Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 19
tuchita spune:
Gudinde, bine ca a trecut totul cu bine! Cat despre ce s-a intamplat, stii parerea mea despre pomul laudat!
micutei! mai e in spital sau au exetrnat-o?
Am pus maimutoii in pat, Seb cred ca a cazut la datorie, Ilinca probabil o sa mai boscorodeasca ceva....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Salut.
Incepe Matei sa basculeze mai bine mancarea! Si vom incepe si noi cu cereale
. Dupa ce vine tati, l-am rugat sa cumpere de pe unde e dus, fara lapte si fara zahar, Humana si Milupa. Am zis bine?? Daca i le dau cu apa are ceva?
DAR face acum kk la 3 zile, se screme el nitel mai tare, dar nu plange, nu are gaze, nu il doare burtica... e de rau?? Scaunul nu este bobite, este ok, mai pastos asa, si cu miros schimbat de la diversificarea minunata!
Copilul meu iubeste piureul cu sfecla coapta (Tuchi, e ok ma sa-i dau sfecla?), ieri nu a fost sfecla, nu a fost nici spor... Dar azi... e prima data cand manca aproape tot ce i-am pus eu in castronel!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITIlor de azi!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
Gudinde, multa sanatate micutei..in rest, zau daca mai am cuvinte...

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
eu vin daca e la Mc unirii, si o sa incerc si mancare acolo..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
poze si filme de azi, de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2546085550102654381CpqmsH
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
clauclau spune:
Seara buna, gata si eu cu programul de seara...Ufff ce bine e, copiii sunt culcati, randunoiul prin casa se uita la TV si eu sunt deja in pijamale in patuc sub pilota!
Marfa!
Mai, eu vin la intalnire, n-o sa am numere la masina pana luni dar iau un taxi si tot apar si eu o ora. Randunoiul nu e in oras ca m-ar fi repezit el. Numai sa stabilim ceva clar sa stim ce, cum si unde.
Revin...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
hai ca parca nu adunam cateva, nu?
eu am o singura problema...n-o sa fie extrem de aglomerat in Macul de la Unirii?
Ma tot gandesc la alta locatie, dar nu-mi trece nik prin cap unde ar putea incapea lejer vreo 10 carucioare!( sper eu 10!!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ariel, nu stiu ce cuvinte de lauda sa gasesc pentru Teo...e frumos rau!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Nicoleta, sfecla e ok, atata timp cat e bine fiarta/coapta!nu i-as da-o cruda ca e prea acida!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
o maslina, o scobitoare, o fustita?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)