Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 12
jozsaerika spune:
buna fetelor,
sunt trista si nelinistita, fetitei din Bucuresti care si-a facut si ea interv cu gel la acelasi doctor i-a revenit refluxul nu s-a corectat decat foarte putin :(
acuma imi pun intrebari oare la noi cum va fi ????????? in februarie ii fac din nou cistografie si atunci vedem..........of greu e cu bolile astea 
Raluca tragi chiulul ?????????
va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
asi spune:
Cristiana n-am primit nimic.
Erika din cate stiu eu la voi s-a corectat refluxul.Eu cred ca va fii bine si nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
romana_74 spune:
ERIKA- trebuie sa te gandesti ca fiecare organism reactioneaza diferit ... nu e neaparat ca si lui Norbert sa ii revina refluxul. Si eu stiu ca i s-a corectat, nu? Doamne ajuta!
ralucames spune:
ola gagici
Erika, n-as shoma, dar bb are febra de miercuri seara, tot pe la 38,4 se invarte, deci n-am stare de nik...ii dau alternativ panadol cu nurofen, la 3 ore; am vb. cu dr. si se poate sa fie de la vaccin; in leg. cu refluxu, trebuie sa privesti pozitiv, precis e ok la Norbi
Roxana, sanatate si 
restul trupei,
si vikend placut!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
jozsaerika spune:
multumesc fetelor de incurajari
speram sa fie bine
...metoda asta nu da succes de 100% dar o putem repeta si de 3 ori inaintea interventiei clasice.....da si lui Norbert si fetitei dupa operatie nu mai apare refluxul dar el in timp poate aparea (copii cresc si gelul injectat nu mai este suficient)...speram sa fim noi cazul fericit in care refluxul asta nenorocit sa nu mai apara ![]()
Raluca ce rau imi pare pt febra, poate o fi de la vaccin si Beatrice la cel de 2 luni a facut febra 2 zile si tot mare 38.5 in a treia zi a inceput sa ii scada la 37.5 apoi spre seara nu a mai avut...
copii si sa se vindece
V-am mai zis ,asa-i, ca merge greu diversificarea lui Beatrice ???

va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
papanash spune:
Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
romana_74 spune:
Buna dimineata! Hai poftiti la cafeluta mea dulce si cu muuult lapte! Si una fara zahar pentru Stanca! dar cu un pupic!Va doresc sa aveti o zi buna si un WE fain!

romana_74 spune:
A, am uitata si tot mi-am propus sa va explic de ce beau asa cafeluta, cand beau... NU IMI PLACE CAFEAUA DELOC si ca sa nu ii simt gustul, o beau asa!![]()
romana_74 spune:
Draga papanash, noi deja ne ocupam de o campanie, cred ca ai citit titlul topicului nostru, si suntem "in" toate cu mic cu mare, cu prieteni, colegi, rude si alte acareturi. Va dorim sa aveti succes in campania voastra si sa strangeti cat mai multe jucarii pentru copiii defavorizati. Poate ne dati si noua o mana de ajutor, ce ziceti?! daca vrea cineva sa doneze banuti pentru copiii nostri de la Maica Domnului, poate sa o contacteze pe ASI pentru a primi numarul de cont in care sa vireze banii. Oricum si un banut cat de mic conteaza.
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor!
Am baut si eu 2 cafele mari mari si atat de bune incat as mai bea vreo 2, dar nu am voie nici una mioca macar si eu tot beau
. Azi am un mood mai bun si chiar daca nu vreau sa merg la sport, mi-am propus sa fac chestii mai interesante pe aici prin zona. As vrea sa incep sa pun chestii frumoase frumoase prin casa.
Dragelor, am fost aseara in plimbare pe la Sara Blu, in Iulius si am vazut atatea chestii de impodobit casa de Sarbatori, minunate! Cosuri, sfesnice, coronite, tavi, globuri, lumanari...va zic pentru ca am observat ca nu le-au marit pretul de anul trecut, iar la unele sunt chiar mai ieftine...tare as vrea sa-mi iau si eu un cos mare auriu, schimba complet o incapere cand pui un cos de-ala cu fructe amestecate. As vrea si niste nuci, oare gasesc in piata nuci intregi, bune? Ce ziceti?
Cristiana, abia astept sa vorbim.
Oana
da-mi un semn.
Mariana, tu ce mai faci? Sper ca esti bine si cel putin la fel de bine dispusa ca si mine! Te pup!!
Stanca 
Simo
Va pup pe toate fetelor, Ioana, Svety, Ralu, Rolo, Manu, Dana, Erika, Flavia