Pepenasi de iulie - august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sun multumim de urari!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Apar si eu, ca zilele astea am fost mai mult pe afara, am vrut sa profitam de vremea buna cit timp mai avem asa ceva.
Pe scurt, ca Mara imi miriie in leagan mai zic si eu cite ceva.
narci, imi pare rau c-ai fost bagata in povestea asta, sper sa nu te supere prea rau
unghiute, noi le taiem in timp ce o alaptez, adica io o alaptez si tati taie unghiutele, ca atunci e prea concentrata si nu comenteaza nimic.
dormit noaptea, noi am inceput de vreo citeva zile sa dormim 7-8 ore pe noapte. Pb la mine e ca dupa vreo 5-6 ore imi pocnesc tzitzele de lapte, nu trezesc copilul, asa ca iau pompa si ma pompez. In concluzie, desi copilul doarme, io tot ma trezesc mai des pe noapte. Fetele care alaptati, cum se procedeaza cu alaptatul cind doarme copilul noaptea? Ca nu stiu cum sa fac altfel decit sa ma pompez, dar asa io ma odihnesc mai prost decit inainte.
mina, si noi facem kaki moale, cica e normal asa ceva.
ooka, sa va traiasca micuta crestina, ce paltonas frumus a avut, mi-au placut si aranjamentele de flori. Mai pune poze.

Desi ziceam ca nu venim iarna acasa, mi s-a pus pata pur si simplu si duminica am cumparat bilete de avion, venim in ianuarie acasa si stam o saptamina, probabil ca o sa facem botezul tot atunci. Insa sint in dilema daca sa o botezam la ortodocsi sau la catolici, nu-mi place ideea de dat milioane la un popa doar de dragul unei biserici mai de fite, eu as vrea ca taina botezului sa insemne cu adevarat taina botezului si cumva, ideea de spaga la popi pentru botez e tocmal opusul a ceea ce inseamna pentru mine crestinare. Asa ca inca ma mai gindesc ce sa facem.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza si de la noi

Mamicilor care v-ati mai confruntat cu dermatita atopica, spuneti-mi si mie care e treaba ca eu m-am cam ingrijorat citind pe net despre asta; cica presupune si o predispozitie la astm... e adevarat? Si pana la urma cand trece si cum trece? Noua ne-a zis dermatoloaga ca pana la urma iritatia Aidei de pe manute asta e, dar eu sunt cam sceptica totusi. Nu pare sa o manance si nu are decat pe manute si pe la gat; sper nici sa nu ii mai apara si in alta parte.

Si vad ca tot vorbiti de diversificare. Cred ca Aida ramane singura nediversificata, ca refuza categoric orice piure, nu a vrut sa inghita nici un gram. Sper sa isi schimbe atitudinea dupa 6 luni

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

trec si eu sa va salut sa nu ma uitati!

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Turturica

multumesc frumos de apreciere, am mai pus niste poze

in legatura cu bisericile noi am avut o slujba foarte frumoasa, in biserica respectiva ne-am si logodit si cununat iar de fiecare data slujbele au fost tare frumoase
la botez a fost doar Sofia, nu si alti bebe cum se intimpla in alte biserici si chiar am vb despre asta cu nasul nostru care este si el preot si ne-a spus ca la biserica unde slujeste el se boteaza toti copiii odata si ca nu e nimic anormal da lui nu ii place si aici unde am facut noi iar preotul este prieten si coleg de generatie cu nasul nostru a tinut o slujba foarte frumoasa si impresionanta, dupa ce citeste iti si vb la sfarsit putin asa din inima..mai ales ca si preotul are o fetita de o luna si jumatate si e altceva, a fost atent si grijului si se uita cu drag la bebe Sofi, a adus apa calda, ne-a grabit sa nu se raceasca , foarte frumos

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu felicitari pentru cele 8 ore de somn! E normal sa ai sanii ultra plini, dar daca te mulgi nu rezolvi nimic. Lasa-i asa pana cand vrea MAra sa pape, si in cateva zile se regleaza problema. Poti sa te mulgi la sanul din care nu a mancat, ca ala saracu chiar va exploda pana la urmatoarea masa. Eu asa am facut si nu am avut deloc probleme.
Eu as zice sa o botezi la ortodoxi, ca e mai putina bataie de cap. Macar o data botezata s-a terminat, nu mai are nevoie de cursuri de catehism&comuniuni :).

Didi, sper sa nu aiba Aida dermatita :(. DAr cum e suspecta, eu as zice sa astepti cu diversificarea pana la 6 luni (stie Aida ce stie :)). Pana atunci sistemul lor imunitar nu e suficient maturizat si de aceea sunt predispusi la alergii (cel putin asa se zice pe aici).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vicky, da, pai si eu m-am gandit sa o las cu diversificarea pe mai tarziu tocmai din cauza asta. Si am vazut poze pe niste site-uri, fix asa arata dermatita, cum are si Aida . E chiar asa nasoala treaba?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Didi, nu cunosc in detaliu subiectu :(. Stiu ca poate sa dispara si ca este o predispozitie genetica pentru asta, ca evolueaza in pusee si ca in gen puseele sunt date de ceva, un factor alergen. POti sa incepi sa o speli cu un sapun surgras (nu stiu cum se traduce din pacate) gen Avčne sau Uriage (eu folosesc Avčne ca e spuma), sa eviti lâna si acarienii.

Mergi la inceput

aa si Didi, NU diversificare inainte de 6 luni!!! Si mie imi vine pofta sa-i dau sa guste nu stiu ce, dar cand ma gandesc ca sotul meu a avut mii si milioane de alergii in copilarie mi se taie urgent pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE ASTAZI IMPLINESC 4 LUNITE - IOANA, DENISA, EDUARD SI LUI ANDREI PENTRU CELE 3 LUNITE SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

felicitari si sofiei crestinate! frumoase poze

tocmai am spart alocatia lu bebe si i-am luat 2 pijamale, 3 bluze si 5 perechi de pantaloni. destul de onorabil zic io.. toate marimea 74

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput