Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
maitreyi spune:
mamicile cu 2 copilasi si nu numai...cand se poate inlocui o masa de lapte? alexandra a mancat acum 80 g de mar cu cereale in conditiile in care ea nu mananca decat 140 ml maxim de lapte. si cum piureul sta altfel in stomac...tre sa ii mai completez cu lapte? oricum ii dau dupa 1 ora de la fruct laptele cat o vrea da' intreb in general ca sa stiu pe viitor.
ieri a mancat 80 g de cereale cu banana si a mai baut si 140 ml lapte dupa o ora...
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Da, e foarte posibil s-o deranjeze gingia, ca sta tot timpul cu manuta in gurita, eu tot o scot, ea o duce inapoi, si chiar daca ii dau suzeta, ea tot baga degetelul pe sub ea si ajunge unde vrea ea...si azi dimineata la 5 cand era agitat ma gandesc ca o fi fost si din cauza asta. oricum, acum ma pregatesc sa merg cu ea la dr la controlul de 4 luni si o sa o rog pe dr sas e uite in gurita ei sa-mi spuna, ca eu m-am uitat da nu-mi dau seama daca e inflamata sau nu...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
ana_a spune:
Ileannooo daca te mananca de un cartonas ia vezi acilea ca poate il capeti
. Mentionez ca nu am citit pana la capat deci nu stiu daca ai postat sau nu la acest subiect.
maytrei eu zic ca mai este ceva vreme pana inlocuim definitiv o masa de laptic, undeva dupa 6 luni cand mananca si carne si ou dar sa vedem ce mai zic alte mamici mai citite ca si mine....
Ana - mami de
Stefan si
Matei
SunSmile spune:
Buna,
La multe lunite Ioana, Denisa, Eduard si Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi!
Monica (Mobriq) in lista de bebei esti trecuta cu 11.11 iar in lista de noiembrie cu 17.11. Care e data de nastere? In caz ca este astazi, iti spun la multi ani si-ti doresc numai bine alaturi de familia ta!
O zi frumoasa va doresc! Si felicitari pt toate progresele piticilor!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
maitreyi spune:
si eu ma gandesc la fel ana da in acelasi timp ma intreb oare unde mai incape? ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Anilansa spune:
buna dimineata
lipseste omul 3 zile de pe forum si voi o luati razna cu scrisul... am de
2 capitole
, noroc ca mi-am facut o
mare, si o savurez citind.
Noi suntem bine... gangurim de zor.... facem ca masina(nici nu stiu de unde mai scoate atatea baloane)... ieri mi-a fost cam mofturos ca la noi sa stricat vremea tare de tot... e ffff frig si nu m-am riscat sa il scot afara.
Mamici de baieteiam o intrebare.... ori nu mai stiu sa pun un pampers, ori trebuie sa trec la urmatoarea masura .... ori ..... de ieri lui Darius ii iese pisu din pampers si isi uda hainutele si daca simte ca e ud pe pele nici nu doarme aseara am schimbat hainutele de 2 ori, acum suntem la randul trei

....
ma duc sa citesc din uram si astept pareri si sfaturi
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ooka spune:
Salut fetelor
revenim si noi dupa o absenta oarecum motivata, botezul Sofiei.
(nu am scris dar suntem la zi cu cititul - raceli, iritatii, nedormit, lins leu carpetinat, articol ce nu-si avea locul, gingii iritate, nuantzator, un bebe frumos matei care maninca putin etc
)
A fost tare cuminte de a impresionat pe toata lumea si a iesit bine spun eu, daca vreti sa vedeti poze aveti aici http://community.webshots.com/album/568598939TSjBnh
mami de Sofi
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi si eu ma gandesc la fel ana da in acelasi timp ma intreb oare unde mai incape? ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
dupa mintea mea pana pe la 6 luni lapticul ar fi de baza, in rest pireurile putin, asa de gust...vreo 20-30 ml da poate zic eu prostii sa vedem ce mai zic fetele.
Anilansa, si noi avem uneori astfel de problemute
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Anilansa spune:
ana adrept sa spun cred ca aleg a doua varianta ... sa fiu atenta cum pun pampersul... Darius are 7.200 la 3 si jumatate sa trec acum la marimea 4 mi se pare cam mult.
noi nu mai papam suc de mar... Darius sa constipat de la el... nu mi-a iesit 3 zile asa ca am renuntat sa ii mai dau
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Dara LA MULTI ANI pt Denisa, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!

Diarux sa creasca mare flacaul smecher si frumos, sa fie sanatos si sa-ti insenineze viata!!! 

Alina LA MULTI ANI micutului Eduard, sa fie sanatos si voi sa aveti o viata linistita impreuna!!!

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!