Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Va invit la cafea cu ochii pe primii

Stanca bun-venit acasa Mariei, nu-i loc pe lume mai bun pentru ea.

doamna Mariana Maghiar (ca-s de acord cu Romana) cum ziceam iti doresc sa fie acesta inceputul unei vieti noi pentru tine, in care sa fii respectata si pretuita cum se cuvine, cu masura cu care arati tu acelasi lucru celorlalti.
Stii parerea mea, mai bun un divort decat o casnicie nefunctionala, asta pentru ca:
1. fiecare ne datoram respect de sine si
2. le suntem datori copiilor cu un model masculin demn de respect si cu o viata de familie cel putin normala, daca nu fericita.

Roxa toate gandurile mele bune, sa depasesti momentul fara prea mari stricaciuni. Solutii exista iar tu trebuie sa crezi in ele. M-am intalnit cu Victor ieri, la serviciul lui. Tot oscilez daca sa am o discutie profesionala cu el, asta pentru ca ar fi incarcata de reprosuri la adresa institutiei si cred ca nu e drept sa le incaseze doar el.Hmmm, greu!

Romana salutari de peste garla, sta un paraias intre noi! (si niste case!)

Raluca merci de ganduri!

Manu mai da-o incolo de "munca, munca, munca" ca vin sarbatorile, sarbatorile, sarbatorile!

Pentru toata lumea care n-a fost pomenita in mod specific trimit o ... colindita http://www.youtube.com/watch?v=9lB9vZZ6gcY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata din containerul inghetat.. da, am uitat geamul deschis ieri cand am plecat ... si NINGE in Savadisla... a venit iarna!!!
Stanca, ce frumos ca sinteti toti acasa...... abia astept sa vad si poze cu familia voastra perfecta; imi poti trimite cumva (SMS eventual) contul in care sa depun cei 50 ron?????
Doamna Maghiar - bine ai revenit printre noi, intr-o haina noua.... ne vedem saptamana viitoare???
Simona, in curand nu o sa mai fie munca, munca, munca.... trecem la program de iarna, dar pe mine ma deprima tare rau ca voi fi in mare impas financiar.. si ma asteapta Sf. Andrei, Mos Nicolae, ziua lui Luca si Craciun.... imi trebuie inca un job sau trebuie sa ma marit
Cam atat despre noi; astept sa plecam de Sarbatori acasa... sper sa fie totul bine pana atunci iar eu musai sa ies din butoi....
Weekend placut!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele,

de de noutati palpitante , nici nu stiu cu care sa incep...cu cea la xare m-am gandit cel mai mult in perioada asta
Stancadraga mea ii doresc din suflet bun venit Mariei!sunt convinsa ca pe langa frumusetile si bucuriile greu de cuatificat al acestei perioade vor fi si anumite greutati, sunt inerente la doi copii...nu te sfii sa ni le impartasesti...
mamarutele mele acum se pupa se strang in brate...acum striga cu disperare tragand de aceeasi jucarie(si Sofi a invatat si ea posesivitatea mai ales cand e vorba de mine)...dar toate fac parte din tabloul frumos si complet al unei FAMILII!

Marianamultesi multi de la mine, te felicit ca ai avut responsabilitatea de a lua aceasta decizie cand ai decis ca se impunea si ca esti o mama extraordinara.
sunt de acord cu ce a zis Simona legat de casnicie, cu o mica corectie:suntem datori sa le oferim copiilor si noua o casnicie fericita nu doar normala, daca normal nu e si fericit incalcam primul punct

Simona, cred ca am luat decizia sa nu o trimit pe Thea inca in tabara la ski.o voi face cu siguranta in vara(nu la ski) dar am un sentiment de care nu pot scapa ca nu e momentul sa o trimit acum, si in general ma ghidez dupa aceasta intuitie.nu e egoismul general de faptul ca sunt f protectiva, m-am analizat si nu e asta, i-am cumparat skiuri si tot tacamul..dar am acest feeling si am sa aman un an tabara de ski.nu sunt 100% dar ma hotarasc sapt asta.in vara insa nu am nici un dubiu ca va merge.multumesc ca-mi intelegi alambicaturile mintii

Roxa,off, si eu m-am luptat mult cu o rana pe col, sunt sigura ca nu e nimik grav doar ca va trebui cauterizata.ai tone de ganduri bune de la mine pina marti.

Ralu, mi-i dor de voi!

si de restul fetelor!

Manu, intrati in vacanta deja?

eu am avut o saptamana tare incarcata de schimbari la job si ma bucur din suflet ca lucrez pt o multinationala, ma simt cumva sub umbrela de cand cu probelemele economice si sper sa fiu la adapost dat fiind ca suntem stressati de creditele mari ce le avem...
chiar fetelor, sismti aceasta criza?
sunt ferita ca tot sapt asta am avut parte de recunoastere si feedback ff bun din partea conducerii!ieri l-am inatlnit pe Basescu si am fost in staff-ul de 5 persoane care l-a primit in fabrica.ma bucur nu pt ca sunt fan ci pt ca am fost invitata!nu m-ati vazut la stiri?

Sofi e racita are muci la greu

no va pup ca m-am lungit si mi se arde mancarea...am facut pui cu ciuperci.
ieri am facut un peste in crusta de cereale de toata lumea

gata fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SIMONA- si eu te salut si sa stii ca ma gandesc tare mult la tine... vreau amanunte despre tabara de schi... ma innebuneste Matei ca vrea in tabara si nu stiu incotro sa o iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata doamnelor si domnisoarelor! poftiti la !

Brr, a nins afara, mie nu-mi place zapada decat cand sunt pe partie si atunci nu trebuie sa fie frig! Daca am putea schia in maneci scurte sau macar in bluzite mai subtirele asa ... ce mi-ar placea, dar ce vreau eu? ce vreau eu e sa fie incalzire globala asa ca nu ma bagati in seama cred ca vorbeste din nou unul din piticii mei de pe creier...

Cristiana, multumesc de suport si incurajare si eu am inceput sa fiu mai optimista, desi am fost foarte speriata. La control, medicul mi-a aratat pe un ecran ce se vede, ca aveau un aparat extrem de performant, si se vedea foarte clar...m-am ingrozit...a fost asa cum aia care fumeaza si-ar fi vazut plamanul atacat...pana la o eventuala cauterizare am vreo 2 luni jumate de tratament ... sigur voi reduce din ea, sper sa fie.

Simo multumesc. Auzi, nu mai evita discutia cu Victor, stii doar ca el e superok la faze de genul asta...poate reuseste sa-ti dea o explicatie care sa-ti mai aline din dezamagiri...in rest, cam peste tot e la fel, in ultima vreme absolut toate institutiile si-au dezamagit clientii, nu mai dau amanunte, in fond, traim o criza, iar la noi inca nici nu e asa de neagra ca la altii, sper sa nici nu ajungem asa...

dragutelor, va las deocamdata, mai un o cafea ca nu stiu cand am inghitit-o pe prima, asa de buna era si ma pregatesc sa fug iar la sport...sper sa nu ma molesesc de la imaginea de afara cu frigu si ciorile...

Mariano, pe unde bantui? Pe Stanca o inteleg, dar tu? Ia hai la raport...cat despre Rolo...o declar nula

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROXANA- am cauterizat si eu o rana pe col, inainte sa il am pe Matei...piece of cake! Stai relax! Fa tratamentul si daca nu iti revii e singura solutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Citat:
citat din mesajul lui romana_74

ROXANA- am cauterizat si eu o rana pe col, inainte sa il am pe Matei...piece of cake! Stai relax! Fa tratamentul si daca nu iti revii e singura solutie!

ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Me too, a fost mi simplu decat la stomatolog!

si ... buna dimineata din zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

ies si io scurt din barlog sa va salut pe toate

Stanca eu sunt sigura ca totul a decurs bine si cu rabdare si iubire (care voua nu va lipsesc) acomodarea va fi usoara

Roxana subscriu la "piece of cake"

Raluca tre' sa te sun

Simona si pe mine m-ar interesa de cursurile de schi...al meu sotz tot ar vrea pt Norbert desi io nu is convinsa mai ales din cauza problemelor lui de sanatate...dar vrem detalii

Cristiana daca stiam ma uitam la stiri da poate te mai prind pe careva post NCN ??

deci, am comandat pana la urma de pe net jucarii pt ziua de nastere a lui Norbert si pt Craciun din partea noastra , a nasilor, a bunicilor...grea treaba

intrebare intrebatoare ???? la super kef de zi de nastere sa dau invitatii pt toata grupa de la gradi sau doar la cei "preferati"???
la gradi nu vreau sa tin deloc ...si in grupa oricum sunt 18 copii si ma gandesc ca nu ar veni toti , nu?

ma duc la treaba
va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

seara buna gagici

noi in barlog vorba Erikai ne bucuram unii de altii.fetele au dormit 3 ore de amiaza asa ca acum sunt in mare forma
dimineata am umblat sa-i caut cizmulitze la Sofi si-s happy ca i-am gasit in sfarsit.

ieri n-am avut gaz asa ca le-am dus pe fete la bunici si am evadat sa-l vedem pe Bond la Cinema City...imi place Daniel Craig, am sentimentul ca l-a resuscitat pe acest personaj si desi nu e categoria mea preferata de filme chiar mi-a placut iar conditiile sunt f bune acolo.

ce ziceti, mergem cu copiii sapt viitoare la MAdagascar 2?idee Roxanei, copyright!

Stanca, sa va traiasca puiu, e o super dulce.
trece-o te rog pe Dana.salo cu 50 de roni pe lista
noapte buna si o sapt frumoasa si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Salut fetelor,
citit tot din urma, cugetat, placut, zambit, scris, dormit!!!!

Eu (si respectiv puii mei) ma declar fan tabere. Au fost ambii si in vara la Suncuius si vor merge si in iarna la ski. Am vazut si partia de la Bucin asa ca prevad o noua distractie pe cinste.

Pentru cine mai vrea impresii personale, oricand.

Noapte buna!

Mergi la inceput