Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, multam de cafea. O beau si apuc de camera lui Danu.

Roxa ... asa-i, m-am gandit si io da nu am zis.

Fetelor,stiti cum ii spune Dani balenei din Pinochio (de altfel e Pinioco): SUGITOAREA. Pentru ca l-a supt pe bietu copil si pe tata-so.
Sau: a fost odata o mos si un baba. Baba zice"Hai sa facem o placinta ca-i pofta la mosu, care-i maaare si puteeernic. Si vom numi placinta (pauza de efect) Turtita fermecata."

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SVETY-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Svety, mortal-total Daniboy, sa-ti traiasca!! aa, si spor la shmotru (pe mine nu m-a prins inca)

haideti la o portie de Smokie:
http://www.youtube.com/watch?v=W-0_SFPOAJ0&feature=related

si una care-mi place si mai tare
http://www.youtube.com/watch?v=RGzAW3bTHeI&NR=1

cu bine si cu spor!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

Norbert a inceput sa vomeze si are diaree oare o fi vre-un virus sau doar a mancat ceva??? vedem cum evolueaza...e pe regim strict

cunoasteti vre-un avocat? sigur ca cunoasteti ....care sa se ocupe de cazuri de hartuire ???? de trei ani avem meciuri cu vecina de jos care cred oricum ca sufera de ceva boala mintala... ziua noaptea urla si bocane..........i s-a pus pata pe sotzul meu si indiferent ce ar fi sau de la cine sotzul meu e de vina si il injura zbiara si bocane........eu nu mai pot ori eu la balamuc ori ea ....imi era ca e batrana bolnava io murit sotzul e singura etc. dar nu mai pot sa o aud ...si imi trezeste copii
politia nu mai are ce sa ii faca...o amendeaza tace 3 zile si apoi iara incepe

no astea fiind zise da-ti un PM daca stii pe cineva sper doar ca nu ne usuca de bani

smotru????????? ce e aia???
noi am zugravit in we bucataria si camara sa vedeti la mine smotru acu' ...inca nu am pus inapoi nimik

va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello gagici

carrie ce tratament v-a dat pt otita?asa de curiozitate.....si noi am fost azi la ORL la dr Mihut...verdict..otita la ambele urechi(culmea e ca nu-l doare deloc)....si sa ne gandim serios la operatia de scos polipii...ca tratament ne-a dat doar picaturi betabioptal.

romana nasoala faza cu muncitorii....cel mai bine e sa aduni tot de pe jos cand ai muncitori prin preajma....ca nu-s ca il reclama la mr Proper.....halal reclama....a vazut cineva muncitori preocupati de curatenie???.....si apropo medicamente.....si alex ne mai prosteste ca-l doare burtica si ca vrea bobo(adica eridiarom) si cateodata ii dau....ca fiind naturale nu au niciun efect secundar...dar de multe ori stiu ca zice doar asa.....doamne sa-l vedeti cand mergem la medic.....cate zice ca-l doare si nu stiu de unde le scoate.....

am si eu o nelamurire.....ne-am angajat sa-i platim tratamentul unui baietel de 10 ani care are ceva dereglari hormonale. trebuie sa ia pregnyl 5000 fiole. luna trecuta i-am dat banii mamei si le-a luat direct de la medic dar de luna asta trebuie sa si le procure singura. medicul i-a spus ca nu sunt in romania doar la piata neagra(costa cam exagerat din cate am gasit noi pe net si parca nu am incredere sa comand de pe okazii niste medicamente care stiu ca trebuie tinute si la rece) si poate sa incerce sa aduca din germani/austria. dar nu i-a dat reteta.mi se pare aiurea sa-i dea un tratament cu medicamente care nu exista in romania si sa si-l si procure singura, e femeie de la tara si nici banii nu are. costa tratamentul in jul de 8 mil pe luna si nu se stie exct cat trebuie tinut....in fine, de problema financiara am zis ca ne ocupam noi, dar ma gandesc daca comand de pe net sau dam o fuga noi pana in austria pot sa iau medicamnetul fara reteta??

erica avocatii toti te usca....bine, poti sa-ti recuperezi banii daca castigi....de la batrana senila....dar daca nu are de unde.....nu cred ca are rost sa te complici....parerea mea e sa o iei tare sa vada ca nu ti-e frica de ea.si noi avem in bloc o nebuna(desi e ingrijita si curata si vb f elevat, stie si engleza, ca se ia si de arabii din bloc) cauta prin gunoaie, are 2 caini vagabonzi in casa, si injura pe toata lumea si se leaga de toti ce trec pe langa ea. s-a apucat odata sa injure de fata cu alex....asa m-am enervat si i-am zis ca daca se mai leaga odata de mine si injura in fata copilului o scalpez si o dau la caini s-o manance....am f dura cu ea si de atunci nu zice nici mac cand trec pe langa ea.

ma duca sa ma intind un pic ca-s rupta...si mai tarziu mergem la oradea

pe toata lumea si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Elenuta daca vrei sa contribui la campanie suna-ma la 0740175967.

Roxa foarte bine punctat si la obiect.

Ieri am fost singura si pe la 11 am iesit la plimbare.dupa vreo ora mi-am adus aminte ca am lasat focul la friptura de vitel aprins.Nu vreti sa stiti ce am gasit cand am ajuns acasa.De azi a venit mama sa ma ajute.Alta viata.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Normal ca am uitat.
Simona pregnylul nu il poti lua fara reteta.Daca vrei intreb eu prietena mea farmacista daca il poate aduce ea.

Mergi la inceput

Simona sper sa-mi ierti intarzierea dar as vrea sa-ti urez LA MULTI ANI cu multa bucurii si impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

stanca merci tare mult. acuma sapt dupa informatii....da oricum, cred ca tre sa faca rost de reteta prima data.vedem sapt viitoare cum facem.....desi am o vaga impresie ca medicul la care a fost poate sa=i faca rost doar ca poate vrea ceva mai mult decat pana acuma.....si mama copilului nu cred ca a insistat stiind ca nu are finante.

cu mancarea am patit si eu de multe ori, pana mi-=am luat steamer, si puneam mancare pt alex la facut in el si plecam la plimbare. cand ne intorceam mancarica era gata si era calduta, numa buna de papat. chiar, nu stiu dece dar nu prea mai gatesc in el

ma duc sa fac bagaj....
sa nu uitati de facut cizmele deseara.....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

hello, my girls!
Dragelor, de 2 zile tot citesc din urma , asa printre picaturi; e nebunie la servici zilele astea; acum am ajuns la liman; m-am distrat teribil de ce-am citit .

Ioana, trebuie sa-mi recunosc nesimtirea ca am ras la faza cu muncitorii neglijenti; dar vorba Simonei, unde ai mai vazut muncitori grijulii! pupam inventivul Matei!

Si da, Simona - Arlena, LA MULTI ANI! sunt urarile alea mai parguite si cu drag aduse; sa ai parte de sanatate si impliniri in viata!

Stanca 2 x mami; ieri a fost un fel de botez pt tine; si ai fost super barava .

Stiu ca am citit o gramada; am o gramada sa va spun/raspund; ma cheama datoria
AAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA
Era sa uit .

Comitetul de management a decis ca: saptamana viitoare joi, 11.12.2008, orele 17.30, la pizza hut, avem intalnire cu teme administrative pt. campania de craciun; atunci va fi ultima strigare si cu banutii!
Decizie irevocabila, fara drept de veto .

Aaaa. Elenuta, eu nu am nimic impotriva unirii topicurilor; cred ca toate fetele sunt in asentimentul meu; adica va primim cu bratele deschise; va trecem pe listuta noastra; ar fi ca o revenire la matca.

Va pe toate!
Mai vin!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput