Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 11
diwana spune:
Dana, multumim de complimente
. Am admirat-o si eu pe Miruna zambareata. A trecut intr-adevar vremea si au crescut puiutii nostri minunati .
Cand o sa incepi serviciul o sa o lasi cu tatal tau pe Miruna? Eu as avea curajul sa-l las pe Rares cu socru-meu dar cu taica-meu nu. Habar n-are ce pericole exista. I-ar da sa manance orice, l-ar lasa sa se urce oriunde, sa doarma singur in patul mare, chestii de genu' asta ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Roxali spune:
Yaia ma bucur ca nu mai are febra...esti o mamamica de nota 10 ,nu cu pitici ...e normal ca la primul copil sa dai mult mai multa atentie
mai usor cu ciocolata...nu am gustat inca milka caramel![]()
Gabriela ff frumos montajul
Rox ce de copiloi am facut instant![]()
Erina sa-ti traiasca micuta bipeda
Sabina emotinant moment

Ayumi cresc frumos prichindei
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
prisi spune:
hop si eu pe aici
am culcat copchilu, am strans prin casa , m-am dusat si acum cu un oki pe aici
, sunt tare bine dispusa, am avut o discutie tare placuta cu o prietena pe mess
Carpatina 

esti mortala......
am vazut si niste printese dulci
Sara si Daria
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Rox sa stii ca am facut si eu vreo 2 copii azi , singura ca tati e in deplasare , dar ii arat cand vine sa vada cat sunt de ocupata ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
mai bag un oki pe ziare si ma duc in pat ca maine la job si am o zi lunga cu drumuri multe
va doresc o noapte linistita
pupicei
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
danuta36 spune:
Diwana nu stiu daca o s-o las cu el..daca va avea atata rabdare cu ea,ca de multe ori se plange ca-l oboseste
Daca nu se poate cu el,atunci la gradi...
In seara asta mi-am nuantat parul cu rosu rubin de la Palette,se uita Miru lung la mine,parca nu ma mai recunostea...da nici eu,in fata oglinzii ![]()
Noapte buna!
diwana spune:
Am tot facut si eu copii. Blonzi in general. Abia pe la sfarsit mi-au dat astia si ceva bruneti. Da macar aveau toti par
Si la voi la fel?
Noapte buna!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
urmychance spune:
astia sunt copii mei : http://picasaweb.google.com/urmychance/Spanac#5267162617711974290
http://picasaweb.google.com/urmychance/Spanac#5267162617711974290
seamana vreunul cu tudor?
alehiam spune:
Neatza!
sau ceai sau lapte sau capuccino... Ce doreste fiecare.
O dimineata placuta si merg sa citesc din urma 
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Mad, tu? Mersi de capitol nou! Si noapte buna tuturor! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia te-ai gandit ca-s eu pentru ca am scris cu verde? sau pt ca asta era orta la care mai schimbam capitole
Sanatate multa lui Tudor.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)