Pepenasi de iulie - august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Suntem si noi prin zona, acu' a adormit Miruna. De cateva zile observ o schimbare de program...cand iesim afara nu mai doarme trei ore, se trezeste dupa o ora, nu mai adoarme decat dupa alta ora...iar seara cade lata. De fapt e chiar isterica de somn.

CARE E TREABA CU MUCII??? DACA SUNT ALBI INSEAMNA CA NU E RACITA? CA ALTE SIMPTOME NU ARE. PLEASE RASPUNDETI.

Narci imi pare rau pt. ce s-a intamplat cu articolul. Ce nesimtire!!! Ma bucur ca ai ramas cu noi!! Felicitari pentru performanta lui Anais!! Bravo, ai fetitza mare!

Mada Sanatate multa si tie si la printese!! Cum mai sunteti?

Dana muulta sanatate si voua!!

AnnaBaby mersi de raspunsul cu crema!

Mina Asa face si Miruna cu degetelul, ii cu el in gura non stop, suzeta nu mai are nici o sansa!!

Mona imi pare rau pt. licenta! Vai ce patanie cu Codrin...sper sa fie totul bine pana la urma!! Nu stiam ca de la balit pot face iritatii. Si a mea e tot o bala pe la guritza...

Didi super tare clipul cu stay at home dad!!

estella bine ati revenit! ma bucur ca sunteti bine!

ana_a ce ma bucur ca mi-am luat "ginerica" bistritean ca tati de Miruna!!

Unghiutze la noi a fost mai greu la inceput, ca nu-i placea...acu sta cuminte si se uita la mine ce fac. La picioare e alta povesta...abia apuc sa i-o tai pe aia mare, ca in rest is si mici si nici ea nu ma lasa, ca da din picioate intr-una...

a.cicel imi pare rau ca aveti asa probleme!! mama ei de tzara naspa!! Sper ca dreptatea sa invinga pana la urma!!

Yael ce fain e jumperul!! oare la noi se gasesc?

Nati felicitari pt. primul dintisor!! ii dai ceva pt. duere? Ceva gen jucarii de-alea de se pun in frigider si sa le molfaie asa, reci?

Gata, fug si eu pe picassa, sa mai pun niste poze. mamici si bebici! Noapte buna si linistita!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena eu sunt maine disponibila dupa ora 12.Pe la 10 ma duc la spital la o matusa.Stabiliti voi locul de intalnire,cred ca intr-un mall oricum ne intalnim nu?
Gallyb deocamdata Raluca nu mai are probleme cu ochisorii.Ce picaturi ii dai?
Va pup,noapte buna

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

mona imi pare rau de prob lu Codrin. A-derma is the best, crede-ma.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ile trimis PM.Scuza-ma ca m-am lungit dar sunt un car de nervi...Si nu-mi sta in fire sa fiu nervoasa si nu prea stiu ce sa fac in situatii din astea...Pup

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

TECKY ii pun timp de 2 sapt. Nettacin + masaj o luna. La noi a iesit si un streptoccoc la secretia conjunctivala.

Oapte buna la mamici si la pepenasi.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna seara fetele!

Si noi avem kk moale si cu un miros usor acrisor. Este asa pastos ca o maioneza galben-verzui.

Unghiutele eu incerc sa i le tai cat este treaz. Cu Stefan le-am taiat in somn pana a inceput sa doarma mai iepureste...si se tot trezea dupa care nu am mai putut sa i le tai o buna bucata de vreme ca se speria cand vedea foarfeca nefiind obijnuit cu ea. Imi amintesc ca ii erau asa de mari unghiile...wow...si urla...asa ca de data asta as incerca sa-l invat pe Matei de mic cu treaba asta sa nu mai avem probleme.

Yael super jumper-ul! Cred ca si la Stefan al meu i-ar place asa ceva

Mada, schema cu pricina ma intereseaza si pe mine pentru ca si eu detin una bucata de mofturos de care mi rusine sa ma plang pentru ca la 4 ani ai lui ii mai dau cu lingura sa-si termine din farfurie altfel mananca numai pe jumatate sau pe sfert si alege doar ce-i place.....

Dia nu stiu ce sa zic cu mucisorii...daca sunt limpezi eu zic ca nu este racita, daca nu face si febra.
La Matei dupa 3 saptamani de muci au aparut cei galbui insa tot nu luam antibiotic desi am fost la dr astazi si ne-a dat doar picaturi pt nas (contin picaturile ceva antiseptic sau asa ceva...) plus ketof, salbutamol astea pt tuse si plantusin plus nurofen pt iritatia si roseata din gatulet. deocamdata atat. Si eu zic ca vom trece cu bine Si ma bucur ca nu sa grabit aceasta doctorita cu antibioticul. A meritat sa asteptam la rand de la 7 pana la 9
Auzi, daca tati este bistritean...musai sa veniti pe aici sa va cunoastem!! pupam Mirunica dragalasa si dam fuga sa vedem pozele noi!!!

eu seara ii pun manusi la Matei pt ca nu vreau sa-si suga degetul!Daca nu-i pun manusi...doarme toata noaptea sugand la greu degetelul....daca are manusi caraie si maraie asa pe la 1-2 noaptea, il pun la san si adoarme instant pana pe la 7 dimineata.

Nati felicitari pentru primul dintisor!Si noi avem balute multe si asteptam in gingie...sa vedem cat va dura!

Din nou ma prins miezul noptiiiii....

Azi am fost la medic si am fost nevoiti sa asteptam ceva mai mult...era plin de bebelusi sub un an!
La Matei i sa facut foame si eu nu am indraznit sa-l alaptez acolo! Fetele care au alaptat in public...cum reusiti???ca mie imi este groaza...plus ca erau si tatici pe acolo...

gata...fug...noapte buna

Ana - mami de Stefan si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Cris,Kimmy, Mada(Irl) multumim
Cris da ochisorii sunt albastru inchis dar sa vedem daca se mai schimba, eu ii am albasrtri dar mai deschisi si tati verzi, recunosc ca imi doresc sa-i ramana albastri

tare faza cu tigaia

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , iarasi am disparut in ceata o vreme dar efectiv asa e la noi perioade haotice si pline de evenimente printre care si inbolnaviri , antibiotice , una alta .
Felicitari tuturor bebelusilor pt. lunile implintite !
Mona citi ce patisi cu Codrin si imi este acum si mie frica , caci eu spal cada in care face baita cu Detol , nu stiu daca cunosteti este folosit si in spitale aici ,este antibacterian , si miroase cam greu .
Eu nu am nici un covor in casa , decat cum se da fata jos din pat are un rotund si la baiat un patrat ca mai stau cu picioarele goale noaptea sa ii dau sticla cu lapte si e rece , in rest nu am nicaieri nimic si e mai sanatos fara .
Rayan e maricel maine mergem la vacin si stiu cum creste , balim mult , nu avem dinte , mancam la fel de des din 3 in 3 ore , seara se culca la 6.30 si se mai scoala pe la 2 , apoi la 6 si apoi 8 .
I-am introdus banana si marul pe care le mananca cu pofta , efectiv imi topeste o banana la o masa fara pauza , ii place enorm .
In schimb nu ii place morcovul , o sa incerc si alta leguma ,am incercat brocali si nici ala nu ii place .
Dimineata mananca laptele cu un fel de fulgi de orez , si ii plac cred ca de aici ii se trage ca face caca cam cremos si grosut si ii dau niste picaturi sa il ajuta sa faca mai moale .
In rest e acelasi copil pe care il stiu , f.f.f. cuminte scump, rade mult , e activ , vrea sa se joace cu anumite activitati de bb. etc.
Eu nu ma mai satur de el si Mandy e din ce in ce mai inebunita dupa el .
Va doresc o noapte usoara si sper sa mai vb. cat de curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am mai admirat si noi pepenasii

Ilinca (Clabur) e o scumpa cum rade cu gura pana la urechi si surioara mai mare se vede ca o iubeste mult.

Mihaita (Cris) are asa niste ochii de patrunzatori, iti vine sa-l papi.

Andreea (Mina) foarte fericita pe salteluta ei si tare dulce cu rochita rosie.

Miruna (Dia) e o scumpa cum doarme la tziti si pisica ii papa piciorusul.

Ioana (Anna) e foarte mandra ca si-a descoperit piciorusele, precious

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

veshti proaste,fetele mele nu o luasera pe Maria in calcul in mashina,asha ca am renuntzat sa vin

nuantzatorul este un tratament care coloreaza,in caz ca vreodata doriti sa va schimbatzi culoarea e mult mai ushor de deschis un par nuantzat decat unul vopsit si e foarte bun pt par,confera mai mult luciu,nu deterioreaza firul de par

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput