Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 20
mstela spune:
Salutari si de la noi.
Zic LMA CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!!
Eu tot cu dureri de burta..Tea cu dureri de dinti..a papat greu tare azi.
Imi pare rau de fetele cu bubitze la fundutz si de mihatp cu
problema si de bbii care mai sunt muciosi.
Eu o sterg pe Tea cu servetele la fund,mai nou si la gura la masa fiindca se umple de piure si am tot incercat diverse firme,acum suntem la unele ieftine bububebe si nu a avut nicio problema niciodata.De cand e frig si la noi nu e cald si in hol,si cum face si kk de 5 ori pe zi,o mai sterg cu servetele,nu o spal tot timpul..Acum,poate sa fie vorba de noroc sau nu are ea pielea predispusa..

clau,ma bucur de Rebe ca si-a revenit cu somnul...sa o tina
tot asa.
Pana la urma ati hotarat ziua si ora intalnelii?Eu as putea
duminica..si asa ar veni si liana
(cred) si cine parca mai putea.. sambata nu as putea ca nu am masina acasa,ca pleaca randunoiul.Cat priveste ora,eu as prefera dupa masa de pranz pe la 15.Dar daca se decide 11,ne straduim si ne mozolim in public cu piure..Si noi nu am veni cu carucior (tuchi),deci unul in minus.![]()
Ariel,luna plina s-a lasat cu accidente la tine?
![]()
gudinde
,sanatate maxima nepotzicii..saracuta.
Nu mai stiu ce mai aveam sa zic..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 poze si filme de azi, de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2546085550102654381CpqmsH mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
FFFFFFFFF FFFFFFFRRRRRRRUUUUUMMMMMOOOOOOOOSSSSS

si fotograful f rabdator
Si mai lasa-ma mai ca sunt cu simtul civic la maxim, tocmai l-am descoperit pe Pierino
Cum poate ma sa te cheme Pierino? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Si mie mi-ar fi mai ok duminica! sambata mai bag o mancare, un aspirator etc...
Deci ramane pe duminica la 11?
Stela, dar de ce vii fara carutza?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Tuchi, multumesc, o coc bine, pana e moale. Si nu-l doare nika.
Mai, voi va intalniti :(...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
nico eu ii fac sfecla la abur, tai o bucatica, atat cat imi trebuie din cea cruda, ptr ca o amestec cu alte legume..
cu intalnirea, daca ramane la Unirii, mi-e indiferent ziua...pot veni fara randunoi!
Pa!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Capitolul Nou!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Seara buna!
Nu-mi vine sa cred ca de aseara pana acum ati scris doar 5 paginute! Vorba lui Clau , ce facurati bre?
Nu ca as fi avut timp sa citesc daca ar fi fost mai mult, dar asa, zic si eu...
Clau-ma bucur ca incepe Rebe sa te lase si pe tine sa dormi mai bine,sa-i tina DD obiceiul, ba chiar si mai bine!
Mihutza cred ca a fost un deliciu tortul tau
...si cand ma gandesc ca de 2 zile sunt la dieta..oofoofmaaimaai, da' ma fac eu supla si frumoasa
La multe lunisoare puilor de randunici nascuti intr-o zi de 13! Sa fie cu noroc toata viata
Bubu bravo lui Stef care merge de-a busilea! Si ce sot de invidiat ai, la fel ca si Clau, unde i-ati gasit nene? Ca eu aseara l-am rugat pe randunoi sa vada de Alexia pana o sterg si o imbrac pe Antonia dupa baie si cand colo nici la mintea lui n-a fost;aia s-a dus la ea in camera , a luat foenul,l-a bagat in priza si se usca fata la par, ca-si udase varfurile la baie;iar el statea nestingherit pe Money Channel ,ca m-a innebunit cu canalul asta..
Olgutz fata buna Fofiia ta, cum doarme ea toata noaptea. Nici eu nu pot chiar sa ma plang, ca si noi avem ,in genaral o trezire pe la 3, apoi la 7--8 dimi, dar papa bibele si face nani la loc.
Dau send ca se face prea mare cearsaful..revin ca mai am de citit
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

si