Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 12
alehiam spune:
Yaia La multi ani pentru sambata!
Cred ca asistentele vorbeau de vaccinul Priorix Tetra (Measles, Mumps, Rubella, and Varicella) adica ROR+ varicela.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
mey...am murit de ras cu copiii astia...![]()
vreau sa va zic, ca primul a iesit leit stefan!nu-mi venea sa cred...apoi au iesit mai bruneti.![]()
annisia - eu sunt amatoare saptamana viitoare de o intalneala.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabriela77 spune:
MUltumim fetelor! Si pe tati l-a emotionat, acum a revent din Germania si l-am surprins placut!
Diwana, nu stiu ce sa zic, desi Rares e un frumos
, am avut rabdare la tot montajul, uite ca Sara suspina tot dupa ursulet, ce sa facem daca i s-a pus ei pata?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Pentru cine vrea sa-si aduca aminte si de fetzele noastre, va invitam aici: http://www.onetruemedia.com/shared?p=75191530cac3c74b937808&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url Va avertizez insa ca-i cam lungut, asa ca e nerecomandat celor fara timp sau chef Diwana si pitic Rares (14.09.2007) |
lung, dar frumosss... si mai frumos bebe Rares
Mad
cu
Pinacolada spune:
Gabriela77- super si emotionant filmuletul:))))!!!!felicitari pt rabdare!
Roxana- da, pana la urma cu cine te duci la piesa de teatru" o noapte furtunoasa"- eu as fi mers, dar....am vazut-o de vreo 3 ori in diferite distributii, asa ca...
poate corupem pe cineva cu vreo piesa la teatru de comedie, ma uit acum si vad ce se joaca!
Lasa ca nu ai mancat asa mult, oricum nu te ingrasi instantaneu, nu-ti face griji!!!!!si arati super!
Ayumi- gemenii vioi, nu stiu cum mai faci fata, dar o sa treaca si perioada asta mai grea.....
Tomasa- voi cum sunteti?????? da un semn!
La Lepsa eu am auzit ca e fffff frumos!!!! ne povestesti????
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Si pentru ca a fost vreme urata si n-am avut somn azi noapte, am facut in sfarsit cadoul restant al Sarei pentru 1 an. Daca doriti sa vizionati: http://www.onetruemedia.com/shared?p=759e5f3ed63225670efed6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
frumos montaj si emotionant
Mad
cu
papanash spune:
Buna dimineata dragele mele !
va urez sa aveti o zi buna, calduroasa si deosebit de frumoasa !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Erina Am reusit sa uploadez doua filmulete scurte de saptamina trecuta din PN. Scuzati tinuta si se vede ca mi-am dat drumul la mers. Am mai pus si citeva poze. Nimic interesant ca peisaj sau actiune,doar personajul e deosebit ![]() ![]() .------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Chiar e deosebit personajul.
mergareataMad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui danuta36 papanash unde-i Lepsa,la munte? Cum a fost,i-a placut lui Ghighi? Vreau si io la munte ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Lepsa e pe langa Focsani

Mad
cu
alehiam spune:
Ayumi ce au crescut baietii tai. Sunt niste nazdravani dulci.
Roxana super copii virtuali. Azi m-am distrat la servici pe seama asta
Erina cat stai in Bucuresti?
Mad
cu