Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Salutare!

stanca vin si eu cu tot dragul sa te felicit inca o data. meritati din plin sarbatorile astea minunate si implinite. sa fiti fericiti si sa vi se intample doar lucruri bune ....anii trecuti iti trimiteam banutii in cont, cei pt. campanie...nu as putea face si anul asta la fel? stiu ca esti atat de ocupata acum dar chiar nu stiu altfel cum sa fac. daca pot sa-i trimit altcuiva trebuie doar sa stiu. chiar daca nu scriu des sa stiti ca va citesc aproape zilnic...saptamana trecuta am avut concediu si am luat pauza de DC de asta am ramas putin in urma cu evenimentele

mariana nu stiam...sa fie cum vrei tu: doamna sau domnisoara...important sa-ti fie bine tie si sa ai o viata frumoasa de acum incolo

roxana sper sa primesti vesti bune si sa se rezolve problema ta. imi pare rau. va fi bine, ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

am reusit primul kk la olita!!!!!Adica a cerut singura desi nu ii place pe olita.
Si am mai reusit ceva azi.Maria are cercelusi.Noroc cu Bogdan ca a tinut-o ca eu am facut pe mine de emotii si ....surpriza fata mea nu a plans DELOC.Nici la fetele de la salon nu le venea sa creada, dar ea admira de zor un papagal.A fost doar surprinsa ca i-a sunat pistolul la ureche si a cerut sa il vada.In schimb pe mine m-au trecut toate sudorile.

Adriana rezolvam cumva si anul asta.

Svety te-ai cam deformat.Buna cafeluta.

Monica multumesc.Ce-ti mai fac feciorii?

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

stanca felicitari pt tot si va doresc o viata frumoasa impreuna!!

fetelor vreau sa va intreb daca stiti ceva de ORListi astaia? dr MIhut Ghe., Ene IOan, sau Pavelean C
nu stiu la care sa-l duc pe alex pt consult sa vedem cum sta cu polipii.....

roxana, svety sunteti mortale cu piesa lui Armin Van Buuren.....eu o am doar sonerie la tel

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna dimineata! dau eu cafeluta in dimineata asta cu multi pupici pentru Stanca- mama noastra fericita!

Mergi la inceput

Ioana .Super-buna cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Romana eu am auzit de toti si de rele si de bune..na ca la toti dr.Intr-un an stiu ca imi tot spuneau sa-i scot polipii, altii ca degeaba ii scot ca apar iara si am lasat=o balta.Suntem f bine am trecut de pr asta .
Stanca za bois sunt f bine, invatam colide ne pregatim de Mosu.Esti tare cu Maria ca a facut kk pe olita..al meu face pe el dupa perdea sau in dulap tot pe el evident .Nu stiu cum scap de asta da deocamdata nu ne stresam..Il felicitam ca face si asa ,Va pup si o zi buna, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca felicitari ptr olita!Sofi nici nu vrea s-o vada in schimb a invatat un cuvant minunat cand face kk"pute"

citat din Thea azi noapte"mami am visat urat si am decis sa vin langa voi.stiu ca nu incapem bine asa ca il scol pe tati si-l trimit in locul meu!"

multumim de cafeliutza, eu sunt ff ametzita azi, la propriu

Mergi la inceput

Acum o saptamana , pe vremea asta o luam pe Maria spre casa.

Mariana felicitari si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai fetitelor, am si eu un bai. In grupa lui Dani este un baiat foarte bataus. S-au facut consilieri cu parintii, copilul etc. Educatoarea le-a spus copiilor ca trebuie sa-l iubim si sa ne jucam cu Dorian... Asa ca Dani mi-a spus acasa ca Dorian e prietenul meu. M-am ingrijorat, am discutat cu educatoarea, ca ma temeam ca va avea si al meu comportament violent, dupa Dorian. Dar educatoarea mi-a spus ca Dani il linisteste, se joaca impreuna, ce mai, asistent social . S-a potolit copilu'. Dupa doua saptamani de pauza la camin, de la inceput. Dani : " Mami m-am saturat sa fiu prietenul lui Dorian".
Educatoarea zice ca e din familie buna, cica nu ar fi vorba de violenta in familie, ceea ce ma indoiesc (copilul tranteste pe jos si da cu picioarele, musca de fata etc.)Acum incercam sa facem ceva cu plodu asta care terorizeaza copii si nu stiu ce. M-am gandit ca o fi televizorul ca pe Jetix e horror.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

buna clujencelor
pe unde as gasi un magazin cu haine frumoase pt copii de 9-10 ani in fara de polus, central si iulius mall ? undeva prin centru exista vreun magazin? La Kenvelo n-am gasit nimic pt aceasta varsta. mersic

Mergi la inceput