Pepenasi de iulie - august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

tecky eu mi-ash vopsi tot parul cu 12/89(1tub jumatate)+dublu oxidant de 12%+0/88-1cm(albastru)+0/11-1cm(cenushiu),dupa care l-ash nuantza cu /86+3 partzi de oxidant de 1,9 asta da super luciu si e super sanatos si se numeste tratament crystal gloss

le intreb si pe fete si le arat poza sa vedem ce zic si ele

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumesc mult, notat! Si mai aveam o intrebare. Eu pe langa ca am firul subtire, e si poros, cum sa fac sa nu mi se faca ca o matura in cap dupa ce-l piaptan? Eu de obicei il piaptan cand e ud, si-atunci nu se mai face asa, insa am vazut ca chiar tu ai spus sa nu ne pieptanam parul cand e ud ca se rupe mai usor. Daca-l piaptan cand e uscat arata oribil!!! Si nu-l pot lasa nepieptanat ca se incalceste tare, mai ales la ceafa.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atb

Multumesc mult, notat! Si mai aveam o intrebare. Eu pe langa ca am firul subtire, e si poros, cum sa fac sa nu mi se faca ca o matura in cap dupa ce-l piaptan? Eu de obicei il piaptan cand e ud, si-atunci nu se mai face asa, insa am vazut ca chiar tu ai spus sa nu ne pieptanam parul cand e ud ca se rupe mai usor. Daca-l piaptan cand e uscat arata oribil!!! Si nu-l pot lasa nepieptanat ca se incalceste tare, mai ales la ceafa.

cauta enrich balm,nu zic de la ce firma ca fac reclama,gaseshti numai in saloane si se rezolva problema!!se da pe parul ud
in orice caz incercatzi sa va luatzi pe langa sampon si mascutza si un tratament fara clatire

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Eu am un tratament tip spray, gliss - hair repair (total repair for dry, damaged hair), n-am dat numele firmei producatoare , sper ca e bun si ala, il dau tot asa, pe parul ud. Dar am sa caut si ce mi-ai spus tu, merci inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

xena, mie ce culori mi-ai recomanda la tenul meu? Am si eu o poza pe picassa,dar nu stiu cit de bine ma vezi. Coafeza cu care-am vorbit zicea de-un coniac si un pic de blond cenusiu pe deasupra. Da' nu-s lamurita cum vine coniacul asta.
Si-am vrut sa te mai intreb ce produs sa folosesc pt stralucire, am o colega care s-a suvitat si are parul ei acuma o stralucire de zici ca-i din filme. Mersi

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atb

Eu am un tratament tip spray, gliss - hair repair (total repair for dry, damaged hair), n-am dat numele firmei producatoare , sper ca e bun si ala, il dau tot asa, pe parul ud. Dar am sa caut si ce mi-ai spus tu, merci inca o data.

eu recomnad produsele profesionale,iar acestea se gasesc NUMAI in salon

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

turturica ti-ash recomanda un cachi si un accent decolorat si colorat cu 7/89 color touch asta fiind un gri,cachi ceva pe treapta de 7 sau 8.(7/2,8/2 cu oxidant de 6%)..oricum te vad mai un pic mai deschisa,in niciun caz mai inchisa la par,un breton mai scurt(pe-o parte,nu pe frunte) si o tunsoare in scari si filat la baza

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetele ati schimbat parola de la pepenasi?? k nu pot sa intru...si am vazut k avem si hi5...imi trimiteti si mie PM cu parola va roggggg

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Abia acu' am reusit sa culc mutza! Si-a scimbat total programul. Inainte dormea de la 2 la 5 in carucior, afara si apoi pe la 20.30-21 incepea somnul de noapte, dar acum doarme doar o ora afara, de la 3 la 4, apoi doarme acasa de la 6 la 7 si somnul de noapte s-a mutat la 11. Cred ca e din cauza schimbarii ceasului, si a frigului...

Veste buna!! Azi nu i-a mai fost asa infundat nasul...nu a trebuit deloc aspirat!

Multumim fetelor pt. aprecieri la adresa Mirunicii Precizez ca seamana cu tati, ceea ce-l face sa se umfle in pene! Unii zic ca seamana si cu taica-meu...Cu mine nu prea...

Nati ce m-ai distrat cu potaile fomiste! le si vad devorand jucaria!

Ooka felicitari pt. micutza crestina!! ce slujba frumoasa...

Boti imi pare rau ca ai fost bolnava!! Cum te simti acuma?

anaco felicitari si voua pt. micuta crestina! grasunica!
Si Miruna a urlat toata slujba.

Mada mamicutza harnicutza! Cum reusesti sa te ocupi de toate...Cum va simtiti? Ma bucur ca ai scapat de problema cu dintii!

Mina am iesit, da am schimbat traseul, ca am avut de mers pana la Super. Am avut "serenada" pe tot drumul, de se uita lumea urat la mine. O bucata am mers si cu ea in brate si carutzul gol...

Capri multumim pt. vestile de la Sursu. Bine ca nu e chiar grav. sa-ti treca pasa proasta! Cum mai merge cu invatatoarea? S-au mai linistit apele?

Diana ce bine ca mai scrii! Felicitari pt. dintisori si pt. rostogoliri!

truli si eu stiam ca nu e bine sa bei apa in timpul mesei. Poate ne lamuresc mai bine fetele care se pricep...

anka faina doctoritza mai ai!

struluta tare faza cu cocosul!! Macar intentia a fost buna .

Cum se verifica mesajele private?

Am si eu o problema: Parul lui Miruna la spate e tot flocait, asa, ca o lana, se innoada cu un fel de scama si e aspru si parca mai nou lipicios. Asta chiar si dupa baie. O fi de la cum sta pe spate??? Ce sa-i fac, ca pana acuma am tot tuns la el cand se innoda, da nu trece nicicum. VOI MAI PATITI ASA??

Fug si eu la somn, !! Noapte buna si usoara!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

bei ce se intimpla cu schimbul trei??

Ile eu am zis sa mai faci unul da nici asa zi lumina

Boti ai nostrii s-au vorbit si da, ma consoleaza, stii tu vorba aia cu capra ? acuma chestia si mai nasoala la noi e ca el la 6 juma e treaz, da treaz de-a binelea, nu mai vrea somn pina pe la 9 deci adio pt mine...

Truli depinde de lichid. apa nu va face vreodata nici una nici alta. era insa o teorie ca ar dilua sucul gastric si de aceea nu mai digeri bine, dar e basm. daca insa vorbim de ex de sucuri dulci, cola etc as intelege partea cu obezitatea. cit despre lapte, la copii nu se poate cred spune ca ar fi vreodata nociv. chiar si la copii mai grasuti laptele nu le strica pt ca nu are zahar, in schimb aportul de proteine si calciu e ff important. eu aici am fost f impresionata sa vad ce dinti frumosi si sanatosi au toti copii. si una din explicatii zic eu e ca beau lapte mult.
De asta eu as zice grija mare cu diversificarea, scopul nu e nicidecum sa-i dezvatam de laptic!

Anka cum ma nu ai zis tu nika la dr? ai limba muscata rau ??!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput