Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 11
ad_rianna spune:
buna april. poti incerca la magazinul Z. e in centru vis-a-vis de posta si banca transilvania. langa meli melo. pe moment doar asta imi vine in minte. sau la central dar...cam slabut
o zi frumoasa si linistita tuturor 
asi spune:
Am fost si eu aseara la Central si am avzut la et.2 un stand frumos cu haine pentru copii.Mai poti gasi si la Pitrik , langa Flip in p-ta Mihai Viteazu.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Stanca, nu ma satur sa ma uit la poza cu Razvan si Maria. sa-i pupe mama de frumosi. Razvan acum e fratele responsabil.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
roxana1974 spune:
Ciao dragelor, va scriu la repezeala caci sunt foarte obo si am facut treaba pe aici...
Analizele sunt aproape ok, tre' sa fac tratament si peste 3 luni reiau analiza. Apoi dupa ce scap de rana, ma voi ocupa si de cealalta problema...care se numeste "atrofie incipienta" o sa dau un google dupa ea 
va las si va zic noapte buna! pe maine!
PS: Svety, am citit faza cu Dani si colegul cel nou..hmm nu stiu ce sa zic, si Serban are drept celmai bun prieten din grupa ever! pe ... Sergiu, bine Sergiu nu e atat de rau pe cat mi-l descrii tu pe Dorian asta miku, dar chiar daca e mai altfel decat ceilalti, Serban tine la el si nici nu vine acasa cu chestii aiurea...nu stiu care e secretul...faza cu violenta, eu zic ca e si genetica si din educatie, adica ce e gresit cumva de la natura se mai corecteaza cu educatie si perseverenta...zic eu...
romana_74 spune:
Buna dimineata fetelor... daca va placut asa de mult cafeluta mea de ieri, o dau si azi... cu mult lapte si dulce, ca asa imi place mie! Stiu ca nu e pe gustul Stancai, dar ce, eu sa n-am o bucurie, numai ea?!![]()
O intrebare intrebatoare... care dintre voi a comandat la Victoria's Secrets? Ma intereseaza taxele...
In legatura cu colegul lui Dani, eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorze Svety, si Matei are unu la gradi tot asa de zbuciumat, dar din contra, Matei il linisteste pe el si le face bine amandurora prietenia, prietenul il imita pe Matei si e mult mai linistit si Matei ii spune fratelui lui ...hey, vezi ca acum esti rau ca si Vlad, numai Vlad se comporta asa... vezi, vezi...
asi spune:
Ioana buna e si dulce dar eu nu-mi pun zahar
.In legatura cu comanda nu stiu ce sa-ti zic ca eu n-am comandat.
Roxana sanatate multa si ai mare grija de tine.
puisorul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui romana_74 Buna dimineata fetelor... daca va placut asa de mult cafeluta mea de ieri, o dau si azi... cu mult lapte si dulce, ca asa imi place mie! Stiu ca nu e pe gustul Stancai, dar ce, eu sa n-am o bucurie, numai ea?! O intrebare intrebatoare... care dintre voi a comandat la Victoria's Secrets? Ma intereseaza taxele... In legatura cu colegul lui Dani, eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorze Svety, si Matei are unu la gradi tot asa de zbuciumat, dar din contra, Matei il linisteste pe el si le face bine amandurora prietenia, prietenul il imita pe Matei si e mult mai linistit si Matei ii spune fratelui lui ...hey, vezi ca acum esti rau ca si Vlad, numai Vlad se comporta asa... vezi, vezi... ![]() ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005) |
Nasa mea cumpara frecvent de la Victoria's Secrets. Pe langa transport se plateste 33% din valoarea comenzii vama. Iese destul de scump.
Stanca, o sa te sun cand o sa ajung in Zorilor pentru banii de campanie.
Ani de
Stefana (23.01.2008)www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
asi spune:
Bine Ani.Suna-ma
.
carrie spune:
serus gagici,
Ioana super cafeaua, asa imi place si mie
Roxa ma bucur din suflet ca nu e nimik grav, tine-te de tratament...cred ca ne vedem luni asa cum ne-am inteles , dar mai vb la tel,ok?
Stanca ti-am trimis PM.
Svety, cred ca ii ceva cu copiii nostrii
Thea il are pe cel mai bun prieten cel care o iubeste
si e cel mai neastamparat si declarat oficial Hiperactiv.acuma fac coaching
cu ea sa nu mai faca tot ce face el desi si reciproca e valabila ptr ca joaca rolul de leaderi in toate nebuniile.
v-am zis ce de dinti ii ies la Sofi?4 masele si doi dintisori de jos.deodata!