Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 17
doinita_g spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI IN ZIUA NOROCOASA 13!!! 
Simo, ce baieti frumosi ai
si ce bine se inteleg ei!!!
L-am vazut si pe mancaciosul de Luca
, de-ar papa si Tzupanica asa macar odata pe sapt. cred ca n-as mai fi asa stresata de greutatea ei...
Luny, Mufa e terorist rau...cum incearca sa ajunga la pisi...si ce e la guritza lui...
Ariel, multi pupici pt. puitzi!!!
Cred ca Teo e
cand o vede pe Alexutza!!!
Gecko, ce bine ca aveti deja 4 dintisori...de ne-ar iesi si noua primul odata sa nu ne mai chinuim atat...
Stela bine ca ai terminat-o nu negii ![]()
Mihutza
, am vazut ce a mai ramas din tort...
Mai stau vreo 10 min. si eu la scarbiciu si
acasa sa vad ce vraji a mai facut Tzupanica. Am si eu o stare de kk si parca nimic nu-mi iese...
Va pup pe toate si multa sanatate puiutzilor bolnaviori si fara cazaturi...
Ce bine de voi ca va intalniti!!!Vreau si eu...
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
raluca2107 spune:
La multi ani celorlalti puiuti nascuti pe 13-le ala cu noroc Eric, Georgios, Iannis si Patrick!! 
Punem de-o petrecere?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
neliaCris spune:
neatza la amiaza si de la mine.
frumos bubu,ce copilas mergator desi e nascut pe 18 apr.al meu e pe 14 martie si e mai mare si tot nu merge de.a busilea.ai avut experienta primului bb si ai stiut ce sa faci...eu il tin doar in brate,tati la fel,daca as fii in ro la bunicii cred ca ar si dormi in brate..si prin premergator toata ziua de la 5 luni desi nu e recomandat...mai nou de 1 luna sta fr bine in funduletz,se intinde dupa jucarii si sta in 4 labutze.unul il are sub el.cand inainteaza cade direct in nas...noroc ca e moale.
urata povestea cu premergatorul.am auzit eu o stire la tv pe protv.o mama si-a lasat bebele de 8 luni cu bunica...bunica sa dus pana ingradina.a lasat copilul cu o fetitza de 5 ani in curte la joaca .aveau acolo si o gaura cu ceva dejectii de la animale.a cazut bebelu in ea desi se spunea ca nu era adanca.a ramas blocat in prem si nu a putut sa iese pana a venit bunica din gradina copilul nu a mai putut fii salvat.doamne fereste.!!!
in rest la noi e ploaie,cris sta cu premergatorul in baie si canta pe limba lui,se aude ecoul,se lumineaza becurile de la premergator,deci a venit craciunul!!!
ps:povestea cu premergatorul nu face referire la noi puiutzi de randunici,e doar un caz care m-a socat.va pup
mami de cristian 14 martie 2008
neliaCris spune:
si am uitat sa spun La multi ani tuturor puiutzilor!!!!inclusiv sabin.pt noi e zii norocoasa 13.as fii vrut sa nasc si eu pe 13 dar a iesit un pic dupa ora 12.bine ca a iesit si atunci..
doinitza,apropo de starea aia de kk.si eu am.desi de o vreme mananac doar cu fibres ca eram constipata.acum ce sa mai fie.?
mami de cristian 14 martie 2008
luny spune:
de la 12,30 la 14,30 nu am avut curent!!

bravo, stef de bubu, cu viteza inainte!!
de ce este ata de lata pagina, care ai comis-o??![]()
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Dupa 25 de ani de casatorie , un tip isi priveste sotia in ochi si-i spune :
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 " alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar adorm cu o femeie de 50 de ani. Draga mea, cred ca ai o problema.
Sotia, fiind o femeie inteleapta, ii raspunde sotului:
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani iar eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea .
