Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 15
ralucames spune:
mai Criss, io zic ca sigur e de la otita febra Theiutzei, nu te panica... va trece, dar probabil dupa cateva zile de antib.; la Miruna ii trece febra dupa a treia , a patra zi de antibiotic... va pupam si va dorim sanatate!! ce scumpa esti cu sportul cumparaturilor de sarbatori
Ioana, felicitari pt. dintii lui Matei, cred ca sentimentele sunt fantastice
noapte buna
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
arleena spune:

vad ca v-ati mobilizat si v-ati dus la vot...
eu trebuia sa ma duc la oradea sa votez...si n-am reusit sa ajugem.....m-am simtit dicriminata ca nu am avut posibilitatea sa votez oriunde...
in alta oridine de idei...alex al meu e iar cu tuse...ma dispera tusea asta....merge 4 zile la gradi 2 sapt acasa....deja e pathern....nu stiu ce sa-i mai dau de tuse ca deja nu mai reactioneza la NIMIC....asta e a treia tura de boala...cu exact acelesi simtome
....joi avem programare la Mihut pt polipi....si speram sa fie sanatos...
si eu si sotul am avut azi o stare naspa rau...sper sa nu ne ia ceva viroza/gripa etc....
io as veni la film cu alex....insa mi-e un pic frica....nu stiucum ar reactiona in sala pe intuneric??filmul ii place ca l=a vazut acasa pe calc....si 1 si 2-ul...de la ce varsta ati mers cu copii la cinema???
ahhh...azi dimineata am decorat ferestrele de craciun
....sapt viitoare facem si bradutul
ati vazut ce frumos e prin oras noapte???azi deabia l-am dezlipit pe alex de omul de zapada orange din piata m corvin.....in schimb in polus mi se pare cam de prost gust decorat....fata de anul trecut cand a fost super...anul asta e tare slabut....sa fie criza de vina???inca nu am ajuns in polus....
apropo de criza.....noi o resimtim f tare....blocajul imobiliar ne-o cam dezaxat....
noapte buna si va doresc o saptamana cat mai frumoasa
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
svety spune:
Astazi dau eu cafeluta.
Am liber pana miercurea viitoare si ma apuc de smotru. Copilu e la camin, asa ca imi fac treaba.
Stanca , am fost in Arieseni

suuuuper zapada,pana la genunchi. Lume cat cuprinde, abia am avut unde sa parcam. E destul de aproape de Bistra, am facut cam 30 min. Dani era ca un catelus liber. Ce i-a placut zapada. Si la Bistra e zapada, dealurile parca sunt de poveste. te trezesti dimineata si vezi totul alb. In Turda...
...
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
carrie spune:
eu sunt f trista si indispusa...Thea e tot cu febra...i-a schimbat antibioticul azi...dar nu stiu daca e ok, daca 2 zile a fost fara febra dupa inceperea lui...urechea arata bine deci nu e de acolo
nrl spune:
Buna dimineata
Felicitari pentru campanie
Vreau sa contribui si eu, cum fac sa ajunga banii la voi?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Ioana_Gazdac spune:
Buna! Ma numesc Ioana si sunt din Cluj. Va citesc de catva timp si mi se pare interesanta aceasta relatie "virtuala" :)...Mi-ar face placere sa reusesc sa vbesc si eu cu voi pentru ca am multe de invatat....In legatura cu campania de Craciun, am facut si eu una anul trecut, impreuna cu alti tineri...Am numit-o "Food not bombs" si am adunat mancare, haine, alimente pentru saraci...apoi, le-am facut de mancare si le-am servit-o in Piata Mihai Viteazul...De asemenea, tot ceea ce am adunat pentru ei, le-am dus la niste centre sociale, care apoi, le-au impartit. Cred in ele si sunt bine-venite asfel de actiuni. Numa bine si pe curand!
romana_74 spune:
IOANA- bine ai venit... sper sa te simti bine pe la noi... spune-ne mai multe despre tine!
SVETY-ah, ma complexezi... ce m-as fi dus si eu la munte la zapada mai ales ca sunt de doua saptamani in concediu si acum am timp... dar am oameni la munca, imi fac in spate o bucatarie de vara si o camara si construiesc de zor, iar eu... ca la tara... le dau mancare si cafea si tot umblu dupa fundu lor...nu ma invat minte niciodata!!!
STANCA- te-am sunat...pove despre campanie...am bani!
CRISTIANA- vezi la Thea in gat, poate are puroi si e asociata stare cu otita...of,of, sanatate si nervi tari!
Eu sunt in ultima saptamana de concediu... am casa luna si bec, dar nu prea tine mult cu muncitorii astia...azi, am fost cu baietii la gradi si cand am ajuns, pe covorul din sufragerie care e un crem- cacao cu lapte, erau labe mari de beton cum intrasera sa verifice nusce la instalatia de curent...MOR! Mi-am spalat geamurile la casa si azi am observat ca cele de jos sunt stropite cu moltar... ca sa nu va mai spun de gazon care e distrus cum au calcat in permanenta pe el, desi am alee pietonala...sunt tare nefericita!!!

