Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Doamne ce va mai iubesc!
Atat am avut de zis, atat am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana tache

Stanca 2 x mami; ieri a fost un fel de botez pt tine; si ai fost super barava .

Va pe toate!
Mai vin!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Daaaaaa Mariana am primit botezul fumului de la friptura

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MARIANA- tare faza cu matca...

Mergi la inceput

A, am uitat sa spun prezent la intalnirea de joi. Poate adunam ceva banuti in plus de la fetele care vor sa fuzioneze cu noi. Ce ziceti fetelor? Veniti si voi? Hai, e pentru o cauza nobila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pe maine!

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor!
Si cred ca maine e ultima zi in care dau eu cafeaua... adica e ultima mea zi de concediu si prezenta mea pe forum va fi cam rarisima, doar ocheade si cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, dau eu cafeaua...credeam ca o bem impreuna. De miercuri incep si eu lucrul.
Tare imi place sa beau cafeaua cu voi.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Dau la schimb cafea gresita dulce pe cafea normala spre amara! Fara lapte ca postesc azi!

Io am mai multe de spus dar sunt in mare, mare graba cu treburi de serviciu. Zic doar asa, pe oricare dintre topicuri este liber oricine sa vina sau sa plece, avem fiecare motivatiile noastre. Si mai zic ceva, e post si vin sarbatorile - fiti bune cu voi insiva si cu noi toate.
Pup copilasii bolnaviori si pe cei "pontosi"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Alooo, comitetul de management? Daca vin la Pizza Hut de pe Calea Mosilor in sectorul 2 Bucuresti e bine? Ca tare mi-ar prinde bine un drum la Bucuresti si n-am pretext.
Zic sa nominalizam care anume Pizza Hut, ca-s doua in oras si apoi sa mearga si Rolo la ala de zic io, pe Mosilor, sa facem o videconferinta, sa semnam bilantul, sa hotaram repartizarea dividendelor ... biznis, ce mai!

Mergi la inceput

Buna dimineata...daaaaa, e super cafeaua Svety, am intarziat azi cu cafeluta pentru ca am fost tare agitata cu copiii.

SIMO- si eu vreau la Bucuresti... ce zici? ne ajutam reciproc cu motive? Mi-e dor de mama si de tata

Acum fug repede la casa parintilor mei pe care si-o fac undeva la 27 km de Cluj pentru ca e aproape gata si se bazeaza pe mine ca sefa mare de santier! Pup si mai vin!

E vorba de Iulius Mall si Pizza Hut!

Mergi la inceput