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ariel_7000 spune:
ziua buna si de la mine! aseara am descoperit un fund rosu si bubicos la teo! sunt sigura ca e de la dintoiul nr 2 care sapa, sapa si nu mai iese, desi i se vede "nasucul" cum a spart gingia...plus ca teo e iar grivei, maraie si se framanta, musca, ataca. aseara l-a muscat pe tat-su de mana:))
...si logic, ca la culcare, mr. m. m-a pus pe mine sa-l dau cu gel pe gingii:))
a dormit bine, nu a mai tusit si nici nu s-a infundat, cu toate astea l-am aspirat azi, ca am oroare de mucozauri datatori de otite si el deja are "terenul" sensibil...
apropos de otite si de luna plina
si de mine, cea zapacita
...dupa baia adorabila pe care am facut-o aseara, cu uleiuri de portocal,lavanda si lotus
, am zis sa nu ma risc sa ma apuce iar otita si pe semiintuneric am bajbait dupa solutia de pus in urechi. am luat sticluta si mi-am picurat in ureche si am inceput sa fac ca trenu' in gara!!! fugeam prin casa si ma abtineam sa nu zbier, sa nu scol copilu'! ma uit la sticla si ce vad???? mi-am pus ulei de eucalipt!!!! ala cu care fac aromoterapie pt teo! 
. vorbeam cu liana pe mess si radea de mine, ca sa ma asez la caldura si sa scot aburi aromatizati pe urechi 
...asa ca, nu a trecut nici luna asta plina fara patanii:)
m-am hotarat sa ma fac ca ploua si sa nu ma duc azi la vaccin. si nici maine. abia de luni incolo, daca teo va fi 100% bine. mi-am invatat lectia si imi ascult instinctul, mai ales cand il "aud" cum zbiara ca NUUUUUUU!
va multumesc pt laudele la adresa puilor mei. imi creste inima de bucurie cand aud, citesc:). ei sunt cea mai mare realizare a vietii mele...
azi am mai facut cateva poze si filmulete, daca reusesc le voi pune in album. cred ca sunt faine. protagonistul (teo) a fost de nota 10! are stofa de model si el, ca si sor-sa
ii place sa pozeze.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Dupa 25 de ani de casatorie , un tip isi priveste sotia in ochi si-i spune : - Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 " alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar adorm cu o femeie de 50 de ani. Draga mea, cred ca ai o problema. Sotia, fiind o femeie inteleapta, ii raspunde sotului: - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani iar eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea . Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
gecko spune:
'neata stol
...sau sara buna (ca nu e decat ora 10pm la mine)
zi mare azi...facem 7 luni!!!!! 
La Multe Lunisoare bursucelul lu' mama!!! Sa cresti mare puiutul meu, sa fii sanatos ca de papacios mi-am pierdut speranta si sa ne zambesti intotdeauna cu ochiii aia sclipiciosi!!! 
La Multe Lunisoare si celorlati flacai din zi de 13, Iannis, Georgios, Eric, Sabin si Stefan!!! Sa cresteti mari si fortzosi ca deja sunteti frumosi
!!! 
Va multumim tare mult de urari
, si va invit cu mic cu mare la o fripturica proaspat rumenita
si-o prajiturica pentru voi gatita
.
Hai Noroc!!!!

gecko spune:
'neata stol
...sau sara buna (ca nu e decat ora 10pm la mine)
zi mare azi...facem 7 luni!!!!! 
La Multe Lunisoare bursucelul lu' mama!!! Sa cresti mare puiutul meu, sa fii sanatos ca de papacios mi-am pierdut speranta si sa ne zambesti intotdeauna cu ochiii aia sclipiciosi!!! 
La Multe Lunisoare si celorlati flacai din zi de 13, Iannis, Georgios, Eric, Sabin si Stefan!!! Sa cresteti mari si fortzosi ca deja sunteti frumosi
!!! 
Va multumim tare mult de urari
, si va invit cu mic cu mare la o fripturica proaspat rumenita
si-o prajiturica pentru voi gatita
.
Hai Noroc!!!!