Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
dana81 spune:
Multumesc fetelor pt urarile de sanatate si incurajari!!!
Partea proasta e ca azi am fost iar la dr si raceala s-a transformat in bronsita
dar trecem noi si peste asta!!!
Ce temp aceti in camera bbilor?
NARCI ce ti s-a intamplat ca eu nu am prins discutia din trecut, vreau si eu PM
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
anaxena spune:
vin sigur maine in Bucuresti,acum ramane sa stabilitzi unde ne intalnim...
bubuleana mai zi de vis!!!
narcisa,scuze nu am citit,tunsoarea in scari e cea mai simpla si se efectueaza pe parul uscat nu neaparat indreptat sau coafat cu placa,se face pe orice lungime de par(nu scurt scurt),dc iti pui nuantztator negru sa shti ca nu iese la spalat,negrul iese din par cu decolorat sau cu foarfeca,dc vrei ceva inchis iti recomand un 3/0 nuantzator,sau ceva pe treapta de 3...seamana cu negru,dar nu e negru,iar pt cele care se vopsesc mai inchis decat parul natural folositi numai nuantztor
si apropo de link-ul lui ankalaura:am gasit si eu ceva funny www.youtube.com/watch?v=ClhXlo4Lk1M&feature=related" target="_blank">tigaia buclucasha
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
AnnaBaby spune:
super tare faza cu tigaia!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
narcisa.s spune:
Xena da am priceput...nuantator din gama 3...si tunsul in scari ma avantajeaza cred cel mai bine...si cu volum ca am fata rotunda...zic.Sper sa stie ala sa ma tunda sa nu ma faca varza ca io-s isterica la faza cu parul.Cand eram mica si nu matundeau bine faceam febra si nu ieseam din casa
Din ciclul tigaia buclucasa am o gramadaaaaa...Si bune, adica noh, oamenii au inteligenta si umor...Cred
La un super concurs de miss, miss de miss, astea bucati de bucati, una mai frumoasa ca alta.Era o proba cu raspuns la intrebari sau ceva de genul.Si o ia pe una care a si iesit pe locul 2...Cica...Care din urmatorii poeti pashoptisti au scris versurile - Cat de fantastic e in plastic/In plastic e fantastic/Nici prea rigid nici prea elastic, cat de fantastic e in plastic. Optiuni de raspuns - Vasile AlecsandrI.Anton Pann. Costache Negruzzi...S-a gandit aia ce s-a gandit si a pleznit-o cu Negruzzi...
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
gallyb spune:
TECKY la ochisorul drept nu avem probleme de la inerventie, dar la stangul inca m-ai este secretie. Si culmea e ca dreptul era mult mai infundat decat stangul. Vedem dupa 2 sapt. de picaturi si oluna de masaj cum o sa fie. Fetita ta cum e acum cu ochisorii?
Xenia (9.07.2008)
gallyb spune:
NATI in mod normal dintisorii la bebelusi apar dupa 4 luni, asa ca stai linistita.
Xenia (9.07.2008)
narcisa.s spune:
Dana daa, ca-i mare gradina...cu batista bebelusului nu merge...oricum, sa-i pui o perina sub saltea sa stea ceva mai sus cand doarme puiutul
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
maitreyi spune:
f dulce www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk" target="_blank">VIDEOCLIPUL
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
narci vreu shi eu raspunsu' lu' DC.
ankule tu esti siiiiigura ca vaporii aia pe care i-ai inhalat nu au avut urmari???? 
mobriq ma bucur sa te mai vad pe aici.
biriiiii eteee!!! Unde fusashi duamna?? 
xena de ce trebe cu nuantator la cele care ne vopsim mai inchis? Oricum, multumim de sfaturi!! 
Cu negrul ... asha e. Decolorat sau foarfeca. Dar negrul este viatza mea 

ileanna spune:
Maine trebe sa-mi ridice avertismentu'.
Sa vad cum fac rost de altu'. 

Da' vreau alta culoare. Oare imi pot folosi shi punctele??