Puiuti de Randunici 2008!! (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha, daca e sange rosu curat nu e nimic grav...adica,asa stiu eu Igiena la maxim !
Clau/Tuchi pentru candidoza (micoza) eu i-am dat lui Vladutz cu triderm (pediatra zise)...i-a disparut instant .Ca veni vorba, cum mai e Stef Bubule?
Si da, chestia se desfasura in cerc...un banut din ce in ce mai mare format din bubite mici si rosii una langa alta...el a avut la gat, in cutele de la gusa In 2 zile era curat-curat...am mai retinut si ca se da cateva zile dupa ce dispare ca sa moara toti sporii posibil existenti in stare latenta ....

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hellou si de la noi!

v-am citit ca vorbeati de vaccinuri
Ariel daca simti ca nu vrei sa ii faci vaccinul decat saptamana vii
toare care-i problema?
si mie mi-e groaza de vaccinurile astea
desi noi am facut doar ala de 2 luni,suntem tare restantieri
mi-a spus dr. ca dupa 3-4 saptamani de la opeartie putem sa ii facem vaccin,eu am citit pe net ca dupa 6 ,eu cred ca astept 6
nu stiu de ce am asa un feeling negativ cand e vorba de vaccinuri
eu si husbandul am fost tare hotarati ca ii dam doar astea obligatorii dar ma buruiaza pediatra asta din Ungaria sa ii fac si pneumococusul
si sunt intr-o mare dilema,nu stiu ce sa fac
ea zice ca ar fi bine pt.Eric ca el are imunitatea scazuta din cauza infectiilor si e mai predispus sa contacteze boala
si de zymaflour mi-a spus dar categoric nu ii dau
cica daca incepi tre sa ii dai pana la nu stiu cati ani si nu ai voie sa uiti nici o zi ca nu stiu ce se intampla
eu ii duc apa de la nestle si ii dau sa bea ca are nu stiu cat continut de fluor
laptele ii prepar cu Dorna
eu spun ca daca nu are genetic dantura buna atunci asta e poti sa ii dai orice si sa il speli cu orice
v-am plictisit destul
va pup

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi ma bucur ca e mai bine Sebul! nu cadea, bre, prosopul, ca l-am prins bine
so:
intalnirea, la 11 nu poci ca sa ajung ptr ca papa Mufa pe la 10,apoi cam doarme,iar pe la 12,30 tre sa-i fac piureul de legume..
si servetele umede, noi nu prea mai folosim de pe la 4 luni, ptr ca-l spal!.ff rar, daca are doar pisu, il sterg cu servetel..ca idee, am un pachet de Huggies sensitive din septembrie!!si are mult mai putina si rar roseata in felul asta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

pupici de la Constanta fetelor!
pentru toti si toate sarbatoritele!
Vlad al meu plangacios si refuza mancarea!
sunt disperata ca nu-i mai ies odata dintii cei de sus sa ne linistim si noi!
suge noaptea de 3-4 ori tzatza in continuare si refuza categoric orice lapte venit ca si completare!
maine ne vedem!
merg la nani ca sunt capiate dupa cele cateva zile de nesomn si agitatie.
pup toate randunelele cu puii din dotare si muuullltttaaa sanatate!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca am facut "revista forumului" inainte de nani si m-am hotarat sa iau taurul de cUarne , profit ca vrea si Tuchi :

Intalnire sambata, 15.11, ora 11, McDonald's Unirii!!!

So? Cine vine?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Luny, lasa cupilul sa ia masa in oras si el . Serios, ia-i legumele dupa tine, de ce nu? Sau tu vroiai sa fii singurica?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ma duc sa ma culc, dar nu inainte de a fi ultima care ii spune Mihutzei

LA MULTI ANI!!!!!

Sa fii sanatoasa, si fericita, si tot tot ce iti doresti tu, sa ti implineasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare si de pe aici..
Multumesc fetelor pentru sustinere..
Am scapat de uratzii de negi..dar am dureri in continuare de la fuckerinfectiaurinaranenorocitaplus o stare de kko..
Tocmai acum e si Teodora in plina criza de dinti si tare m-a zapacit azi..in rest,Doamne ajuta.
Sunt in urma cu stirile..am aflat de o intalneala,dar eu nu stiu daca pot sa servesc sambata..
Ma dus sa studiez din urma..si mai vin,daca nu adorm

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu nu stiu exact ce program am sambata, daca suntem acasa venim. Ora este foarte buna , excat intre mese si somnicuri ( cel putin, la noi asa este). Nu stiu insa daca-mi inmatriculeaza masina pana sambata ( in principiu da). Eu mai pot doar maine circula cu ea si apoi imi expira numerele rosii, deci de vineri nu mai sunt motorizata pana la inmatriculare. Paul azi a depus actele, acu' nu stiu cat mai dureaza tot procesul. Mai trebuiesc si numere si vreau preferentiale ( normal ) si mai dureaza si acolo o zi...Daca tot le disec asa, cu siguranta sambata nu am masina!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stii care-i norocul cu pisele, mimo? fug cand il vaD ca se apropie!! a zis si iub, Doamne fereste sa faca vreuna vreo nefacuta, ca-i vai de coada lor...dar sunt cuminti si nu cred ca ar face prostii sa se dea la Mufa,e invers!
olga nu prea mai am cum sa-i dau masa in oras ptr ca acest copil minunat nu mai are stare, nici in brate, iar dixtractiile din jur intretin starea asta!..e greu cu rabdarea la masa si in scaunul lui...plus mizeria creata..complicat!apropo, vin si randunoii sau e de gajici intalneala?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput