Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cami cand a avut Nati o bronsita nasoala pe la vreo 7 luni am ajuns cu ea la dr Stanciu care mi-a dat o lista lunga de medicamente (fara antib.) Versus aerosoli cu ser fiziologic. Doar atat. Normal ca am ales aerosolii si i-a trecut!

Se pun si alte substante doar cand e deosebit de nasol, cu obstructia brohniilor, cand tuseste rau cu stridor. Oricum, doar la indicatia expresa a dr. Eu niciodata nu am pus de la mine.

ioana noi avem 90/190 dar poti as zice sa le faci de 2000 mai ales daca crezi ca ii ramane patul pana creste mare. Cresc atat de repede! Acum depinde si cat loc ai in camera. Noi nu avem prea mult, de-a lungul aceluiasi perete am pus pat, biblioteca pt carti si jucarii + dulap. sanatate lui Stefan! Poate totusi scapati cu sub 3 zile de febra.

mandy toate cele bune pt tine!

feli las ca e bine acolo, poate ii fac si un control multidisciplinar.

Tania te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI "TERORISTILOR" DE 14 ANDREEA, ANDREI, STEFAN, RAZVAN SI BOGDAN SANATATE, FERICIRE SI TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA

sanatate copilasilor bolnaviori, parintilor si bunicilor.

Si eu am programare diseara la dintolog, nu-i grac, doar vreo 20 de carii mici, mici, mici, intre dinti/masele, aproape de gingie, unde sunt mai multe terminatii nervoase si cica de aia dureri mari la carii mici.

De copii sa va zic: fuseram aseara la dr, Vlad diagnostic rinofaringita si Alex iacrs. Lui Vlad doar daca-i mai persista febra mai mult de 3-4 zile ii bag antibiotic, altfel zice dr ca nu.

Am o dilema: i-as schimba pe copii de la dr de familie pe care-l tin in ce-i priveste pe ei fix de vaccinuri si din cand in cand cate o reteta gratuita.
Dilema ar fi ca de ma duc la pediatrie tot ma duc la fiecare consultatie cam cu 20 lei, am reteta gratuita dar stau si 3-4 ore la usa cabinetului ca-i full. Asta la o dr de care am auzit lucruri ok si o prietena a mea are fetitza la ea. Daca as chema-o acasa, ar trebui sa-i dau minim 50 lei de copil (tarifele le stiu de la prietena mea)
Asa, la S cand ma duc dau 50 lei pt fiecare copil, stau maxiiiim o jumate de ora in plus fata de ora programata ca na, mai sunt urgente si se mai decaleaza programul, dar nu am retete gratuite.
Sau, as mai vb cu dr de familie si sa-i sugerez, sa o rog sa-mi transcrie retetele lui S. Si i-as da si ei cate ceva de fiecare data cand imi tramscrie reteta. (pana acum nu i-am dat decat cu rarisime ocazii pt ca nu prea vrea sa primeasca)
As opta pt ultima varianta.

IOANA inseamna ca eu nu m-am plans de Alex pana acum ca se catara ???
Cand am intrat zilele trecute in dormitor, mi-a stat inima ca era deja cu un picior pe pervazul geamului!! am un fotoliu tip sezlong, de pe ala s-a suit pe calorifer - care este din ala vechi, de fonta - si de acolo...pe pervaz.
Manerele sertarelor din sufragerie le face scari. L-am gasit zilele trecute urcat pe calariferul din baie care este port-prosop si care nu se tine deloc bine in perete. Eu nu pun rufe pe uscat pe el, nici macar prosoapele ca mi-e sa nu cada.
Sus pe copertina carutului deja s-a urcat: si-a tras tricicleta si de acolo a facut alpinism.
La tara s-a intorc socru'meu cateva clipe cu spatele si l-a gasit urcat 4 trepte pe scara. Vlad le urca greu, Alex...nici nu le vede.

Chiar la un moment dat am intrebat-o pe Noki cum a gestionat problema (da' nu mi-a raspuns, sau nu am vazut eu ca nu am recuperat cu cititul). Din pat mi-a cazut direct in cap acum vreo 2 luni, eu eram pe buda, m-am speriat ca am crezut ca si-a rupt gatu' DF ! Soacramea a scos masa din camera de la tara ca l-a gasit urcat pe ea, numai cat s-a dus ea sa aduca sticla de apa din bucatarie.
So...eu am grija sa nu aibe pe ce se urca, dar daca spal ceva vase, dupa fiecare farfurie, biberon, ma duc sa trag cu ochiul dupa el sa nu faca vreuna nefacuta.

Acestea fiind zise, m-am placintit rau.
Vlad nu se mai plange de dureri de ochi, dar il doare nasul si i curge un pic de sange dintr-o nara. Cred ca si din cauza ca tot sta cu mana in nas. Si da, ca sa fie si el in trend, de o perioada baga si el mana pana la cot in gura. Ii face chiar placere.

gata ca sare pe mine. Oare ce o face Tania?

EDIT: ma apuc sa schimb subiectul. sau o face deja cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

uitati aici link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129408 , doar ca am gresit titlul - l-am scris impreuna cu Vlad - si nu stiu inca sa-l modific.

Mergi la inceput