Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
La multi ani pentru Iannis, Eric, Georgios, Sabin, Patrick
si noi p-aici, am administrat ceva branzica+dovleac+para si fix 2 lingurite de piure ananas+kiwi, ca nu a mai stat in scaun, like always
. am aspirat/spalat, si azi am pe lista neaparat baia de lustruit,inclusiv faianta..mare chef am, dar nu mai tine..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Maria, ce nasol, bietul pui.
Dar ce premergator ai de se rastoarna asa usor? La Rebecca nici sa vrea ea n-are cum , e super teapan, mare si lat, imposibil de rasturnat. Poate ar trebui sa il schimbi, nu stiu, zic si eu...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bitza037 spune:
neata si de la noi
La multe luni bebeilor nascuti azi, in pecial pentru Iannis........Simonette pe unde esti???...ne citesti din umbra sa nu vrei sa mai stii nimic de noi????
...mai intra si tu macar sa te vedem la ochi daca nu ai timp sa scrii!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
Papat si noi frumos fructele, asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme!
Un mar, o para, jumatate de banana si 2 linguri mari de branza!
Si putin san apoi!
Cu toate ca mananca super bine abia am ajuns la 7,400 kg. Dar arata frumos fata!
Luny, spor la treaba! Eu abia mi-am lustruit baia acum vreo 2 dimineti. E mult pana te apuci ca apoi uti vine si cheful sa straluceasca totul de curatenie pe acolo. Eu tin ca baia sa o am mereu luna!
Olgutza, te-am intrebat ieri ce mai face FOFIIIA , dar cred ca n-ai vazut.![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
si eu la fel, Clau, cu baia, nasol e canu mai pot pierde atata timp acolo, cum as vrea, si ptr lustruit, si ma refer si la baie cu spuma, cremuit, aranjat fata!..![]()
ne facem noi mari..
Maria, ce premergator ai mah, de se tot rastoarna?..poate nu e tocmai stabil...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Da Luny si eu la fel cu baia, repede de tot mereu, de cele mai multe ori la dus rapid! S-au dus vremurile cand stateam in cada cu o carte buna in mana!
Acum Rebecca face dansul!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
'Neataaaa!
Stef merge de-a busilea! 

Acum face ture in sufragerie si muta frumos si alternativ manutele si genunchii! 
La multi ani puilor de 13, Iannis, Eric, Georgios, Sabin si Patrick!
Numai barbati bine sunt sarbatoriti azi, nici o gagicuta ![]()
Eu aseara m-am bagat in pat la 11 jumate, o data cu Vladut si am adormit repede
. Stef s-a trezit la 7 si un pic, a papat lapticul si apoi am dormit toti pana la 9 jumate. Mai putin Vlad, care la 8 zici ca are ceas cu cuc si se trezeste
...dar a stat cuminte is s-a jucat la el in camera.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Olgutzika spune:
Clau, am vazut, iertaciune, da'nu ti-am raspuns
!
Fofiia doarme din nou asa cum o facea inainte, adica de la 9:30-10:00 pana la 08:30 cu miscoteala de foame la 6:00 cand haleste doua tzatze, insa tot cu ochii inchisi. Tu cred ca stii mai bine decat oricine cat de norocoasa sunt si ce tragedie mi se pare ca traiesc cand are cate o noapte proasta. Deh, daca m-a invatat prost ![]()
Ca ultima achizitie, s-a prins cum vine mersul de-a busilea. Mai intai a inceput cu tararea pe cot, adica punea mainile in fata si se sprijinindu-se in antebratul drept, isi tara corpul peste el, apoi repeta. A descoperit ca e mai lesne sa dea din picioare, asa ca o face, totul insa din dorinta de a ajunge la ceva de care sa se agate si sa se ridice in picioare. A! Si a mai invatzat cum sa se lase la loc in fund
.
SI SE RIDICA SINGURA IN FUND!!!! Se intoarce pe burta, de pe burta se ridica in patru labe, indoaie un picior sub ea si se lasa asa usor intr-o parte peste el. Si gata, e in fund
Cand se trezeste din somn, isi inghite galbenusul in fund mai nou, dupa care se ridica in picioare si ne striga
.
Nu ii plac hainele groase de nici o culoare, de caciula nu mai zic...afara e in permanenta bosumflata ca nu se poate misca, intoarce cum vrea ea in carucior. S-au dus zilele mele bune in care mergeam la piata, supermarket cu ea in carucior...Acum ne oprim pe banca si o scot din carucior, ca deh, suntem fete mari si vrem in picioare!
In rest...face soacra-mea cu ea tot felul de jocuri si concursuri cu ea, vorbeste IN CONTINUU cu ea, de nu stiu cum nu o doare gura. Asa ca decizia de a o lasa cu ea a fost excelenta!
Cam atat in mare, ma gandesc ca eu povestesc cam putin de ea, nu
?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
blankar spune:
multumim,multumim si dam de baut mai ales ca luna trecuta eram prea stresata sa ma gandesc la asa ceva

http://community.webshots.com/user/blanka75
bubu05 spune:
Maria, nasol cu premergatorul ala...mai bine il schimbi si iei unul mai stabil...sau mai bine renunti la el...chiar nasol...
Raluca, ce tare ai fost cu parjoalele 
Clau, ce ma bucur ca Rebe doarme mult mai bine si e si papacioasa!
Mai, sotiorul meu prefera sa stea cu astia mici cand vine de la munca...dar el vine pe la 9-10 seara
. daca vine la 9 se baga direct cu Stef la baie, el il spala, il imbraca si se joaca inca juma de ora cu el la gadilat si ras...apoi eu ii dau lapticul si se duce cu Vlad, in camera lui, la joaca. Mai, si daca nu se joaca si cu el, il jughineste si pe asta de nu mai poate...apoi ii face baie si lui Vlad, dar ma duc eu sa-i citesc povestea...cateodata i-o citeste tot el. Si gata. In timpul asta eu stau prin bucatarie si spal vase sau pregatesc masa etc.
Noi o sa plecam la plimbarica, ne vedem mai tarziu 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare