Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Criss., mai in vara am gasit corturi pt. copii cu imprimeuri imagini din desene animate, la Selgros, dar cred ca erau putin mai mari decat cel pe care il avea Thea... o sa ma mai uit

fetelor, is gandita.... am vb. cu o prietena care are copilul la gradi cu Stefi... si zicea ca nu a primit rol la serbarea de craciun... dar alti copii au primit... oare cum ar trebui sa reactionez daca nici Stefania nu primeste?? acum am spume la gura, dar incerc sa ma abtin... as mai avea exemple de nemultumiri legate de gradi... pot sa vin cu detalii?? sau nu.... uuffff

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata,
Iarasi sint restanta cu cititul..... sper sa mai recuperez in weekend..
Stanca, sapt asta trimit si eu cei 50 RON. Sper ca maine sa ajung la BRD....
Turbo Luca e cu mucii in floare, aspiram la greu.. in rest, e tare vioi... si vorbaret. In curand nu voi mai apuca sa vorbesc deloc.... e clar, cu mine seamana....
Ne pregatim de vacanta, din pacate inca nu stiu daca va fi de 3 sapt sau de 3 luni.... asteptam sa vedem daca ne inchidem peste iarna sau nu.... psihic m-am pregatit si pentru worst case scenario...
Va pup cu drag si sper ca toata lumea e bineYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am citit si ultima pagina.. sanatate maxima celor bolnaviori (nu mai nominalizez)
Svety, eu am comandat un trenulet Thomas de pe crazy toys si a ajuns in 2 zile.....
Acum fug.. Paaa!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor
scuze k dau buzna asa peste voi, insa m-am gandit sa facem un pact daca tot sunteti din cluj
sa intrati si voi la mamicile de cluj sa ne facem partenere

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130149&whichpage=1

sa ne spuneti si noua mai multe de initiativa voastra de Craciun, suntem multe interesate

va asteptam cu mare drag

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

elenuta, e o gluma, nu? pactul...no offense, dar noi avem topicul cu clujul, cam de cand fetelor? si voi, l-ati ignorat atata timp... nu ati incercat atata vreme sa intrati in comunitatea noastra vesela si primitoare? sa va alaturati noua in toate demersurile caritabile, ba am avut si intalniri...... hmm ... noi avem si un Comitet de Management unde membrii au drept de veto...tre sa vedem daca facem sau nu vreun pact dar sunt sceptica eu una va si va si va doresc toate cele bune

Dragelor, am venit tarziu acasa si de data asta si iaca m-am luat cu alte vorbe si nu mai am timp sa va scriu de-ale mele...mai viu maine seara...cu noutati, acum merg sa spal plodul.

Va
Roxa-boxa

in and out of love...away....awayyyyy Svety

Mergi la inceput

eu nu am glumit, v-am invitat cu tot dragul in clubul nostru,la fel facem si noi , intalniri , petreceri cu ammaici si copilasi, chiar in 28 noiembrie am avut o minipetrecere de mos

daca doriti va asteptam cu bratele deschise alaturi de noi

va doresc o noapte linistita

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

fetelor daca tot am intart aici la voi as dori sa particip si eu la campanie , se paote??? cum se procedeaza????

multumesc mult

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Matei mi-a marturisit azi ca a inventat ca il doare capul...spera sa scape de gradinita......si eu care am bagat in el la medicamente!

Acum a inceput Luca...il doare capul, o masea si mana, bineinteles toate inventii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna dimineata, cafeaua este servita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!! cafeaua e delicioasa, mai ales daca are si lapte virtual (pt. mine)

Elenuta, referitor la unit topicurile, asa cum spune Roxana, suntem o gashca ce primeste cu drag noi membri, dar e ff greu sa le unesti... practic cred ca e imposibil. dar referitor la campanie, asa cum ai putut citi, se strang bani, se scrie listuta si se cumpara ce au nevoie copilasii; deci cu mare drag te acceptam in campanie si-n topic, daca vrei. va dorim mult succes si voua!! cu drag

Ioana, am mai auzit cazuri in care copiii au mintit ca au dureri ca sa nu mearga la gradi/scoala... pe mine mama nu m-a lasat niciodata sa stau acasa, doar daca eram la pat... si ce mi-ar fi placut

va pup, mai vin azi

dar unde sunteti fetelor??? ia sositi la cafelutza, ca doar n-a facut-o Romana sa se raceasca doar

Mariana-donshoara, Simona (2), Criss., Stanca (cum e cu puii??), Svety-cu shmotru??, Manu, Roloooo!!!, si restul gashtii

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput