Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Fetelor, noi am avut 2 nopti de cosmar!
Adica: somn de la 9 seara pana pe la 12, pe urma titi, apoi iar somn pt 1 ora sau 2 si dupa aia pana la 6 dimineata, cu plans-titi-lans-ceai-plans...Dca o mai tine asa cred ca o iau razna. Culmea e ca de la 5 pana la 9 seara e treaza tot timpul. Nu e suficient? Cred ca aazi o trezesc pe la 2 maxim si n/o ma las sa dorma deloc.

Apropos de dormitul pe butica - de la ce varsta e permis, ca noi avem doar 2 saptamani? Dar cel cu fata in sus?

Si inaca ceva: cele care ati inclinat patutul la 30 de grade - E vreo chestie speciala la patut sau puneti doar ceva sub saltea?

Cred ca v/am zapacit cu intrebarile...

ticker

Mergi la inceput

Poate ne vede cineva si pe noi
fce, DN 17.11.1980
Erica Elena, DN 27.10.2008, 2950g, 50 cm, cezariana, 39s+2z

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fce

fce, DN 17.11.1980

ticker

Fce, te-am trecut in listuta si ca sa fie complet, da-mi repede si scorul Apgar, cat sunt conectata cu userul comun!

EvaF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Boo..super doarme puiul tau..care e secretul

Daca l-as sti l-as spune, dar nu il stiu .. doar ma bucur . Asa vrea el Si de dormit oricum nu se pune problema de a dormi pe burta. EVER !!!! Doarme dus si cum il pun pe burta s-a trezit. Cred ca mi-a iesit de max 5 ori si asta noaptea cand era adormit bine. Alex doarme pe laterale, cel putin eu asa il pun. Si il gasesc pe spate in cu totul alta parte a patului decat l-am pus. Ma distreaza tare . Am incercat si noi sa inclinam patul dar nu faceam decat sa-l culeg dintr-un colt de atata agitatie in somn. Poate l-am inclinat prea rau, nu stiu. cert e ca am renuntat.
Intreba cineva, sa stiti ca eu am vazut perne speciale care se pun in pat pt inclinatie. La Miniblu parca am vazut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sept-oct2008

Citat:

fce, DN 17.11.1980

ticker

Fce, te-am trecut in listuta si ca sa fie complet, da-mi repede si scorul Apgar, cat sunt conectata cu userul comun!

EvaF

APGAR 8 MULTUMIM!

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sept-oct2008

EvaF

APGAR 8 MULTUMIM!

ticker

Cu multa placere, acum esti oficial membra cu drepturi depline ! Glumesc...

Fetele, iesim si noi la plimbarici, pupici pe obrajori de prunci si mamici

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uram si noi bun venit fetelor si bebelusilor noi, Simo si Dana Dana, si noi suntem tutunarese dar tu iei premiu ca ai venit din Cta ca sa nasti cu Tutu.

Mucisorii noaptea...da, e adevarat. Sunt mult mai fornaiti noaptea si dimineata la trezire decat in timpul zilei. Si asta pentru ca e uscat aerul in camera Monyca parca tu te plangeai. Solutia este sa cumperi un umidificator sau sa pui niste prosoape ude/vas cu apa pe calorifer. Noaptea aerul devine f uscat in acest anotimp, din cauza caldurii...ei nu respira la fel de bine. De cand am instalat umidificatorul in camera e mult mai bine dimineata Maria. Ea a fost si un pic racita si acum e super ok.

Felicic pune mama copilul la san, are un puseu de crestere, o sa se regleze usor-usor productia

CD27 daca Mikul e ok de ce-l banui ca e racit? Simptomele sunt clare: curge nasul rau, stranuta, tuseste, are muci, curg ochisorii, in unele cazuri mai grave face febra. O sa iti dai seama, dar daca Mikul e ok, nu-ti face probleme.
Primele 6 luni au anticorpi pentru virozele astea uzuale primiti din burtica, asa ca sper sa nu ia raceala de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

CosmyB, si eu iau Cezarette si doctorita mea mi le-a recomandat ca fiind cea mai buna metoda, cea mai sigura.
Babytza, si eu zic sa mai insisti sa-l pui la san. Eu la baiatul meu tot asa m-am panicat pe la o luna jumate ca n-am destul lapte si i-am dat completare si astfel incet si sigur laptele meu s-a tot imputinat pana la 5 luni cand copilul n-a mai vrut sa suga deloc. Acum sunt aceeasi persoana, chiar am nascut prematur dar mi-am zis ca o sa reusesc si am fost si muuuult mai calma si uite ca fetita mea are aproape 4 luni si a luat in greutate in fiecare luna peste un kil. Mai sunt zile cand e agitata si suge mai des si abia de inchide ochii dar trec si productia de lapte creste. Nu e nici o drama daca-i dai si lapte praf, baiatul meu a crescut minunat si cu lapte praf. E bine sa primeasca laptic de la mami macar cat tine sezonul rece ca sa beneficieze de anticorpi si apoi... nu mai conteaza e deja mare.
Danadumitru, ragaie bebe dupa fiecare san? Poate ca nu ragaie destul si de-asta da lapte afara.

Trimit acum mesajul si sper sa mai revin. Paaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

urez si eu bun venit noilor bobocei!!! sa crestem impreuna mari si sanatosi!

fetelor nai sunt bebei cu iritatii pe fatzuca sau numai al meu e?? ma chinui cu el de 2 sapt e iritat il tot dau cu bepanthen azi am sunat iar pediatra si a zis doar sa-l dau cu bepanthen dar deja ma dispera iritatia asta de pe fatzuca lui si e din ce in ce mai rosu ce pot sa fac?de la ce se irita ?
m-am gandit ca o fi de la sani de la lapte ca cel mai tare e iritat pe la barbita si gurita si pielea e uscata tare...cat de des va spalati sanii?inainte de fiecare alaptat?ca mie sincer noaptea mi-e lene si nu ma mai duc sa ma spal dar in rest spal de fiecare data!!!o fi de la suzeta?o sterilizez cam la 2-3 zile?trebuie mai des??help pls!!!

cu lapticul vad ca stam binisor dar seara ii mai dau cateodata completare ca nu se satura!!!

astept niste raspunsuri pls in legatura cu iritatia

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

kid, piciul stranuta, dar el stranuta des, de cateva ori pe zi, cam de cand s-a nascut, asa ca asta nu e semn, mucisorii sunt in cantitate normala,de tusit tuseste un pic (pare ca se inneaca cu saliva) doar ca plange ca din gura de sarpe si ma gandesc ca l-o durea in gat...., am vazut ca daca ii dau ceai sau lapte se calmeaza, dar nu pot sa-i dau lapte la 2 ore..come on...cred ca are si el un puseu de crestere acum
Mi-a zis cumnata sa-i dau osscilococinum preventiv, dar nu stiu daca asta e pentru sugari, voi ce stiti?
Auziti, bebele meu regurgiteaza si dupa ce a ragait de cateva ori si dupa ce regurgiteaza rade de parca a facut un lucru bun
Acum sa va zic o faza un pic amuzanta, desi sper sa treaca pentru ca in timp nu va mai fi amuzanta, piciului ii transpira piciorusele l-am gasit de cateva ori cu labutzele ude si nu are cum sa-i fie cald la picioare ca ii dau numai pantaloni cu labute fara sosete

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput