Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna,dragelor si dragilor!

Mai traim si noi,dar suntem f.ocupati.Am cautat bona si am gasit!!!!Andra e bine,creste pe zi ce trece si face tot felul de lucruri noi.E o dansatoare innascuta si toata ziua ar face asta.
Am reusit si noi sa punem niste poze noi:
http://community.webshots.com/user/alinaclau?action=publicAlbums
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si eu sfatuiesc mamicile si taticii care merg la serviciu sa se vaccineze antigripal pt ca anul acesta sunt niste forme urate de gripa!
pe toata lumea!!!!!!!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, eu as merge la toate concertele si piesele de teatru ( opera nu , poate balet ), dar ce fac cu Ghighi ? As merge cu el la Cleopatra, canta si danseaza zilnic pe melodiile din primul ei album. Nu cred ca mai gasim bilete si barbatulmeu zice ca-i prea stresant pt. copil sa stea in sala 2 ore, in aglomeratie...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Dna Teo, ai pus pozele alea sa ma oftic eu rau de tot,nu ?
Am ratat o super-petrecere, vad ca v-ati simtit si v-ati distrat excelent,nici nu-i de mirare. Pupici dezmotatului si ai grija la silueta baiatului

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

am intrat in finala concursului Pampers Unicef, aseara am reusit sa incarc poza si mesajul.Din pacate colegii de serviciu nu ma pot vota, nu pot accesa de la birou siteul

daca doriti sa ne votati,cred ca-l recunoasteti pe Ghighi, e o poza de cand avea 5 luni

www.pampers-unicef.ro/club#178" target="_blank"> concurs

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la mine ,
eu pe la munci, am ceva treaba dar nu prea am chef , o sa ies la masa si poate-mi vine si cheful
dar sunt cam obosita ca m-am trezit de la 6 sa pregatesc bagajul fetei si pe mine

am vazut pozele Andrutei , e o dulce

Papanashesti plimbareata, petrecere frumoasa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Daca tot a fost ieri ziua filmuletelor, pun si eu unul. Uitati ce concurenta am si de ce nu pot sa stau la calculator acasa.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

ce scumpel e , dar si foarte serios si preocupat

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am intrat in finala concursului Pampers Unicef, aseara am reusit sa incarc poza si mesajul.Din pacate colegii de serviciu nu ma pot vota, nu pot accesa de la birou siteul

daca doriti sa ne votati,cred ca-l recunoasteti pe Ghighi, e o poza de cand avea 5 luni

www.pampers-unicef.ro/club#178" target="_blank"> concurs

filme Ghighi

am prestat si eu 2 votari, succes .....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Daca tot a fost ieri ziua filmuletelor, pun si eu unul. Uitati ce concurenta am si de ce nu pot sa stau la calculator acasa.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

E tare dulcic! N-am pus sonor ca doarme Miru...asa face si ea,dar de pe scaun sau de la noi din brate..noi radem si zicem ca se face inginer automatist,ca tati

Mergi la inceput

am vazut poze si montaje frumoase, dar fara sonor, o sa le revad pe , seara.
acum ne pregatim sa mergem la vaccin, sper sa fie ok.
pupici !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Gata,l-am votat pe Ghighi...si tinem pumnii!

Dupa ce se trezeste Miru si vine si tati acasa,plecam la vaccin,sa scapam si noi de priorix-ul ala...of!
Ieri am luat doua tetine din latex,pt biberoane,si vad ca nu prea-i plac fetei..cred ca s-a obisnuit cu alea din silicon.Voi de care folositi?

Pupici si o zi faina sa aveti!

Mergi la inceput