asi spune:
Am citit din urma dar n-am retinut nimic
.
Zilele trecute am fost tare ocupata si cam intoarsa pe dos pentru ca pitica doarme rau noaptea din cauza sacului de dormit.Am incercat si fara sac dar sare de sub plapuma si se trezeste urland de frig.Asa ca am revenit la sac.Colac peste pupaza Razvan a facut o "minunata" viroza respiratorie, e plin de muci de sus pana jos.Azi dimineata i-am facut un exudat si acum asteptam rezultatele.Ma termina ca-si roade unghiile.Nu stiu ce sa ma mai fac si cum sa mai procedez
.seara cand il pun la culcare in loc sa doarma isi roade unghiile.Are niste maini de iti vine sa vomiti.
Aseara ne-am jucat si Razvan a vrut sa ii ridic de coate sa ii arate lui tati cat de puternic e si a sarit si mi-a tras un cap in barba de mi-a mutat mandibula de la loc.Acum abia pot musca ca ma dor articulatiile de mor.Ca seara sa fie "completa" dupa ce am pus-ao in pat pe Maria am vazut ca ii lipseste un cercel din ala care trebuia sa il poarte o luna ca sa se faca gautile.Asa ca i-am pus cerceii ei, bietei fete care era si pe jumatate adormita.Ca sa nu ma mai lungesc am avut niste zile ca-n vestul salbatic.
Maine dimineata imi pleaca sotul pe 2 zile la Bucuresti.Va fii minunat mai ales ca mama nu poate sa vina.Vorba Roxanei
ma descurc ca-s barbata.
Ioana am vazut ca m-ai sunat dar n-am auzit telefonul.Ma bucur ca ai banii si om face cumva sa ne intalnim.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Ioana , naspa cu muncitorii si eu am avut niste puturosi care ne-au pus faianta pe trotuare toata vara...
jozsaerika spune:
buna fetelor,
Cristiana io o tin una si buna
...faceti-i si un examen urina + urocultura....dar sper sa-i fi trecut deja febra 
Stanca mama ce de peripetii ai avut si tu
...tinem pumnii sa fie totul in regula cand veti fi singurei
...eu sunt sigura ca te vei descurca ![]()
Raluca sunteti mai bine acum?
deja cu groaza ma gandesc si io la urmatoarea viroza care sigur va veni dar prefer oricum viroze decat infectii urinare
Beatrice nu vrea sa pape....nici nu vrea sa isi deschida guritza :(
cred ca o sa sistez o perioada diversificarea 
a si mai vroiam sa va intreb ati comandat careva de pe situl lui minimax (mini toys) am scris separat sa nu fie reclama???
va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze