Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 20
meems spune:
Si ca sa ma inscriu in noul trend al parintilor colectiei, tin sa va anunt ca maine am operatie la unul din dintii din fata, la care am facut o infectie de toata frumusetea pe care am incercat luni de zile s-o ignor pana am ajuns la limita... Asa ca se ingroasa randurile celor cu dureri de dinti, concomitent cu buzunarul dentistilor. Tineti-mi pumnii, am emotii. 
lavi02 spune:
Andrei - ginerica oficial (vba lui Noki), Andreea, Bogdanel, Stefan, Razvan si Iulia de mirabilis, 
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! La multi ani! 
Eu sunt mai bine, aseara am facut doar 37.8 fata de 38.8 seara de dinainte.
Acum sunt chiar in regula fara niciun antitermic de aseara. Bun, daca fac absractie de durerea permanenta din gat, la inghitit, samd. Dar macar functionez.
Multumesc tuturor de urarile de sanatate! Ioana
in gasca cu fratele tau!
Bic o
pe Smaranduca; si mie imi place tare mult denumirea de "pacifier". ![]()
Si eu cred ca e pregatita; mai adu-i aminte din cand in cand ca de Craciun ii da suzele Mosului. Dar nu ii cere alta evolutie in acelasi timp. Bafta!
Feli deci a intuit bine soacra, e oftalmologica problema? La spitalul de ochi s-a internat? Sanatate multa!
Of, si maine e ziua Ilincai.
Anda felicitari pt pishu la WC!
In Stodal nici eu n-am nicio incredere; in afara ca e bun la gust alta calitate nu are din experienta mea.
Baga aerosoli, de 3 ori pe zi, in fiecare zi! Vreo 5 zile, asa.
2.5 ml de ser fiziologic, parca asa ii puneam Nataliei la o tura.
Cand iti faci ecografia?
Buluci ma bucur ca ti s-a stabilizat situatia cat de cat si ca vestile sunt bune! Asteptam reintregirea familiei 
Meems bafta la dentist!
ioana_77 spune:
Mare sarbatoare mare la noi in gasca!
teroristilor de 14 noiembrie
le uram ani multi, fericiti, plini da sanatate si bucurii!

felicia74 spune:

LA MULTI ANI pentru domnita si cavalerii teroristi - Andreea de Coralia, Stefan de Dordia, Andrei de Corap, Razvan de Addya si Bogdan de Gandacel!!!

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
LA MULTI ANI CU SANTATAE SI BUCURII TERORISTILOR DE 14: Andrei, Andreea, Bogdan, Stefan, Razvan si Iulia!

Tot azi sa tinem pumnii cuscrei Tania si lui ginerica si sa ne
sa fie totul in regula.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
felicia74 spune:
Multumesc pr urari!
Lavi culmea ironiei, soacra a ajuns tot la Sp.Universitar (unde se dusese miercuri de urgenta), deoarece acolo lucreaza dr (e sefa Clinicii de Oftalmoligie). Sper sa fi ajuns pe maini bune, ca am citit lucruri ok despre ea.
Azi mai aflam in ce stare e, dar aseara inca nu vedea.
Meems bafta la stomatolog.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Io mi-s cam suparata, ca fii-meu face febra de ieri, de fapt cred ca azi ar fi a treia zi, ca il simtisem caldut si acu' doua seri.
DImineata avea 38,6 , i-am bagat un paracetamol. Nu are niciun alt simptom, decat ca e somnoros si suspect de linistit. adik il pun in patut si sta singurel acolo, fara sa zic nick
, pana adoarme. El care sarea ca un ied pana il fura somnul.
Maria azi implineste 10 zile consecutive de gradi, is tare happy. Cu toate ca saptamana asta a mers cu nasul cam infundat. E bucuroasa ca merge la copii, Doamne, am ajuns si ziua asta![]()
Sa va povestesc nitel de fii-meu, care are veleitati de mari catarator
Prevad o Sarah in varianta masculina
EL nu se tine inca bine pe picioare, dar da sa se catere pe orice. Crede ca orice inalt este de escaladat, se urca cu picioarele pe canapea, doar, doar l-oi trage sus. Cand gaseste trepte este in delir. De vreo saptamana il trag pe toboganul din casa, ce chitaiala iese cu amandoi, imi vine sa-i mananc.
In plus are un stil original de a manca. De obicei de rontait ii dau in premergator- inca nu i-am achizitonat un scaun de masa, ca tot sper sa renunte sora-sa la al ei in favoarea lui (dar ti-ai gasit
) DUpa ce roade doua guri la biscuite, mar sau ce are in mana se apuca de facut graffiti pe mobila, cuptor, usi, etc. Apoi mai ia o gura din ce ramane. Curatenia la mine in bucatarie dureaza cateva ore
Memms sau celelalte fete care aveti pat junior pentru copii, ce dimensiuni are? Dragul de unchiu-meu a fost de acord sa-i faca Mariei unul si ma gandeam daca nu-i prea mare sa-i fac din start de 90cm/2000cm. In conditiile in care io am 1,80 si taica-sau 1,93, potential de inaltare are![]()
Gata, v-am tinut destul de vorba, dau cuvantul la urmatoarea
camelia_daniela spune:
Neatza!!!

LA MULTI ANI TERORISTILOR DE 14 NOIEMBRIE, Andrei, Andreea, Bogdan, Stefan, Razvan si Iulia! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc, bucurii si multa iubire! 

(azi avem petrecere mare, poate primim si noi o feliuta de tort
... macar virtual!)
Tania, tinem pumnii! 
Ioana, sanatate maxima lui Stefan! 
Lavi, sanatate multa si tie! Ma bucur ca esti mai bine!
I-as face si eu aerosoli Dariei, ca e cam fornaita de vreo doua zile fara febra sau alte chestii, insa sa-i fac numai cu ser fiziologic?
Bic, super tare Smaranda cu "pacifier"-ul! Bafta!
Am fost ieri cu Daria la party, a fost ziua prietenei ei , Alexandra care a implinit 3 ani. Am stat pana la ora 22.30
... nu puteam sa o mai iau de acolo, iar azi-noapte a fost fff agitata!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
mandyksch spune:
Andrea, Iulia, Stefan, Andrei, Razvan si Bogdan, teroristi dragi si scumpi
, va dorim din tot sufletul 

, si sa aveti vietile pline de bucurii si impliniri.
Soanso, multumesc de intrebare.
Sunt bine. Da' nu vreau sa va incarc cu framantarile sufletesti prin care trec acum. Asa ca prefer sa stau mai la o parte o vreme.
Vestea buna e ca al meu prichi se obisnuieste la camin incet-incet. Ma bucur tare mult. Ieri am avut si un psiholog invitat la camin, timp de doua ore am avut discutii interesante.
Buluci, ma bucur ca lucrurile merg mai bine pentru voi. Nu cu mult timp in urma intrebam si aici daca mai stie cineva de tine ca nu ai mai scris de ceva vreme. Iti doresc multa putere.
Sanatate multa doresc copilasilor bolnaviori, dar si mamicilor care sunt bolnave. Va pup.