Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
Biribu spune:
Ile la apel, madam, ce faci, dormi??? si eu cu ce ti-am gresit de ma ameninti cu facaletul?
si ce color de avertisment poftesti acu?
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Nati spune:
Sarumana fetelor de felicitari pentru dintisor, i-am transmis
.
dia_filipas, nu ii dau nici o jucarie, nici acu la 5 luni nu e interesat de ele, nu se intinde sa ia jucaria, iar de tinut in mana nu mai mult de cateva secunde si o scapa jos.
Sau batut potaile pe o jucarie a lui Matei, o scapase jos si astea ca fomistele dupa jucarie, praf au facut-o in 5 minute.
Il las in pace, isi baga degetele, pumnii, bluzita in gura, mai apuca degetul meu cateodata, ....sa-l vezi ce fatza suparata si nervoasa face cand il doare si isi baga toate cele in gura
.
narcisa, am editat cele scrise de reporteri si situatia noastra, ca dupa ce am scris si am recitit mi-am dat seama ce gafa pot face, si ce ar iesi mai tarziu.
Mi-a adormit abia pe la 5:30am, si s-a tot foit pana la 6, ca sa se trezeasca la 11am, is varza de oboseala.
Si uite asa slabesc usor si repede!
, mai ales la mansarda
.
Pup fetele, spor la treburi si multa sanatate va doresc!
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
AnnaBaby spune:
Mda, deci cine a spus vreodata ca cerealele date seara asigura un somn lung si linistit toata noaptea mare prostie a mai spus!!!!!!!!! I-am dat aseara Ioanei in portia obisnuita de lapte si 3 masuri de cereale, e drept vam devreme, pe la 7, si pt ca a adormit la 8 jumate, n-am mai apucat sa-i mai dau o tura de papa, asa cum fac de obicei inainte s-o culc. Buuuuuun...si ce credeti, copilul meu pe la 12 jumate deja facea scandal, am reusit s-o mai aman pana la 1 da deja nu se mai putea...iar acu' la 5 iar...mai frate, da' ma intorc la 2 mese pe noapte ca in prima luna?

Ea nu s-a mai trezit de 2 ori ca sa papa de nici nu mai stiu de cand... iar acum degeaba a mancat ca tot nu s-a linistit, isi roade degetele si da din maini si din picioare ca o morisca...cred ca e si o durere de gingie ceva, totusi...of, si mie mi-e un somn...da ce sa fac, bantui si eu pe aici in speranta ca adoarme mai repede si pot si eu sa ma bag iar in pat...da de unde, a apucat-o si ganguritul acum, prost moment si-a mai ales...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
M&M spune:
Neata!!!
Si eu care credeam ca sunt singura la ora asta!!!
Mihaita s-a trezit pe la 6.00 a mancat si a adormit la loc, eu m-am dus sa imi fac o [citit]
Anna, sa stii ca e o pacaleala ca daca hranesti sugarul cu cereale ii asigura un somn mai lung; mi se pare ca acest lucru scrie si pe DC, la sectiunea "bebelusul"...
Sau poate ii apare vreun dintisor, i-a uitat-te mai atenta la gingiile ei...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
AM revenit, am citit din urma, am vazut pozici cu pepenasi....
Anna, Ioana e tare scumpa !!! Ce ma amuza cum sta ea cu piciorusele...
hehehe, si Sibylle a pus pozici cu Anna care si-a descoperit piciorusele si tot un mic " arici a ramas"..si Vladimir e un scump!! Chiar ca zambetul lui te dezarmeaza ..

Misha, sa stapaneasca sanatoasa Raluca bouncer-ul!!!
Anka, abia astept sa ne zici ce parere ai despre mopul "minune"...vrem sa ne luam si noi unul !!!
Nati, felicitari pt primul dintitsor al lui Matei. Si nu, nu e prea devreme sa ii iasa la 5 luni, pot aparea incepand de la 4 luni dintisorii!!!
Hmmmm..ce ceata e afara!!!...
A pus pozici noi si Claudia cu Ilinca si Ania!! Ilinca e asa scumpa si are un perisor putin roscat sau mi se pare mie???!!! AI 2 fete minunate..
Imi placve pozele cu delfinul...
Gabriela, pai daca tu ai ochii albastrii si tati verzi, probabil ca as aii vor ramane ochisorii Irinei, eventual sa se mai deschida putin..
AM vazut poze si cu Miruna Diei..Ce ochi patrunzatori are!!! Si ce albatru frumos sunt ochisorii!!!
Dana, eu am in camera lui bebe cam 23- 24 de grade...il tin imbracat cu un body cu maneca lunga si pantalonasi...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Tecky spune:
Gallyb si eu i-am dat Nettacin si i-am mai dat si picaturi cu oxacilina preparate in farmacie.Sper sa scape si Xenia de problema ca e tare neplacut.
Anaxena ramane sa ne intalnim cu alta ocazie.Pe la ora 14 intervenise si ceva in programul meu asa ca e mult mai bine ca nu ne mai intalnim.
Vroiam sa te intreb ce sa fac,cum sa cer la coafor sa ma fac sa-mi iasa si mie o nuanta de blond uniform?Nu m-am decolorat niciodata si am 4 nuante de blond pe par.

Anna of cel mai nasol este noaptea cand bebelusii au chef de joaca si noi murim de somn.Am trecut si eu prin asta de cateva ori.Eu ii dau sa manance Ralucai pe la 4 noaptea in somn,adica nu aprind lumina la ea in camera,ii bag biberonul si ea nu apuca sa deschida ochii si adoarme imediat la loc.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ana_a spune:
'neatza si de la noi!!
La Bistrita este friggg si bruma!
Noi suntem bine, astept sa se trezeasca manzul.
O
asa pentru cele care inca mai motzaie!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
maitreyi spune:
neata 
am citit in mai multe locuri ca nu e chiar asa cu somnul dupa cereale...ca de fapt pica mai greu la stomac seara si in loc sa doarma mai bine ei se foiesc mai bine
eu ii dau piureul de fructe la a 2-a masa, pe la 10, si cerealele la masa de pranz, in jur de ora 2. urmatoarele mese din zi is numai de lapte. dupa ce voi introduce si supa voi muta cerealele la 4-5.
o zi faina 
ps: la iasi is -2 grade...brrrr...
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008