara in care este posibil
( cred totusi ca nu numar pe degetele de la o mana de cate ori am sarit peste...)
Pupam 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Olgutzule, e prea dimineata, mami, la ora 11...zau...abia mancam fructele...si e un frig la ora aia si ceata si umezeala...de la mine din balcon asa se vede ![]()
Eu insa nu pot sambata pt. ca vineri e ziua lui socrellu' si mergem sambata dimineata la el, la masa 
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu, ca nu mi-am conspectat
si am uitat...pt. ca sunt chioara de somn, mi-am facut baita si vroiam sa ma bag in pat...
Mimo, sa va fie de bine fripturica! cum ai facut cartofii cu mozzarella?? 
Stefu tot are bubite, mai
...ii dau cu triderm de 3 ori pe zi si tot are...nu asa cum avea mai demult, cum era in poze, mai putin e acum, dar are...e o iritatie rosie si cand e pe trecute face ca niste cojite mici subtirele si apoi ii trece...
Ma bucur ca-ti place Dutzu. Nasicul nostru mic ii zicea lui Vladutz, Utz, ca era si el mic si nu putea sa pronunte ![]()

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Olgutzika spune:
Luny, io da, vin si cu randunoiu'
Bai, nu e nimic batut in cuie, nu? Dupa vrerea stolului facem!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Bai ce freza are Sam sa mor nu alta....nu prea il baga in seama pe bietul David care tare isi mai da silinta Sa nu care cumva sa creada cineva ca el asa vorbeste DEmential! Acum sa ne intelegem cu neste treburi: 1.Io mor dupa Sam si nu ratez nicio poza , never! Nu ma mai trage de maneca, ca zau zau zau zau daca fac expre pt baieti ca ma'sa lor e tare nesuferita ![]() 2.Si Teo a mea vorbeste asa cu Vladutz chiar daca e mare-mare3.Vin eu la masa odata si odata in lumea ta umila acolo ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Sam nu il baga pe David in seama ca el se juca cu o masinuta,David i-a luat-o si i-a ascuns-o sub perna si saracu copil isi cauta masina
apoi:
1)gata nu te mai trag de maneca ca ti-am lungit-o deja,si tb sa iti iau alta bluza
2)si eu vorbesc in limba lui Sam cu el,si sunt mareeee

3)te astept cu draga inima in umila mea casa si in umila mea bucatarie
Editez:::nu am vazut cum m-ai facut,zau,nu se vede

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
va dati seama ca eu nu pot veni la intalnire sambata,da???![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bitza037 spune:
Tuchita....asa este ai dreptate....exact asa cum ai zis este iritatia Antoneiei....si am citit si dr. Spock .....eu sunt foarte multumita de ieri de cand am inceput sa-i dau cu Canesten.....se vede clar o modificare...sigur mai are pana se trece ca a fost pe o suprafata destul de extinsa...dar am rabdare ca suntem pe drumul ce bun

...oricum confirmarea o sa o am vineri la rezultataul de la analize.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
mimo
curat curat
ca lacrima. merci de raspuns, ma culc mai linistita.
randunici
ma scuzati ca am stat putin si tintit...dar e greu cu statul
maine ma asteapta un drum cu masina
baia mare-oradea si retur, tot de stat in fund
va doresc o noapte linistita si puiuti sanatosi
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
luny spune:
mai, eu pot ajunge sa va vad la ochi ptr cateva minute, ca vin pe jos...dar si eu as prefera mai dupa pranz, sincer..cum vreti voi..
gata, fug in patul prezidential imens si gol..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

sa mor nu alta....nu prea il baga in seama pe bietul David care tare isi mai da silinta 
chiar daca e mare-mare