Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 15
diwana spune:
Mad, mi-a inseninat ziua calculatoristul tau. Foarte dulce 
Am votat si pe domnisorul zis Ghighi, responsabil cu intretinerea siluetei lui mami.
Am vazut o Andra mica si frumoasa. Aici http://thumb17.webshots.net/t/73/73/7/42/21/2448742210102284557nemVFT_th.jpg parca-i Lizuca. Ii mai lipseste doar Patrocle ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
diwana spune:
Papanash si Dana, tin pumnii sa treaca fara peripetii vaccinarea.
Dana, eu am tetine si din cauciuc si din silicon. Bea cu amandoua fara probleme, dar de 2 zile am inceput sa-i dau sa bea si laptele cu paiul. Deocamdata bea mai putin decat cu tetina, dar incet, incet, sper sa ne obisnuim. Ceaiul si apa le-a baut din prima foarte frumos (si mult) cu paiul.
diwana spune:
Nu stie nimeni de ce nu mai pot scrie nici boldat, nici colorat, nici subliniat, etc.?
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
Yaia te-ai gandit ca-s eu pentru ca am scris cu verde? sau pt ca asta era orta la care mai schimbam capitole Sanatate multa lui Tudor. |
Verdele te-a dat de gol!
Mersi mult, acum e foarte bine, a trecut boala!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam Yaia La multi ani pentru sambata! Cred ca asistentele vorbeau de vaccinul Priorix Tetra (Measles, Mumps, Rubella, and Varicella) adica ROR+ varicela. |
Mersi!
Probabil, dar in ce ceata am fost. Iata si motivul:
Rujeola (rom) - Measles (eng) - Rubeola (lat)
Rubeola (rom) - German Measles (eng) - Rubella (lat)
Cand vorbeam de rubeola cu asistenta, nici nu mai stiam daca e aia romaneasca sau aia latineasca...Oricum, greseala e in limba romana!
Pt. cele interesate, Roseola in engleza e Baby Measles.
Eu sper ca doar astea 3 tipuri de measles exista...daca mai apare unul, iar intru in ceata...
Poze
Yaia spune:
Eu am incercat sa-l votez pe Ghighi, dar nu am primit niciun mail!
Poze
Yaia spune:
Mai ce de copii frumosi...si ce de mamici talentate si cu timp de montaje, filmulete...Bravo! Sau cum zice Tudor, Babo!
Poze
Yaia spune:
Tot din seria CRA-CRA, de la inceputul saptamanii trecute, Tudor a fost trecut, impreuna cu ceilalti 2 pitici de la masa lui de bebelus, la masa de copiluti si la scaun de copiluti, ca toti ceilalti copii de la gradinita. Am baiat mare sau nu?![]()
Cand l-am vazut pe scaunelul ala pitic, imi venea sa mor de ras! Acum se simte si el mai bine la ora mesei...desi nu mai e la inaltime.
Yuhuu...acum a ajuns mailul de la Pampers si l-am votat pe Ghighi!
Poze
Roxana_G spune:
Nu prea am timp sa scriu acum, trebuie sa fug intr-o intalnire. Insa nu ma descurc cu votarea lui Papanash. Am prestat de pe 3 mailuri si nu am primit confirmarea decat pe unul si acolo nu imi dau seama daca au aparut voturile. Cum aflu daca am reusit sa votez? Vad ca numarul voturilor a crescut dar nu stiu daca s-au inregistrat toate ale mele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
Unde ati fugit toate, suratelor?
bine, ma duc sa fac putina ordine si sa calc a doua tura.
Pe mai tarziu!
Poze