Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Ma retrag si eu randunici, nu de alta, dar vreau sa citesc si eu cateva pagini maine dimineata la cafea.![]()
Mimo, daaa, maine este mai cald afara.![]()
Tuchi, multumesc mult pentru consultatia pe mess.
Miha, drum bun si usor maine.
Noapte buna.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Olgutzika spune:
Miha, Carpicon, sunt supozitoare si sunt minunate ![]()
Bubu, pai mai incolo de 11 se face pranz, dupa care vine somnul de dupa-amiaza, dupa aia e nUapte si e frig, si mi-e ca le facem pe plac lu' Mimo si lu' Tuchi si mergem la pierzanie in cluburi de nUapte cu mult fum ![]()
Simo, Blanka, si eu care credeam....
Mie imi e somn, si nu pot urni barbatul
Se uita la un film "bun" de ProTv 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
nici noi nu venim sambata la intalneala .... baiatu' nostru lucreaza si sambata asa ca ne lipseste motorizarea
, si in plus, noi "functionam" dupa vechiul slogan "nicio masa fara peste"; adaptat la noi e: " niciun sfarsit de saptamana fara musafiri"
...
mimo
pentru rapiditate la fripturica
....aoleu ce bine sunaaaa
.....referitor la activitatile mele nocturne....ce sa fac, nu am de ales; poate rezist atat pentru ca nu am splina, si cica asa devii mai energic ![]()
...si sa stii ca acum nu merit
de mi-ai dat si pentru care eu te
, pentru ca in seara asta am "lenevita"
(n-o tratez ca poate se cronicizeaza
)....am facut piureul copilului, spalat vase, intins niste resturi de rufe si acum zac aci la laptop cu nerusinare
...si am sa fiu asa obraznica incat mai stau sa-mi termin lichidul fierbinte din cana
si merg in pat
....
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Mimo, ai partenere de discutie de nota 20 la subiectele cu patriotismul. Denizel si Ileana sunt doua dintre membrele vechi ale acestui forum pentru care eu citesc de atitia ani aici...pacat ca nu mai sunt atat de active ca pe vremuri, pacat ca multi, foarte multi, din cei ( da, erau si barbati ) ce scriau candva, nu o mai fac decat la cateva subiecte pe la Arte sau la Calatorii...Eu ma simt tuta rau pe langa ele Olga mamica de |
Da, perfect de acord...imi place clar sa imi dau cu parerea pe acolo, pentru ca desi ma contrazic o fac ori cu umor ori cu multa abilitate si ma "intarata" intruna...In plus, eu stiu ca si ele simt/gandesc ca mine
Ramane intre noi !Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Uof, mutam sambata duminica? Sau sambata viitoare?
Pentru mine e ok si pranz, si seara, numai propuneti ![]()
Gata, e omul in pat, fug dupa el...Luny, sorry, stiu cum e, ultimile doua nopti le-am petrecut cu Sophie in pat ![]()
Noapte buna, copii!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
cami33 spune:
'na seara!
A plecat toata lumea la nani???
L-am vazut pe Mufy vorbaretul si razaciosul
, e supermegaultrasimpatic
. Luny, cred ca nu va plictisiti cu el nici o secunda![]()
Simo, ti-am admirat si tie puii, sunt dulci tare
...imi venea sa-i pap boticul lui Sam
ariel, stii ca mor dupa Alexutza ta, da???
cuscra, mi-e dor de frumusetea de nora-mea
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Aoleooo, noroc cu Luny, acum am vazut ca-i vorba de ora 11!!! Am crezut ca-i ora 15 ( de la data ). La 11 nu putem nici no( chiar daca as avea masina gata ) din cauza de masa de fructe , pregatit masa de pranz si la ora 13 somnul de pranz care-i cel mai important la ea.
Gata, acum chiar ca bag cornul in perna. Rebecca deja s-a trezit o data, am pus-o la san 5 minute, am basculat-o la ea in patut, asa ca ma rasfat si eu putin in patul conjugal... Nu va ganditi la prostii
, randunoiul deja doarme langa mine de ceva vreme. A vazut ca tot butonez pe aici si s-a culcat!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Pai nici eu nu pot la 11...dar daca ma straduiesc va gasesc la 12 tot acolo, nu? Sau poate de acolo veniti in parc la titan daca o fi frumos...mai faceti combinatii cu masini...a,a? cum suna?
Editez: copilul meu doarme de pranz de la ora 15 la ora 18 ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Si eu ma chinui sa explic de vreo saptamana (pe niste subiecte mai patriotice asa ![]() Recunosc ca nu am procedat corect cu ardeiul umplut, servit copilului cu iaurt ...Daaaa' Raluca de ce i-a dat snitel? Si Simo gogosi, Amira branza topita ca de Butucica nici nu mai vorbesc Deci ma bucur ca nu sunt singura in lumea mea, le-am tras dupa mine si pe celelalte vinovate Era sa uit de Rebeca pe care am vazut-o eu cu ochii mei cu un biscuite in mana Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Mimo,stii ca nu-i frumos sa parasti?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
nicol_conte spune:
Gata, am terminat si eu cu trebile in seara asta.
Plec la nani ca nu mai poci de oboseala!
Noapte buna 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)