Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 13
alehiam spune:
Daca tot a fost ieri ziua filmuletelor, pun si eu unul. Uitati ce concurenta am si de ce nu pot sa stau la calculator acasa.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
papanash spune:
acum l-am adormit pe ghighi, bag o cafea si revin, aseara n-am mai putut sa zic nimic,am facut copii in draci
, m-am cuplat cu diversi, in diverse etape ale varstei, cel mai frumos copil a iesit din incrucisarea unui porumbel cu o carte
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
cecilia L spune:
Buna dimineata....noi acum ne-am trezit![]()
A dormit Cristi de la 9.30 aseara pana la 5 dimineata, cand s-a trezit strigandu-l pe tata, i-am dat un bibe in ideea ca s-a trezit de foame si adoarme la loc...pas, intre timp s-a trezit tati care nu stia ca noi am facut ochisori si a apris lumina la baiae, a auzit si in secunda urmatoare a sarit peste mine si a fost jos din pat tipand tataaaaaaa....a mai adormit la 9. Bineinteles tati a prestat uta-uta, adica l-a dat in leagan si a citit toate carticelele....nu a putut nici sa-si bea cafeluta.....cand a plecat jale mare....voia cu tata....a adormit la 9 dimineata.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam Daca tot a fost ieri ziua filmuletelor, pun si eu unul. Uitati ce concurenta am si de ce nu pot sa stau la calculator acasa. Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
Criati va saluata, de cand a vazut filmuletul il striga pe bebe calculatoristul.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am reusit sa uploadez doua filmulete scurte de saptamina trecuta din PN. Scuzati tinuta si se vede ca mi-am dat drumul la mers. Am mai pus si citeva poze. Nimic interesant ca peisaj sau actiune,doar personajul e deosebit ![]() ![]() .------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Pa pa de la Cristi pentru Daria plimbareata. Am vazut filmuletele iar Cristi a auzit spunand pa, si bineinteles v-a raspuns....asa ca
de la Cristi.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
Roxana_G spune:
Buna ziua. Salutari pe fuga ca e seful in tara si azi are planuri mari. Deja am clacat de dimineata, nici nu stiu ce sa fac mai intai, si acum ma duc la o intalnire despre care am fost informata acum si la care trebuie sa fiu si pregatita cu raspunsuri.
Annisia, am vazut raspunsul tau aseara, as fi vrut sa ii vad pe bibici. Ai mei erau doar 2 din 3 frumusei. I-am trimis lui taica-sau pe mail sa ii valideze.
Cel uratel l-am facut tot asa, cu o poza de a lui taica-sau cu ochelari de soare si a iesit copilul cu niste ochi ciudatei.
Erina, este minunat personajul intr-adevar! Tare frumusica. Ne-a convins ca merge. Chiar voiam sa ii iau si eu o rotita din aia de impins lui Bubu, am vazut ca are succes avionul acela.
Gabriela, sunt sigura ca vei avea un copil tare frumos in realitate, vezi cat de frumoasa este Sara.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Am mai vazut ieri pozici, cred ca am uitat sa scriu, Sara o printesa delicata, gemenii sunt superbi, o sa se plimbe ei si atunci o sa vzi ce patesti mamico, un super baietel care a crescut mult, am vazut tot montajul, sper ca nu am uitat pe nimeni.........a inca un baietel frumos... nu am dat nume pt ca inca sunt adormita si nu vreau sa-i botez cumva ![]()
gata fugim afara ca nu mai are stare.....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Nah ca s-a schimbat schimbarea, iar s-a mutat intalnirea asta. Nene azi am nevoie de muuuuulta rabdare.
Vad ca v-ati distrat copios cu copiii. Nici ai mei nu prea seamana cu cei reali, poate primul aducea asa a Alex cand era mica, in rest nu. Ai mei au fost 2 blonzi si unul mai brunetel.
Pinacolada, habar nu am cu cine merg inca. Sotul nu stie daca ajunge, poate merg cu o prietena, sau cu mama, sau cu amandoi parintii mei daca au chef sau poate vrea cineva de pe forum. Si eu vreau la o comedie, daca stii una buna sa luam bilete. Dar preferabil sambata ca sa mearga si al meu, altfel vin numai eu.
Mad, tare frumusel concurenta ta. Asa e si la noi, lupta pe calculatoare. A zis sotul ca ii luam laptop si lui Bubu (Alex deja are) ca s-a saturat de scandaluri pe calculator.
Cecilia, norocul tau ca il voia pe tati, tu trebuia sa mergi la nani.
Rox ,
Poze
papanash spune:
cum va spuneam, am fost la Lepsa.e o statiune in Vrancea, frumusica si linistita. Ideea de surpriza a fost ca sa-l lasam pe Ghighi la soacra-mea, lucru cu care n-am fost de acord, deci ne-am dus cu el.
fiindca n-am stiut unde plecam, n-am luat caruciorul, asa ca a fost cam naspa ca am cam stat in camera fiindca copilului ii era somn de la aerul rece de munte. n-am sta decat vineri noaptea, sambata dupa pranz am plecat la socri, apoi la parintii mei. A fost destul de obositor, am ajuns acasa duminica si am dormit 12 ore ( eu cu Ghighi ) si m-am trezit o singura data sa-i dau copilului un biberon cu lapte.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Care va sa zica omul avea planuri in 2! ![]()
Rox ,
Poze