Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
simo_ef spune:
Boo multumesc mult de explicatie, o sa incep sa verific si eu.
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
baby_boy spune:
Danadumitru simona_ef bine ati venit!!!!
LA MULTI ANI RAMO SI IRINA cu intarziere, n-am reusit sa mai intru, Raducu nu m-a lasat deloc .
Babytza, ceai de anason, chimen si fenicul ai incercat? La mine merge, dau si cu un pahar de bere seara, mananc bine..cu somnul stau prost. Sa stii ca si al meu face la fel..are zile si zile…de ex. ieri..sugea putin…se enerva si urla..nu l-am putut linistii cu nimic…ca nu sugea suficient…si in concluzie…nema somn…daca a dormit o ora ieri, aseara am zis ca nu mai stau sa mancam in reprize..i-am facut un biberon…dar surpriza…s-a strambat la el..n-a fost chip sa-l bea..tot la san am ajuns…m-am culcat cu el langa mine, mufat la tzitzi..…azi scriu cu el la san…doar asa sta linistit.. mai suge putin..mai doarme..si tot asa..daca il pun in pat…imediat se trezeste…e un hot![]()
Cum spune si simodina, cred ca somnul e cheia…cum dorm mai mult..sunt sanii beton….
Boo..super doarme puiul tau..care e secretul ![]()
Noi raportam ca aseara am fost la pediatru, am facut o luna si am vrut sa vad cum stam…am luat 1 kg si 30 de grame inr-o luna.. ce mai suntem grasunei …am reusit sa dam comanda de invitatii de botez…rezervat restaurant..suntem happy. Apropo de asta..ceva idei de cadou pt nasi?? Fetele care au facut botezul?
300 ce faceti? Toate bune ??
Va pupic…
.mai intram cand putem
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
_irina_ spune:
Buna dimineata,
Am chinuit un pic piticutza dar am facut proba sa vad cat papa piti. Am strans laptikul cu pompitza si i-am dat cu bibe, papa cam 100-110 maxim 120ml, mie mi se pare putin, a avut si o masa de 60ml...
Inseamna ca de asta nu ia mai mult de 30gr pe zi?
Eva, Anca bebeii vostri vad ca se potrivesc tare bine, si la somn. Oare cand se vor intalni va fi drgoste la prima vedere?
fericita de
- Andreea
simo_ef spune:
CD eu am link-ul unde a postat Eva aici, pe forum, despre vaccinuri, sper sa iti foloseasca:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128324&whichpage=3
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Buna dimineata, Eva, Anca bebeii vostri vad ca se potrivesc tare bine, si la somn. Oare cand se vor intalni va fi drgoste la prima vedere? fericita de - Andreea |
Cu siguranta. Carla a vazut deja toate pozele cu Luca si zambeste fericita de fiecare data

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
CosmyB. spune:
buna si de la noi! azi ne-a vazut pediatra ca deja am dat si eu in paranoia mamicilor
si m-a linistit in legatura cu mucutii mayei, se pare ca e doar infundata, nu febra, nu raceala. trebuie sa desfund f bine si cam atat. maine facem doua lunite dar nu o sa mergem la masuratori decat peste 2 zile sa-i mai treaca mucutii, nu ne lasa sa iesim la aer, oricum e destul de rece afara.
Boo ceea ce te-ai chinuit sa ne explici sunt mucozitati in kk bebelului tau, se poate sa fie din nasuc sau o usoara diaree, asa mi-a zis pediatra. la diaree se da putina apa cu zahar in care ai fiert o lingura de orez. dar cel mai bine intreaba medicul.
denisa.g
multumim! am vazut si noi grasunicul tau 

e mortal
mutrisoara lui e f expresiva si seamana leit cu tine! 
Pozici
Mami super happy de
Maya
CosmyB. spune:
Eva
l-am vazut si pe bebelul tau, e un scump 
cum vorbeste el cu tine
iar tu esti o mamica f frumoasa 
pacat ca ne-am trezit noi prea tarziu, Luca deja viseaza la Carla ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
CD27 spune:
danadumitru si al meu regurgiteaza, a dat si in jet de cateva ori si regurgiteaza chiar si un interval mare dupa mese, incerc sa nu ma ingrijorez, am citit ca dupa varsta de 4 luni incepe sa le dispara acest reflex de regurgitare cu care s-au nascut si daca iau in greutate e ok, pe de alta parte am citit si ca aceste regurgitari le pot irita esofagul
, sper sa nu fie cazul la bebeii nostrii, dar daca ei mananca in continuare nu cred ca poate fi vorba de vreo iritatie pe esofag. Daca problema continua si dupa cateva luni banuiesc ca o sa ne dea dr un laptic antiregurgitare (am inteles ca exista, folosesc niste prieteni pt copilul lor care are problema asta, dar bebele lor are aprope 6 luni)
Din cate stiu, ceea ce fac bebeii nostri este regurgitare, e lapte nemodificat, voma este atunci cand sunt eliminate alimente, respectiv lapte modificat de catre acidul gastric din stomac
am o intrebare pentru mamici cu experienta, cum imi dau seama daca piciul e racit? febra nu are, dar febra nu am nici eu si sunt racita cobza
, ca toti cei din casa de altfel, mi-e tare frica sa nu raceasca piciul, mucuisori are ca de obicei....insa nu stiu de ce plange ca din gura de sarpe pana se inneaca (tace daca ii dau papa, dar...nu pot sa-i dau papa la 2 ore...come on
, nu e lapte de san sa se digere asa repede)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Cu siguranta. Carla a vazut deja toate pozele cu Luca si zambeste fericita de fiecare data ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Luca deja intreaba de Carla, in limbaj bebe, bineinteles!

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Eva l-am vazut si pe bebelul tau, e un scump ![]() cum vorbeste el cu tine iar tu esti o mamica f frumoasa ![]() pacat ca ne-am trezit noi prea tarziu, Luca deja viseaza la Carla Pozici Mami super happy de Maya |
Multumesc de compliment
Asa este, avem un copil tare reusit, papacios, cuminte, guraliv ca mine
CosmyB, m-am uitat si eu acum la printzesa ta
si la voi trei

, sunteti o familie tare frumoasa si se vede cat esti de fericita cu pitica in brate, parca tii o comoara!Maya gangureste si ea de zor?

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)