Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Buna dimineata!
Hai ca dau e cafeluta azi!
Multumesc de urari si de sprijin
.
Suntem bine.Perioada de acomodare a trecut spre surprinderea mea.Deja suntem o familie.De ieri Maria ne spune mama si tata cu atata euforie de imi vine sa o pap toata.E tare linistita si ea si noi.Razvan e un frate mai mare adevarat.Normal ca stand o saptamana la bunici a venit cu o gramada de pretentii dar deja suntem pe drumul cel bun
.Cu Maria mai avem de trecut un hop greu - gauritul urechilor.Daca stiti vreun salon serios si curat mi-ar fi de mare ajutor.
Cristiana o sa o trec si pe Dana pe lista.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Stanca, ma bucur pentru voi, dar cel mai mult ma bucur pentru micuta Maria. O sa aiba de acum Craciun si Paste, o sa aiba cadouri si tort de ziua ei, va fi bine tratata cand se va imbolnavi... o sa aiba o familie.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
mariana tache spune:
Buna seara, dragelor.
Sunt in fuga deoarece ma pregatesc de plecat acasa.
Vorba Oanei, am citit tot, iar acum ma rezum la a va spune urmatoarele:
Stanca, ce frumos! bravo MAriei! e fata desteapta; si simte ea ca aici ii este locul; pupam si pe fratiorul grijuliu!
Fetelor, cu toate ca varsta, copiii si altele, ma fac "doamna", prefer (cel putin in aceasta perioada) apelativul de d-soara deoarece asa ma simt; m-am intors in timp; am senzatia ca sunt din nou in perioada studentiei; asa ca, conform starii mele de spirit mi se potriveste statutul de d-soara.
Gata, ca striga colegii la mine ca intrec masura cu constiinciozitatea.
tuturor; o seara buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Svety dar iti dai seamna ce sarbatori vom avea noi, ce impliniti ne simtim de cand a venit ea in familia noastra?Noi intelegem altfel, nu ca pe o opera de caritate.
Mariana vorba lui Pitis "nu conteaza cat de lung am parul ci conteaza cat si cum gandesc".Daca tu te simti domnisoara restul nu mai conteaza
Fetelor sa nu uitati ca pana in 12 dec adun banii pentru copii .Deocamdata nu au ajuns la mine decat banii Oanei.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
gagici
Stanca, o sa vb. cu Criss. sa-ti dea din partea mea 50 Ron, si ii dau ei cand ne vedem, ca precis e mai usor asa. 

Criss., scumpa mea, scuza-ma ca nu ti-am rasp. sambata la mesaj... eram cu mainile in aluaturi, iar sotu, precum il stii
, a uitat sa-ti raspunda, kiar daca l-am somat!!! e mortal, cu stilul lui
Crezi ca se poate sa-i dai Stancai 500 mii pt. mine, si ti-i inapoiez cand ne vedem??
aaa, si multe
pt. statutul din firma,
abia astept sa ne vedem la o mica-mare barfa despre copii
Mariana, sa-ti fie de bine de statut si sa te bucuri de starea care te-a insufletit!!! 
va pup cu drag, mai vin...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
arghirmonica spune:
Ola fetelor ..demult tare n-am semnat in condicuta aici..dar eram curioasa sa vad ce a facut Asi...cu bebelina. Felicitari Asi...de acu ai mare harmalaie in casa.Asa si trebe
.Parca acu vreau si eu o fetita cu fundita
.
Nu stiu cum e la voi da mie tare-mi place agitatia din Decembrie cu cadourile,Mosu ,bradutu etc.
Vad ca au aparut si d-soare la orizont
.. sa fii sanatoasa ca tot tu esti doamna,No va pup si mai trec io
roxana1974 spune:
dragelor!
Stanca, trebuie sa facem cumva sa-ti transfer banutii, direct in cont, ca nu stiu cum ne putem intalni. Sper sa mai am contul tau setat la mine, daca nu, te sun sa te intreb...Cat despre Maria, ma bucur ca va merge atat de bine. Imi pare rau ca nu stiu alt salon in afara de Yakuza (care e ok) unde ma tot gandesc sa-mi fac io un piercing,
dar ma mai gandesc inca, ca am deja probleme mai serioase...
Cristiana, Oana, io v-am sunat azi pe amandoua si nici una nu a fost available
anyway, am niste bluzite pt voi, din pacate pentru Cristiana doar rolingul gri. Cristiana, daca au ramas la mine banutii tai, pot sa-i transfer Stancai si partea ta sa nu mai platesti si tu comision daca vrei sa-i transferi si tu tot prin banca, sau vorbim oricum in curand sa vedem cum facem...
Fetelor, va las aici, merg sa dorm si eu la o ora mai decenta...
Mariana 
Pe curand,
Roxa
svety spune:
Stanca, nu m-am gandit la opera de caritate. Poate asa a sunat, deformare profesionala
. M-am gandit la voi ca familie si la micuta care va avea acum un viitor. Cum se poarta Razvan?
dau cafeluta...imediat ma tirez la servici. Ne vedem de acolo.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
mariana tache spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am o zi de kk; trebuie sa fac ceva la munca ce nu imi place; dar o trece si asta.
Fetelor, multumesc pt gandurile voastre bune;
pt fiecare.
Cu gandul la voi....
Paaaaaaaa
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!