Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui romana_74 Draga papanash, noi deja ne ocupam de o campanie, cred ca ai citit titlul topicului nostru, si suntem "in" toate cu mic cu mare, cu prieteni, colegi, rude si alte acareturi. Va dorim sa aveti succes in campania voastra si sa strangeti cat mai multe jucarii pentru copiii defavorizati. Poate ne dati si noua o mana de ajutor, ce ziceti?! daca vrea cineva sa doneze banuti pentru copiii nostri de la Maica Domnului, poate sa o contacteze pe ASI pentru a primi numarul de cont in care sa vireze banii. Oricum si un banut cat de mic conteaza. ![]() ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005) |
ma bucur mult.
si voi tot de Craciun vreti sa faceti donatiile ? Ideea e ca sa facem cate ceva in orasele de unde suntem,noua din Bucuresti ne e greu sa venim de sarbatori si in provincie. Dar putem face concomitent in tara, actiunea DC . Daca aveti rabdare sa cititi subiectul ( este la semnatura) poate intelegeti ce vreau sa zic..............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
romana_74 spune:
ROXANA- si eu te pup, stii ma gandesc deseori la tine cand nu mai pot... debordezi de energie, cum faci? cum reusesti? Si DA, gasesti nuci bune in piata, eu am luat din Piata Flora chiar ieri, sunt delicioase!
SIMO- deja trei colegi de-a lui Matei s-au hotarat sa vina in tabara de schi! Dintre "bolovani" bineinteles...Alex, Vlad si o fetita Theo...eu il voi lasa si pe Luca sa mearga!
roxana1974 spune:
Ioana,
cred ca iti imaginezi ca nu sunt tot timpul asa, doar ca Doamne-ti multumesc in ultima vreme am fost mult mai bine ca altadata...atunci cand sunt fericita, si debordez de energie, vin aici si va zic si voua
altfel, am si eu momentele mele. Totusi, am observat ca in zilelel acelea, daca tac din gura si nu ma gandesc ca ma simt aiurea, parca imi trece mai repede...si jur ca sportul m-a ajutat si ma ajuta! Ha ha pe termen scurt si acut asa, shopping-ul rulz! ![]()
carrie spune:
salutare fetelor
noi pe langa casa , azi am vizitat niste doctori ca Sofi are muci si cam tuseste iar Thea are se pare un inceput de otita destul de dureros.ma bucur totusi ca am scapat pina acum.
acuma le fac papanashi de consolare
si la amiaza am facut la cerere pestele in crusta de cereale.
am vazut programul de la Iulius, miercuri e concert de colinde si ceva ceremonie de aprindere a beculetelor si decoratiunilor.vineri am inteles ca e la Polus Hrusca.
eu ma simt destul de obosita, tre sa recunosc, Oana stie de ce...noi o sa fim liberi din 22 dec in 5 ian si nu mai am rabdare pina atunci.
Ralu cum e finutzu?
va pup fetelor ca nu mai pot sta ca trage Sofi de mine
ralucames spune:
ola gagici...
Luca nu e inca bine, dar macar azi n-a mai facut febra mare, se invartea undeva pe la 37,5... seara face 38,3... i-am pus si acum supozitor si doarme bustean... sper ca maine sa nu mai aiba deloc... Doamne ajuta!
Olim,
lui Alex, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii
cum sunteti?? de ce nu mai vii la povesti pe la noi??
va pup cu drag si va spun noapte buna!
aaa, apropo... maine mergeti la vot??? eu nu vreau sa merg
dar daca ma convingeti, poate o comit...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
roxana1974 spune:
buna cafelutza ne-ai dat azi, Ioana! 
mai viu...dupa ce ma trezesc de'a binelea
Roxa
ralucames spune:
buuna cafeluta, multumim!!
Luca tot cu febra... 38.9 a avut dimineata, acum-dupa supozitor-e vesel si vorbaret... abia astept sa treaca... si sper sa nu fie infectie...
Ioana, cum ti-s baietii?? apropo de cafea
nici mie nu-mi mai place gustul ei, kiar daca pe vremuri o preferam tare si neagra... acum fara lapte n-o pot bea![]()
Criss, fetele??
ma striga baietii disperati, a facut bb kk, iar tata-so e morcovit![]()
mai vin azi, ca vreau sa va mai "vad"
to all
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nana_sim spune:
Buna dimineata si
pentru cafea!
Hai, la vot, la vot! Nu am drept argument decat ca daca suntem unde suntem e si din cauza noastra, pentru ca le-am permis. Daca 2/3 din poplatie nu merge la vot, fiecare spunandu-si individual ca votul lui nu conteaza ... iaca rezultate la alegeri, cand doar 1/3 hotaraste pt toata lumea, si n-ar trebui sa ne surprinda daca ne guverneaza Vadim. Io atat am avut de zis! Pfuii, mie sa nu-mi spuneti ca n-ati votat ca-s patimasa rau la subiecte cu subiect civic!
In rest, toate bune si un soare frumos in ograda mea, daca as avea timp sa pregatesc si trandafirii (2) pentru iarna ...
Weekend tihnit tuturor si La multi ani Andrei si Andreea, if any.
P.S. - o sa te sune zanul, multumim
!
romana_74 spune:
Da da, LA MULTI ANI ANDREI si ANDREEA
!!!
RALUCA- baietii mei sunt foarte bine, in afara de niste muci care ne tot enerveaza, toate sunt bune! imi pare rau de Luca... lasa, se face el mare si scapa de chestiile astea...
asa erau si ai mei cand erau mai mici... cu febra vreo 4 zile de nu mai stiam ce sa le fac...dar cu rabdare si antitermice le trecea! va pup si va doresc multa sanatate!
SIMO- ai maaaare dreptate
!