Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor!

Simo, am votat si noi, eu sincera sa fiu, am vrut sa merg sa "votez" si sa stric votul, insa acolo fiind mi-a parut rau sa fac asta si atunci am votat corect, cu cinemi-a casunat pe loc, pentru ca nu-i stiam pe candidati, iar despre cate unii auzisem la radio numai tampenii...nu din sentiment civic am votat, ci de teama sa nu am probleme, pe bune, ca unele autoritati se uita daca ai sau nu abtibildul pe CI. Cam asta e...

Fetelor cu copilasi, e Madagascar 2 la Iulius Mall, planuim ceva? Noi am vrea sa mergem maine...ziceti...
is prin zona...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La vot gagici, vorba Simonei, chiar daca ne e lehamite ...daca nu ne pasa nu avem cum ...

na am inceput mesajul mai demult acuma e tardiv oricum:) daca n-ati fost

noi am fost la Manastire la Tauti la slajba, a fost f multa pace si bine!

Mergi la inceput

Roxa si eu vroiam sa propun de Madagascar dar nu pot maine, n-as scoate-o inca pe Thea sa treaca de tot otita.
as propune miercuri!

vreau sa va zic ca am scapat in extremis cu otita, noroc ca ma fost la dr ca aseara a facut deja febra mare...asa azi dimineata era ca noua si ok!

imi pare rau ca nu iese, planuiam cu Roxa un club al Juniorilor pe maine la mine dar trebe sa pun pe picioare mandrele

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! am venit sa raportez

am fost la vot... nu ca ar folosi la ceva, dar macar ma simt bine cu constiinta civica... Simona, un buchet de ca m-ai mobilizat!!

am fost cu Stefania la urgenta la oftalmologie, ca a facut conjunctivita si nu eram sigura ca e ok trat. ce i l-am inceput... era ok, deci mergem mai departe 5 zile asa...

Luca e mai bine, dupa-masa n-a mai facut febra...

pup gagicile toate toate, doamne si domnishoare

noapte buna, pe maine!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Nici nu stiu cate capitole ati scris de cand nu am mai trecut pe aici, nu am reusit sa citesc din urma si nu sunt la curent cu evenimentele, asa ca daca am ratat ceva imi cer scuze.

Motivarea absentei-legatul cu elastic de marginea butoiului. De fiecare data cand ajungeam la mal ma tragea inapoi. Racelile copiilor, ale noastre plus un virus digestiv care m-a cam subtiat- aviz Roxa ca tu doreai sa slabesti din cate imi aduc aminte dar nu iti recomand metoda- mai adaug si turbo Paul care e lipit cu superglue de mine a dus la acumularea unei oboseli..Si vestea ca soacra mea - o femeie de milioane- e grav bolnava e pus capac.

Erika iti inteleg temerile legate de Norbert, de fiecare data cand face Paul febra fug cu el la doctoc sa exclud o potentiala infectie-excursie pe care o facem si maine .

Eh parca vad marginea butoiului.

Va pup si sper sa revin in curand
Vad ca faceti campanie ca in fiecare an, felicitari si ma gandesc cum as putea sa particip si eu.

Cu drag
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna dimineata fetelor, va invit din nou la cafeluta pregatita de mine... acum pana mai sunt in concediu sa va mai rasfat si eu ca altfel...primesc cafeaua rece pe seara...si ncio sansa sa va fac cafea

LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI FETELOR cu ocazia zilei de 1 Decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor! Baut 3 pana acum, terminat o portie mica de filtru...si am intrat in priza de dimineata, insa am o dispozitie ok, am pus podoabe de Craciun prin casa si ma simt foarte bine. Am observat ca soarele imi face bine, sunt sigura ca e valabil si la voi, e faptul ca ccc corpul secreta serotonina atunci cand vede soarele...e o sursa reala de energie!

Am citit undeva ca la copilasi, e de ajuns sa le tii zilnic o portiune de 10 cm de piele, pt 20 de minute la soare, ca sa asimileze portia zilnica de vitamina D...sper sa fie reala treaba asta. Imediat ma duc la fereastra sa-mi expun moaca la soare pret de cateva minutre, sub 20 ca n-am timp si nici chef plus ca la varsta asta putem face pete maro...naspa

Ce planuri aveti? Planul meu de a merge City...va astept cu impresii...mai viu...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

LA MULTI ANI, ROMANIA!! LA MULTI ANI, DRAGELOR, DE ZIUA NOASTRA, A TUTUROR!!

Azi am avut o zi ff frumoasa, plina de soare si spor, am facut de papa, am calcat, m-am jucat cu piticii; si tot azi, la 7 luni batute-n cuie, avem primul dintzishorDoamne ce frumoasa e viata azi!!

haideti fetelor si povestiti-mi cum ati petrecut??

Roxana, m-am gandit la tine de dimineata, avem acelasi bioritm cu soarele

Flavia, bine te-ai intors in patria noastra
toata trupa?? pliz, dati un semn....

all

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

RALUCA- felicitari pentru primul dintisor...fericit moment...si eu l-am retrait, dar la o alta intensitate, cand Matei si-a schimbat primul dintisor...acum avem doi noi! Va pupam!

Mergi la inceput

fetelor sunt ingrijorata!
Thea a facut febra mare dupa doua zile de antibiotic pt otita..ati patit asa ceva ?ca eu never...dupa prima doua de antibiotic de regula scapam si asa a parut si acum...ce poate fi?

in rest azi am alergat sa cumpar zeci de cadouri, obositor si costisitor sport

felicitari Ralu si Ioana ptr dintii din prima si a doua serie

musai trebuie sa va spun ca azi am cunoscut-o si eu pe Maria si mi-a fost ff draga de cum am vazut-o, cred ca e genul de copilas pe care il indragesti cum il vezi.Stanca ma bucur ca v-am vazut , sper ca Razvan e bine.

va pup dragelor

Mergi la inceput