Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Oauuuuuu, nimic de citit de azi noapte!
Da' ce facurati bre, v-ati culcat toate?
Atunci daca-s prima dau cafeaua, dupa placul inimii cu lapte, fara lapte, capucino, ness, decof, ceai, etc.

Si acum plec la trebile de dimineata...
Oricum am avut o noapte buna cu doar 4 treziri, super, super, super!

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
amira_roxana spune:
'neata!
clau harnicutza!
bai...treb sa ma uit in urma sa vad care e treaba cu my favorite stupid thing Amina...nu de alta, dar de curiozitate...![]()
in alta ordine de idei...vad ca e rost de intalneala, daca va hotarati ce si cum spuneti-mi si mie pe mes, poate ma bag si eu daca am
acasa (ca acum e in service ca am facut buff
)
am citit de faza cu vaccinul in piciorus...bine de stiut!
in rest vad ca sunteti care mai de care bubuline gospodine, f frumos!
LA MULTI ANI PUILOR ANIVERSATI AZI, SPECIAL IANNIS, ERIC, PATRICK!
si noi sterilizam inca bibe si linguritze si canute si borcanele de piure...desi nu cred ca ar mai trebui. iar baitza ii facv in fiecare seara daca nu e bolnavioara, sau daca e apa curata (ca se mai intampla sa fie plina de rugina si atunci ne abtinem)
spuneti-mi si mie de unde v-ati luat voi bone si cat le dati pt cate ore? daca stiti pe cineva care vrea sa fie bona pt o fetita de 8 luni a unei prietene care sta in militari, anuntati-ma si pe mine va rog!
va
pe toate!
cami33 spune:
Neata!
clau, mersic de cafea
. Ma bucur ca si-a mai reglat somnul Rebe si te poti odihni si tu.
La noi e un frrrrig!!!
. Am blindat-o bine pe Alex si tot imi era mila de ea ca trebuie sa iasa afara pe gerul asta, chiar si numai pana la masina
O zi frumoasa si usoara va doresc!
LMA SARBATORITILOR DE ASTAZI: Iannis, Eric, Georgios, Sabin, Patrick
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 13, SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI.
Amira, cum ai facut buf cu masina?
si eu.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mihutza11 spune:
Multumesc fetele de urari! m-ati coplesit! 

stiti ca va
, da?
am facut si diplomatul cu pricina, dar neavand piscoturi am improvizat cu o foaie pandispan facuta asa in 2 miscari
.. grozav de bun! asta am reusit sa pozez azi dimineatza ca atat mai ramasese, bineinteles ca acum nu mai e nimic
.. dar oricum trebuie repetir!
iar sunt in urma din cauza de timp lipsa+monopol pe calc de randunoi.. dar recuperez eu..
Clau tare dulce Rebe exploratoarea!
Gecko m-ai lasat fara grai cu poezioara!

Luny chiar nasol cu tevile!
si chiar imi pare rau de noptile agitate..
si pe mine m-a tzatzait Andra azi noapte de numa'.. nu stiu ce o fi avut.. o fi avut arsita dupa laptele cu gust de bere..
Kya si diaree acum? off.. sper sa treaca repede!
mai, vreau si eu masina de paine.. ca prea ziceti cu foc de ea, plus ca nu prea am gasit aici o paine care sa imi placa.. majoritatea sunt cam dulci.. cred ca ii scriu lui Mos Craciun!![]()
si apropo de praji.. noi cand cumparam, desi luam pt amandoi, tot eu le pap pana la urma 
.. de fapt cu orice fel de dulce.. atat se mai intampla cand are pofta randunoiul de dulce e in stare sa manance cate o cioco intreaga, dar fff rar are el pofte din astea..
| Citat: |
| De fapt el sigur a capatat-o fiindca nu bea apa nici sa-l tai,sta numa cu sucul si cola pe langa el |
Stela parca zici de al meu.. nici el nu e prieten cu apa si stau cu gura pe el dar degeaba.. tot cafea si cola sau Mountain Dew baga in el..plus ca a avut o vreme cand baga energizante la greu..off.. plus tigari..
merita si al meu.. si mai e si cu ulcer.. dar nu ai pe cine sa lamuresti..Olgutza super tare cu Foffia!

Bubu rubarba se gaseste aici din greu!
Doinita ce jucausa e Tzupanica!

Simo ce bine ca vb fratii aceeasi limba!

Miha da' ce se arunca dupa lingurita!

super Mufarinul vorbaret si razacios!

Tuchi
si sper sa fie bine cu jobul pana la urma!Mimo mamaa ce mai inveti tu in fiecare zi
Ariel ce frumosi sunt amandoi!

Blanka

Olgutza imi place ca ai luat taurul de coarne.. ca mai aveam un pic si il luam eu

si gata.. ca de mai bine de 2 ore bag la mesajul asta.. si deja la mine e buhuhu si mai e si luna plina..
asa ca ma retrag la
si va
sa aveti o zi buna!p.s. Clau hai ca facui o scrisoare sa ai ce ceti!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
underqueen spune:
neatza! si la multi ani! puiutilor nascuti azi!
deloc nu mai reusesc sa intru pe-aici!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
azi iar s-a rasturnat cu premergatorul
si chiar sub ochii mei...il vedeam cum cade si nu am reusit sa ajung la el in timp util
...acum doarme, si eu ma gandesc ce sa-i fac de mancare ca sa manance macar jumate...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:
LA MAI MULTE LUNI puiutilor nascuti intr-o zi de 13:Iannis, Eric, Georgios, Sabin, Patrick! Sa fiti sanatosi, veseli si voiosi!

Liana, mami de Teo
raluca2107 spune:
Simo, ti-am vazut puiutii , ce discutie serioasa poarta ei acolo 
Mimo, te invit la un dans de trib
, deseara dau copilului parjoale moldovenesti , ma aude cineva ??
.
Noi baita facem obligatoriu din 2 in 2 zile si eventual si printre daca avem chef si timp. Bibele le sterilizez inca, nu stiu de ce ca la cat linge parchetul si musca din covoare... cred ca de placere ca la Briana am fiert la biberoane de mi s-a facut rau , iar acum cu emanciparea asta am si eu sterilizator...
Imi pare rau pentru puiutii bolnaviori.
Dam si noi de baut ca facem 8 luni azi, Luny un Mateutz ceva?
si 150 de Nan, Milumil sau ce-o mai fi pentru bebei, sau dupa snitezel merge si un vin bun?![]()
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
Olgutzika spune:

Iannis, Eric, Giorgios, Sabin, Patrick 

Sa cresteti mari, voinici si sanatosi!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE