Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 19
roxisialexia spune:
melku esti scumpa foc, daca im permiti un spirit de gluma " yo cu cine votez?"
!
eu as merge dimineata pe nemancate sa fac exudat faringian, asa scap de banuiala ca este vreun balaur, apoi la medicul de familie sa imi dea trimitere la pneumolog.la orl - are treaba cu nas, ureche, gat. si daca dr s-a uitta deja in gatul tau nu mai ce cauta la el.
eu una mi-as lua niste halls sau strelpsis( asa se scrie?), ceai cu lamaie si miere si eventual erdomed care este un sirop pentru tuse expectoranta...si inca ceva bea multa apa, lichide, ajuta foarte mult.
ioana si eu sunt sensibia la chestiile astea, insa nu inseamna ca daca cineva nu face urari si nu simte treaba asta este de lepadat. poate asa au fost crescuti si nu pun accent pe asta, depinde in rest ce fel de oameni sunt! insa dupa cele spuse de tine prevad ca va veti vedea doar la marile sarbatori.
ce ma face maria ? il mai altoieste pe stef cand vine de la gradi/?
feli, doamne ajuta sa fie bine, sanatate!
catutza spune:
Felicia , multa sanatate socarei! lasa ca ii va fi mai bine la spital ca acolo e supravegheata, va lua tratamentul la timp. La ce spital a internato?
Anda , deci o saptamana stai in stres si astepti ![]()
Alina , lume noua! ma bucur ca ai mai scris 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Buluci spune:
Salut intreaga colectie!
Vreau sa urez La Multi Ani! tuturor copilasilor ce au implinit deja varsta de 3 anisori si multa , multa sanatate bolnaviorilor!
Mi-a fost tare dor de voi, dar credeti-ma ca nu am avut timp nici sa mor de cind am ajuns in tara.
Per total suntem ok, cu Simon nu am mai avut probleme mari de sanatate , am trecut usor peste vreo doua viroze care le-am dovedit doar cu antitermice.Mama mea se simte ceva mai bine, a inceput sa mearga fara baston, kiar face mincarica si reuseste sa aiba grija de Simon ajutata foarte mult de tatal meu.
In legatura cu reintregirea familiei noastre se pare ca mai avem de asteptat, i s-a promis un job dar nu mai devereme de 4-5 luni.
Eu inca lucrez la primarie , mi-am intrat in ritm , oamenii sunt intelegatori kiar ma sustin si vor sa ma trimita la cursuri de perfectionare...salariul este mic dar acum nu mai conteaza, important sa trec cu bine peste iarna asta.
Inca odata multa sanatate bolnaviorilor!
crissy77 spune:
pt urarile de insanatosire.
Buluci, ma bucur ca mai dai si tu un semn. Poze noi cu Simon nu ne mai arati? Bune vestile despre mama si reintregirea familiei, chiar si dupa 5 luni.
Felicia, sanatate multa soacrei tale.[:-(]
Lavi,
Silvia pe post de mama
. Sanatate!
roxi, sanatate Alexiei, sa treceti cu bine peste hop.
melk, sanatate si tie, zau ca nu stiu unde sa te "trimit". Dar stiu ca siropul de brad e bun pt caile respiratorii![]()
Ioana, da' ce-ai ma de zici ca nu te citeste lumea?
Noki, bafta!
alinush, da, afurisita asta de criza ne afecteaza...
madau, cumpara-i un pachet de gume mentolate rau, gen winter... sa vezi pe urma daca i-o mai trebui.
Ripley, vazut poze, admirat manechin zambaret
. Idem Noki, ce mandri erau copilasii si creatiile lor. Ce contineau pe post de iluminator?
Cami, proadelina, de unde va aprovizionati voi cu astfel de ceaiuri? Am sanse sa gasesc in hipermarketuri?
soso, daca e de la tiroida refa un tsh simergi poate tb schimbata doza.
Ziua II de antibiotic: tuse DA, febra DA, muci DA, mofturi, plansete DA, mancare NU. De tare ce tuseste scapa si parturi involuntar, drept pt care d-soara mea se numeste "Eis pasuc" (Elise partzuc
).
Cristina & Elise-Stefania
soanso spune:
seara buna,
imi pare rau ca Leea nu a fost multumita de consultatie,nu vreau sa fiu rea dar eu m-am asteptat ca nu va fi multumita de aceea ii scrisesem ca daca nu-i convine cum o trateaza sa ma caute...poate nu se lasa batuta si vine inca odata la CJ.
Mada,eu ii dau guma sau se serveste ia de la mine din geanta...am insa noroc ca nu o inghite, nasol e ca uneori o lipeste pe unde apuca
feli,sanatate soacrei tale!
chiar azi ma gandeam ca daca sar imbolnavi soacramea nus ce m-as face...ia sta cu Sorana 4 ore pana ajung eu acasa de la serev iar pe alcineva nu am in CJ.
Delia,ce mai fac fetele tale???
vb de case-imobiliare...la Cj stagneaza vanzarile-cumpararile,sunt deja agentii imobiliare care au intrat in falimnent,la firma cu materiale de constructii unde lucreaza sotul meu au scazut drastic vanzarile,20 de soferi au fost pusi pe liber pt ca nu mai au comenzi,e jale...bancile nu mai dau credite imob decat in conditii neavantajoase,prietene deale meele de la banca sunt tota ziua pe mess ziceau ca "taie frunze la caini" .
melku,ioana...singura pereche de fini ai nostri au divortat de curand
... nu ne-au mai sunat (,nu ne-am certat nu am avut discutii) ,asteptam macar sa intrebe ce face Sorana dupa care inainte erau topiti , eu sunt foarte suparata pe ei si consider ca e datoria lor sa ne caute...poate gresesc.
maine e schimbarea de look..am ales sa merg la o stilista(poate ma tunde de bani
) pt ca mi-a cazut mult par, e rar si ma gandeam ca poate imi sugereaza o freza care sa ma avantajeze,am emotii oricum.
oare mandi-mamica de Kristian ce mai face???
anda,tinem pumnii sa oasa bine analizele ,da oare de ce dureaza asa mult pana vin rezultatele(poate nu au reactivi??)
ce mai zici de Nic,ai gasit alta gradinita???
sanatate bolnaviorilor!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Bic spune:
Lavi, nasooool de tine. Dupa vioiciunea ultimelor mesaje deduc insa ca te-ai dres.
Si daca tot ti-ai revenit, am niste intrebari pentru mata. Stii ca o birii pe Smaranda sa se lase de zeta, dar nu mi-am gasit in ca energia necesara sa o si fac. De ceva vreme ne tot spune ca ea doarme fara zeta, iar aseara i-a spus lui ta-su: "tu sa dormi cu mama si eu dorm singura fara zeta." Sa cad pe spate, nu alta. Bineinteles ca ceea ce vorbea ea acolo nu a fost pus in practica. Cum trebui sa doarma vrea zeta. Dar ma gindesc ca poate anunta totusi disponibilitatea de a renunta la zeta si a de a dormi singura.
Dimineata mi-a spus ca ea doarmea fara zeta. "Da?" zic eu. "Atunci inseamna ca o sa-i dai zetele tale Zinei Zetelor."
"Nu," zice ea. "O sa i le dau lu' Mos Craciunu'"
"Si Mos Craciunu' o sa-mi aduca o printesa rosie."
Ok. de unde acum mi-am spus ca la Craciun facem mare schimbare. Intrebarea mea este daca ceea ce spune ea acolo ca doarme fara zeta inseamna ca e pregatita pentru pasul asta sau doar repeta dupa mine pentru ca stie ca face ceva ce mie nu-mi convine?
Merci pt. raspunsurile cu casele. 60.000EU pt. o garsoniera tot mi se pare fantastic de bine, dar inteleg ca pretul final de vinzare e cu vreo 10% mai putin. Chiar si asa e ok. Dar intrebarea mea e daca se mai vinde se mai cumpara ceva. Roxi, tu mi-ai spus ca nu si cam asta e si parerea socrului meu. Mi-e greu sa cred. La noi se vind si se cumpara case in continuare. Nu in ritmul de odinioara, dar nu exista asa ceva sa nu existe nici o tranzactie. De-asta voiam sa vorbesc cu cineva care lucreaza in domeniu ca sa stiu exact ce vad ei.
Meems, uite ca eu nu mi-am exprimat public, pe forum, entuziasmul ca v-am cunoscut. O fac acum. Ne-am bucurat mult. SI multumim mult pentru cadouri. Chiar aseara ne-am jucat cu ele. Sper sa ne mai vedem. Zicea cineva aici ca a vazut poze la zoo de la Oakland. Noi nu am fost la nici una din zoo de pe aici. Ce-ar fi sa mergem impreuna o data? Vorbim pe p.m.
Feli, imi pare tare rau de necazul vostru. Sa-i dea D-zeu sanatate soacrei tale.
Ioana, si eu sint sensibila la urari de zilele noastre, mai ales de ziua Smarandei. Dar mi-am dat seama ca astea nu sint decit niste conventii sociale si ca valoarea unei prietenii nu sta in asta. Ba din contra. Daca iti spun ce nasi de casatorie avem noi care nici macar nu cred ca viseaza in ce zi ne-am cununat. Ei si? SI eu ma cam ofuschez cind imi aduc aminte, dar pe urma imi dau seama ca asta e un moft. Sau mai degraba tine de buna crestere pe care unii o au, altii nu si basta. Important este cine sint respectivii in raport cu tine si daca te poti baza pe ei. Important este daca sint oamenii caruia i-ai incredinta copiii, daca Doamne fereste se intimpla ceva cu voi. Asta e cu adevarat important.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
anda77 spune:
....ca sa nu mai zic ca si io vreau la gradina aia zoologica din oakland![]()
![]()
![]()
pai mai intalniti-va sa mai vedem si noi frumoasele de rianna si smaranda impreuna!
bic, desi nu m-a intrebat nimeni
, parerea mea este ca a fi o urma de pregatire daca zice ca renunta la suzeta. (zeta e suzeta, nu?) cel putin la fiu-meu functioneaza vorbele astea spuse in vant, pe care nu zici ca vrea sa le si puna in practica , dar nu trece ciar mult si face ceva pasi in sensul spus.
lavi, sanatateee! da, asa e , citisem pe tzopaite cu melku si pleiada de dr.
mi-a zis coafeza cu ochii mariti ca s-a umplut chiuvata de par cand m-a spalat pe cap! ca sa ma deprime si mai tare, dk mai era loc. cade incontinuuuuuuuu, zilnic! oof, nu se mai face odata saptamana viitoare sa iau belelele alea de analize! mananc incontinuu ca-mi cade glicemia incontinuu...alta smecgerie si cu glicemia asta, simt ca ma scurg din picioare dk nu mestec ceva, orice. nu de foame neaparat.
destul cu valea plagerii!
NICHITA CERE PISU LA WC, LA,LA,LA,LA,LA
SI NIC TUSESTE DE M-A ZAPACIT. am alternat ambroxol cateva zile cu stodal ca parca era sacaitoare nu expectoranta si iar ne-am intors la ambroxol ca tusea mai rau cu stodal. ce sa mai fac, bre? sa pun de-un aerosol, nu?
felicia, sanatate soacrei!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Anda, te-as fi intrebat, da' credeam ca esti prea absorbita cu ale tale ![]()
Da, asa sper si eu sa fie perioada pregatitoare. Si Da, zeta=suzeta.
E funny ca in engelza ii zice foarte corect "pacifier". Termenul de alint, de argou este "binky" dar ea foloseste doar pacifier care suna asa ca in Webster dictionary.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Bic, ma bucur ca-i plac Smarandei cadourile. Am fost cu Rianna sa le cumparam si m-a innebunit efectiv de cap sa i-l desfac pe ala cu creioane si printese! I-am explicat de zeci de ori ca ala e cadoul Smarandei, dar daca e cuminte, poate primeste si ea unu' de ziua ei. Nu cred c-a inteles mare lucru, ca a fost suparata pe mine toata ziua. Dar o sa-i iau totusi unu' similar de ziua ei, ca s-o impac.
Si apropos de ziua ei... sunt in proces de a rezerva locul de care iti povesteam, cand e totul aranjat voi trimite si invitatiile oficiale, dar oricum iti spun de pe-acum ca sunteti pe lista. Si sigur, ne intelegem si pt o iesire la zoo, desi tre' sa admit ca asta e specialitatea lu' taica-sau, eu nu ma dau in vant dupa asa ceva.
Anda, na zii, te-asteptam sa vii cu noi? ![]()
Soso, eu am fost la o stilista super in Cluj, deja de trei ori m-am tuns si vopsit la ea, imi programez cate o vizita de fiecare data cand sunt in zona. Daca te intereseaza, iti pot trimite tel. ei.