Puiuti de Randunici 2008!! (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, multumim pt. tratatie, buna si prajiturica si fripturica!

Nelia, eu il las pe Stef numai pe jos, ii pun jucarele si el isi face acolo de lucru. Mai da cu nasul de covor sau cand se lasa pe spate mai da si cu capul de covor , dar nu se sperie si eu nu sar sa-l sperii. El insa nu sta in fundulet...deocamdata...

Am fost in parculet, a fost dragut, acum am papat si la culcarica inclusiv eu, ca n-am treaba

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani tuturor copilutilor aniversati azi!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ete hop, daca e cu fripturica si prajiturica a aparut si mimo

zilele astea fac o poza si la curte sa vedeti ca am si unde va primi, ii fac concurenta la simo doar ca la mine se ofera si soare, dau si la pachet (sa nu va uitati crema de soare). Am masa pe terasa, si umbrela si ditamai gratarul si plus atmosfera placuta la umbra tufelor de trandafiri si a rosiilor ce cresc mai abitir ca vreju lui Jack. Mai am de plantat niste pitranjel (marar Doamne feri) si niste ardei hot hot si sunt pregatita si pentru venirea neamurilor.

Azi Patrick ne-a facut mare cadou...ne-a spart timpanele cu DADADADADA. Eu jur ca a fost si un TATATA pe acolo, taicasu refuza sa recunoasca dar oricum este mandru foc de flacaul lui.

Inca noaptea asta si scapam (pe moment) de tremurat bucile sub plapuma de frica. Nu stiu ce fac astia cu barbatelul meu la spital dar rupt in doua imi vine dimineata acasa. Asa ca imediat ce ajunge baga somn pana pe la 5-6 seara iar in timpul asta eu practic mersul pe burta prin casa ca nu cumva sa il deranjez. Tot ma chinui sa il invat pe Patrick sa chicoteasca in soapta dar nici cum nu imi reuseste. Azi cand eu il tot shashaiam de zor el s-a prins de degetele de la picioare si a inceput cu toata forta DADADADA. Drept urmare taicasu a fost in picioare si cu un ranjet pe toata fata a venit si el sa savureze momentul.

mi-a mai varsat acu 2 zile. Sigur nu e de la laptele praf varsatura caci din ala nu a mai primit de vreo 2-3 saptamani. In ziua respectiva i-am dat mar copt, ceea ce nu ii mai dadusem de cand oprisem si laptele. Zilele astea i-am dat iaurt si nu l-a varsat asa ca am scapat de stresul cu intoleranta la proteinele din lapte. Iaurtul e din comert cica special pt bb de la 6 luni si e imbogatit cu PUFA si Ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko suna tare fain cum arata la tine in curte, niste poze cu 'vrejul de rosii' n-ar strica!! felicitari Patrickului ptr DADADADADAA!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce fac fetele? ati dormit toate? subiectul era pe pagina a doua

Noi la 6 ne-am trezit, am papat si acum copilasii se joaca pe-aici...
Azi nu i-am mai dat lui Stef iaurtel, i-am dat cereale, mai aveam putine in cutie si am zis sa le terminam de-acolo.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi am fost afara, pana la Carrefour, am luat o tarta cu fructe de padure

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

m-am luptat cu hainele de vara pana acum. le-am strans, le-am bagat in husa si am sortat hainele de toamna-iarna. mama cate toale am!!! si din toate, nu-mi vin decat 10% . gata, de luni monti scrie pe mine iar, ca nu se mai poate frate!

vad ca lenea lianei a impanzit crenguta. s-a risipit ca o molima . liana, desfa vraja!!! fa buru buru, fa ceva!

mimo, ce-ai draga! ti-a mancat patriotismul limba sau te-au speriat roboteii aia portocalii? treci la ciripeala pe crenguta!!!

soviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ma auzi??? hai, spune si tu ceva!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare!
n-am cu ce sa ma laud...am facut curat/mancare/am pus muraturi...

Imi place ca Olga a luat taurul de coarne, din pacate a ramas singura cu el in arena...

Cred ca nu vom reusi sa ne intalnim prea usor, pentru ca fiecare bebel are un anumit program, vad ca voua va e cam teama sa-i hraniti in public....eu recunosc ca sunt pentru ora 11 mai mult decat pentru 15 din cauza Ilincai! Ma rog, as putea veni doar cu Seb daca as avea masina mea...

In alta ordine de idei, Olga, nu ne faci sambata sau duminica o vizita?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Pt persoanele care s-au gandit la nepotica mea: acum suntem bine dar otita nu a evoluat asa cum speram, cum ne asteptam sa evolueze o otita a unui copil dus la medic de la primele simptome si care a primit tratamentul intocmai cum a fost prescris de medic.

Primul medic, foarte cunoscut nu a dat tratamentul corespunzator sau sa zic complet si de aici o serie de probleme. Inca o data se dovedeste ca din superficialitate (caci nu cred ca un medic cu atata experienta nu stie cum se trateaza complet si corect o otita) se pot face greseli si efectele pot fi foarte urate. De la o simpla otita din copilarie, netratata corespunzator pot aparea pe termen lung complicatii urate.

Nepotica mea a trebuit pana la urma operata la ambele urechi si avea pungi de puroi vechi pe care primul orl-ist nu le vazuse si o punga era deja aderenta de os.

Am o serie de intrebari in suflet: de ce? De ce s-a ajuns aici? De ce un copil care a fost dus de la primele simptome la medic a ajuns pana la operatie?

Mi-a fost frica, foarte frica de anestezia generala, de complicatiile ce puteau aparea etc. Operatia a decurs bine, Slava Domnului! Si sper ca cicatrizarea inciziilor sa decurga cat se poate de bine.
Sfatuiesc calduros pe oricine are cel mai mic dubiu sau cea mai mica nemultumire sa mearga la un al doilea medic pt inca o opinie. Pt noi a fost a fost decizia corecta care practic a dus la primirea tratamentului corect, la efectuarea operatiei fara de care pe termen lung ar fi putut aparea o serie de complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Doamne fereste, andreea! mi s-a zburlit pielea pe mine!!! bietul copilas!
eu am tras toata viata cu otite, din cauza inotului, am capatat o sensibilitate si am si acum probleme din cand in cand....uffff.

tuchi, nici eu nu am greturi de a da mancare lui teo in public:)daca chiar nu se poate sa-i dau piure (ceea ce nu cred ca se va intampla:)) ii dau lapte si gata! schimb mesele intre ele, pt ca nu pateste nimic.
alex va pleca cu ai mei la valeni, iar eu cu teo as veni daca se mai face vreo intalneala, dar, depinde de evolutia racelii lui, ca nu vreau sa contagiez pe toti...eu mai trag cu ochiul la propuneri:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput