Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Stanca, ce veste minunata.... enorm ma bucur pentru voi.....
Din inima Savadislei va pup cu drag... si ma reintorc la munca, munca, munca

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Doamnelor,

Uitati ce-am primit, dau mai departe, poate va place!
http://www.vinemosul.ro/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Stanca, felicitari pentru micuta Maria
Vreau si eu sa contribui la campanie, cu banuti dar si cu alt ajutor daca trebuie.

Stanca, eventual sa imi dai un numar de cont sau numarul de telefon ca nu il mai am de anul trecut.

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor! AM VAZUT-O PE MARIA!!!!
Nu pot sa ma opresc din zambit! Doar imaginea ei o am in fata. E o scupa, dulce rau! Frumoasa foc! Si-l are pe "vino-ncoace" la maxim dezvoltat . M-am indragostit de Maria !

In alta ordine de idei... am uitat sa ma prezint ...
... sunt tot eu, in haina noua ... d-soara MAGHIAR; de azi, in mod oficial .

No, acum fug la copii; am trecut in mare fuga sa va spun despre noile si marile evenimente! 20.11.08 o zii istorica .
Vin ma tarziu sa si citesc.
tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, doamnelor, domnisoarelor!!

BINE AI VENIT, frumoasa Maria!! sa cresti mare, sanatoasa si fericita in minunata familie pe care ti-a dat-o Dumnezeu cuvintele sunt de prisos

mai Mariano, ai o doza imensa de sarcasm; e mult mai bine asa, decat sa-ti plangi de mila si sa nu iesi din butoi... iti zic asta, pt. ca am o cunostinta, care a fost in pragul nebuniei mai bine de un an, tot din cauza unui divort... nici acum nu e ff ok, dar mai bine sa nu schimbam aerul de "happy" din aceasta pagina

azi e sarbatoare (de mai multe ori), deci harnicutelor, pass

va pup, mai trec azi pe la noi...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
In sfarsit suntem acasa si incercam sa ne adaptam.Il asteptam pe Razvan si apoi vedem ce a mai fi.
la toata gaska si special pentru proaspata domnisoara Maghiar

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Draga DOMNISOARA, te felicit! Uite unele ca tine imi dau de lucru la serviciu.
Ma intrebam intr-o zi, cum asistentosii sociali de la Primaria din Cluj reusesc sa faca teren la anchetele de divort...ca eu in Turda am cam obosit.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui svety

Draga DOMNISOARA, te felicit! Uite unele ca tine imi dau de lucru la serviciu.
Ma intrebam intr-o zi, cum asistentosii sociali de la Primaria din Cluj reusesc sa faca teren la anchetele de divort...ca eu in Turda am cam obosit.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mai ia o pauza ..un medical ceva...

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor!
Mi-am mai revenit un pic din stress si morocaneli si m-am hotarat sa va scriu cate ceva...baietii dorm iar eu inca nici nu m-am dezbracat, la 10 am vanit acasa de la sala si bantui pe net cautand muzica ciudata si m-am intors tot la piesa mea draga, dupa 5 ture de o piesa ciudata rau, trash hard ceva rahat...v-o pun daca vreti sa vedeti ce pitici am avut...

Nu mai stiu daca v-am zis..mi-am facut ceva control si analize mai zilele trecute si m-am dispert rau, caci rana mea pe col a ajuns din una mica una imensa, cat tot colul si medicul m-a speriat rau...am mers cu lacrimi in oki la second opinion unde am primit tratament si am zis s-o iau incet si sigur...rezultatul la Papanicolau il primesc marti, dar nimeni nu m-a incurajat despre rezultat...oricum m-am inarmat cu curaj...

Nici la sala nu mai mersesem 3 zile si eram ca un leu in cusca, dar azi mi-am revenit in creier...am ucis prin efort piticul cel rau de azi , plus ca aseara au venit nasii mei de la Brasov, erau in trecere spre Viena si au stat la noi o noapte si mi-a prins tare bine o barfa cu nasha buclucasha, o nebunateca de femeie! Au venit si cu copilul cel mare care e mai mic decat Serban cu jumate de an, e o figura de copil, ceva...

Salutam proaspata Dra Maghiar , ce faci soro, iti schimbi ID-ul pe DC au ba?

Stanca, proaspata "double mother" si asteptam sa primim detalii mai consistente...cand o fi sa ai chef si crezi ca e ok...

Simo mai zi-ne ... mai creste ceva in gredina ta? sau se pleostira toate de la bruma

Rolo, sor'mea, tu ce mai zic fata, ca nu te-am vazut si auzit de cam multishor?! la Ileana, vorbicioasa grasa picasa!

fetelor, vin dimi cu cafeaua,

pove
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

FELICITARI d-na MAGHIAR... caci esti o doamna, ce naiba?!

MARIA- bine ai venit acasa! Abia astep sa te vad si sa te musc putin de sub barbita!

STANCA- particip la campanie cu banuti si vin si la cumparaturi! Pove la telefon! Ma gandesc la voi si ne gandim la voi... telefonul e stricat de aia a facut schema... iti voi arata eu ... Luca l-a bagat in WC si e pe cale sa sucombeze!

Mergi la inceput