Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
Nati spune:
dia_filipas, si la Matei la fel a fost cu parul, de ii ziceam sotului ca are parul ca la negru, putin cret
.
Dupa faza asta cu parul incarligat, a inceput sa cada, avea in spatele capului cat o portocala,parul cazut,ii pupam cheliuta
.
Si eu ma cam panicasem la inceput, da la control cand am fost vazusem bebei si de 1-2 luni cu cheliuta in spatele capului.
La medic cand am fost si am intrebat daca e normal, mi-a zis ca da, ca stau mai tot timpul pe spate si de asta.....da trece.
Matei acum de cand doarme pe burtica sau intr-o parte, ia crescut parul la loc si nu se mai face scamos, precum lana.
Asa ca stai linistita are sa treaca, acum depinde si cum are sa-i placa sa doarma, mai mult pe spate, pe burtica.
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
maitreyi spune:
neata 
si alexandra e chelbosila la ceafa si se simte cum creste acolo parul ca e aspru ![]()
biri citisem undeva ca omul e singurul printre vietuitoarele pamantului care mai bea lapte dupa ce a fost intarcat ![]()
mada bine ca ai scapat de dureri cu maselele ca ai ceva timp de cand tragi cu ele 
dia poti sa le verifici din contul personal sau din bara din stanga unde ai tot meniul si penultima sectiune e "mesaje private". apesi acolo si te duce direct...sper ca ai inteles ceva 
have fun!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
a.cicel spune:
Sper sa nu vasuparati pe mine. Am deschis un capitol nou. Dar cum nu am stiut parola, am deschis cu numele meu.
Asadar, Capitolul 37
P.S. daca deschide altcineva cu userul nostru atunci il ster eu pe asta. Eram deja la pagina 21.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.08 si
Bianca Maria 30.07.06
www.aventuratrasnita.ro/aventura/78/" target="_blank">Un vot, va rog. Multumesc
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Sunt la zi cu cititul, dar n-am avut nici un chef de scris ,am avut doua zile si doua nopti greleee, pe mine m-a durut maseaua iar pe fetita burtica
.Pentru prima oara au chinuit-o si pe ea colicile, doamne ce mila mi-a fost de ea, m-am simtit asa de neajutorata cand o vedeam cum se chinuie mititica.Am luat Sab Simplex, iar aseara a dormit bustean, dar atat de bine incat i-am schimbat pampersul in somn si nici macar n-a clipit
Acum suntem fresh amandoua, ea inca mai doarme, iar eu profit putin, ca sa mai bantui pe-aici
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
bujo spune:
Scriu pe fuga ca plecam la plimbarik acu cat mai e soare.
Pica sigur ca ne intalnim daca ajungi la Brasov. Park ai mai fost odata si am fost in contratimp cu raspunsu si n-am reusit sa ne intalnim. Gasesti numaru meu in contu comun.
Noi stam binisor cu lapticu, slava Domnului ca a revenit ca nush ce faceam. Cu kk cam tot asa, la 3 zile, dar park nu prea l-a mai durut burtik asa tare. I-am dat ieri niste suc de para si ii dau si azi poate face mai usor. Ma gandesc si io ca poate e cazu sa-i dau mai des suc ca poate se constipa de la lapte ca poate e prea gras. Om vedea.
Va pupic, poate o sa am timp mai mult de scris cand s-o strica vremea ca pana atunci stam cat putem afara.
bujo mami de Filip