Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Bubuleana multumim frumos!!! 

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
struluta spune:
Narcisa.s:imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...mi-a lasat un gust amar toata faza asta...ce sa zic...toate trec...ma bucur ca ai ramas cu noi

Kimmy:
La multe, multe lunite pentru:
Ioana
Andrei
(mamico, dar nu scrii tu o poezioara pentru fecioras asa la 3 lunite???)
Denisa
Eduard
AnnaBaby: felicitari pentru "dimensiuni" si "performanta"!
Ankalaura:cocselu a ajuns la vecinu, deoarece "catelul" meu de 70 kile spulberase visul bunicii de a-l decapita in curte la noi...asta bineinteles dupa ce facuse varza garajul
...si s-a intors bietul intr-o punga!![]()
Cu Leg Magicul, eu am inceput cu 30 de miscari din alea doua zile, azi am facut 40 si ma sui pe el cam la o ora-doua...nu de alta, dar mi la-m pus in drum![]()
Irda spune:
Salutare!
La Multi Ani, sarbatoritilor zilei!
Ma exaspereaza o raceala.....daca va vine sa credeti...am racit DIN NOU!
Toate 3 tragem de nas...tusim cu spor si-mi vine sa ma impusc....
Antonia ma cearta de zor daca am ceva de papa in mana si nu-i dau si ei sa miroasa macar...ca de mancat nu vede...sau de baut..de ex azi maraia la cafeaua mea cu lapte....a mirosit-o curioasa...si apoi a impins cana cu mana (cred ca nu-i fan cafea...inca):)
Ma duc ca urla...sper sa revin!
anaxena spune:
o data are chef si omul de palavrageala si voi nimik
tecky acum ma uit pe picasa,dar totusi ce blond vrei??auriu,cenushiu,alb,nisipiu...???
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
struluta spune:
Multa sanatate pepenasilor, mamicilor si "anexelor"...bolnaviori
Ileanna: unde esti??? trebuia sa-ti ridice azi avertismentul, sper ca nu te-au "ridicat" de tot...sau ai mai "lucrat" tu ceva de aseara???![]()
Merg sa vad poze...mi-e un doooooooooooor![]()
atb spune:
Anaxena, daca tot esti pe-aici... poate ma ajuti si pe mine cu ceva.
Eu sunt satena cu suvite blonde, si taaaare ma bate gandul sa ma fac din nou blonda (ca in tinerete
), asa, un blond-cenusiu-nisipiu. Dar nu stiu cam cate incercari ar trebui sa fac sa ajung totusi la un blond frumos, si totusi sa nu fie afectate suvitele, care au fost facute cu d.ecolorant. Poate ma ajuti tu... Daca te ajuta cu ceva, am pe picasa o poza de la botez cu culoarea mea de-acum numai ca nu prea mi se vad suvitele.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
dara_d spune:
Am avut un pic de timp acum va multumim de urari tuturor si multi pupici.LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI.
Am pus cateva poze pe picassa sa vedeti ce mari ne-am facut si ce floricica avem.
Ma duc la somn ca sunt franta de oboseala sper sa ma lasa bebelina.
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Anaxena, daca tot esti pe-aici... poate ma ajuti si pe mine cu ceva. Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 |
nu m-am uitat la poza dar clar nu te potzi decolora ca suvitzele vor cadea
stai sa bag un ochi si-tzi zic
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
atb spune:
Pai nici coafeza nu vrea sa ma decoloreze ,ar insemna chelire curata
. Joi am programare la coafor, pana atunci am timp sa ma gandesc ce sa fac, si taaare-as vrea o schimbare de look.![]()
Am mai adaugat niste poze, poate se vede mai bine acolo, intr-una de la o nunta mi se vad mai bine suvitele ca aveam parul intins cu placa, al meu natural e putin ondulat.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
anaxena spune:
adriana ai firul de par destul de subtire:pai ai putea folosi un 12/11 koleston-asta e cenushiu sau 12/81,12/89,sa nu te ashteptzi la un super blond,dar oricum e blond,dupa ti-ash recomanda sa le rogi sa=tzi dea un tratament de reparare a firului de par,de preferat un tratament care nu se clateshte tip spray(gama extra rich)
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii