Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, nu seamana cu Y niciunul, dar mi-au iesit niste bucatele I-a! Le-am dat nume tuturor si il astept pe tati sa-i pun copiii in brate. Nu m-am indurat sa-l sterg pe niciunul, chiar daca nu-s toti super truper, dar sunt ai mei nu?
Vreti sa-i incarc intr-un folder, sa-i vedeti?

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca m-am amuzat copios cu bebeii virtuali, nici nu am nevoie de epidurala pentru ei. Ma duc la nani, va doresc noapte buna si linistita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am reusit sa uploadez doua filmulete scurte de saptamina trecuta din PN.

Scuzati tinuta si se vede ca mi-am dat drumul la mers.

Am mai pus si citeva poze. Nimic interesant ca peisaj sau actiune,doar personajul e deosebit.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, multumim. Copii nu mai au nimic , dupa primele doze de antitermice a disparut febra.

Vazut filmulete frumoase cu copilasi deosebiti,Daria,Sara si Rares.

Papanash, sanatate , sa treaca repede durerea de cap.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxule, eu nu pot prduce niciun copil ca ceva nu am pe aici, nu-mi deschide. Da' promit sa mai fac unul de-adevaratelea. De data asta cu epidurala.

Erina, ce frumoasa este Daria, atat de dulce! FElicitari pentru mica bipeda!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Gabriela, foarte frumos montajul. E o dulce Sara. Poate ar trebui sa fac tot posibilul sa ii fac cunostinta lui Rares cu ea . Michael bear e departe asa ca sa nu mai viseze la el, si sa priveasca mai aproape, prin Cluj de exemplu

Erina, Daria e o frumoasa umblareata. Da n-am inteles de ce "scuzati tinuta"?

Ayumi, blogul e foarte emotionant . Nici mie nu-mi vine sa cred cat de mici au fost. Ma minunez de fiecare data cand imi aduc aminte de ei. Sa-ti traiasca! Sunt atat de frumosi pe langa faptul ca sunt niste aprigi luptatori (cu sau fara cubul de gheata)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ayumi, ce bine ca ai trecut pe la noi!
Nu-ti face griji ca inca nu merge, uite, Gh merge doar cate 3 pasi pe zi si e nascut la termen.Ai tai sunt teoretic mai mici decat el:))
Pup frumosii si curajosii.

Sabinutza, uite despre opera:

Intre 15 si 23 noiembrie, Opera Nationala Bucuresti (ONB) va organiza Festivalul “Giacomo Puccini”, manifestare dedicata aniversarii a 150 de ani de la nasterea marelui compozitor.

Festivalul se va deschide, pe 15 noiembrie, cu un eveniment special: premiera operei „La Bohčme”, spectacol regizat de Ionel Pantea si desfasurat sub conducerea muzicala a dirijorului Vlad Conta. Scenografia este semnata de Stefan Caragiu, iar costumele sunt concepute de Liliana Cenean. Corul ONB este pregatit de maestrul Stelian Olariu, iar corul de copii de catre Vasile Corjos.

Vineri, 14 noiembrie, la ora 18.30, iubitorii de opera vor avea ocazia sa ia parte la repetitia generala deschisa publicului. Distributia este aceeasi cu cea a reprezentatiei din 16 noiembrie.

În premiera din 15 noiembrie vor cânta artistii: Calin Bratescu, Anita Hartig, Dorina Chesei, Ionut Pascu, Ion Dimieru, Horia Sandu, Stefan Schuller, Paul Basacopol, Liviu Indricau si Adrian Ionescu. Cea de-a doua reprezentatie a noii productii va avea loc pe 16 noiembrie, iar din distributie va face parte: Hector Lopez, Simona Neagu, Irina Iordachescu, Cozmin Sime, Ionut Gavrila, Mihnea Lamatic, Paul Basacopol, Stefan Schuller, Liviu Indricau, Adrian Ionescu.

În cadrul festivalului, publicul iubitor de opera se va bucura de premiera operelor „Le Villi” (17 noiembrie) si „Edgar” (18 noiembrie), reprezentate, în concert, în Foaierul Galben al ONB. În acompaniamentul pianistei Luminita Berariu, opera “Le Villi” va fi interpretata de solistii Madeleine Pascu, Vlad Mirita si Eugen Secobeanu, cu participarea corului Accoustic – pregatit de maestrul de cor Daniel Jinga. În “Edgar” publicul îi va putea admira pe Robert Nagy, Silvia Sorina Munteanu, Liliana Mattei Ciuca si Stefan Ignat, pregatirea muzicala fiind asigurata de pianista Mihaela Vâlcea.

Cele doua productii fac parte din proiectul “Opera rara”, care urmareste punerea în valoare a unor lucrari lirice putin valorificate si cunoscute publicului.

Pe lânga cele trei premiere, vor fi cuprinse în programul festivalului si titluri îndragite de public, deja incluse în repertoriul teatrului: „Manon Lescaut” (19 noiembrie) – dirijor Adrian Morar, „Tosca” (22 noiembrie) – sub conducerea muzicala a maestrului Iurie Florea si “Madama Butterfly” (23 noiembrie) – sub bagheta dirijorului Rasvan Cernat.

Alaturi de artistii ONB, importante nume ale scenei lirice internationale vor fi invitate sa interpreteze rolurile principale din spectacolele mentionate: tenorul italian GIANLUCA ZAMPIERI (Des Grieux în „Manon Lescaut” si Mario Cavaradossi în „Tosca”), baritonul rus BORIS STATSENKO (Scarpia în „Tosca”) si soprana MINA TASCA YAMAZAKI, de origine japoneza (rolul titular din “Madama Butterfly”).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, deci murim aici de ras... Am pus o poza cu B mai in umbra si mi l-au considerat negru, de a iesit copilul ciocolatiu... L-am intrebat pe tati: ce facem ma cu asta, il luam acasa? Hihihihihihi... Doamne feri! Ce rasatura am mai tras...
B e foarte suparat ca nu ne arata si tititze... Eu ce sa-i fac acum, daca numai bibici se produc?
Ideea este ca nu a iesit niciun frumos ca Y, dar sunt si astia draguti, mai ales cand ganguresc, iti vine sa-i papi. Ma duc, ca mai am o serie de facut. Noapte buna!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Annisia pai nu-i pui sa-i vedem? La mine nu merge,am asteptat sa se incarce,dar degeaba...deci nici un copil virtual..

Vazut filmulete cu copilasi frumosi...Diwana,a crescut mult Rares,de cand nu l-am mai vazut si e un frumusel,ca mami a lui Parca era cu o fetita,in leagan...acum si cu Sara!

Alinus testaram scutecele happy si ne plac,numai ca sunt un pic cam lungi...am luat nr.4

Melania la noi situatia e diferita,n-avem nici o bunica si de putinele ori cand am lasat-o pe Miruna cu taica-meu,tot timpul m-am gandit la ea...deci nu prea imi tihneste sa plec undeva fara ea.N-o sa am de ales peste un an,cand voi incepe serviciul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

papanash unde-i Lepsa,la munte? Cum a fost,i-a placut lui Ghighi?
Vreau si io la munte

Mergi la inceput