Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Auleo, Lavi, sanatate multa, multa! Frate-meu a tras-o si el saptamana trecuta cu o amigdalita din asta nasoala. M-a sunat si mi-a spus ca era la un congres despre somn si ca-i vine sa sforaie toata ziua, cu 40 de grade fiind la bord, intr-o stare de semi-delir. Na, facea omul haz de necaz, dar saracu' era rau de tot

Meems Ma bucur ca ma citeste careva Da, acolo am fost, alti fini nu avem, deocamdata. Nu cred ca mai mergem in formatia asta, ca astia mici se plictisesc, nu ne prieste la niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi,

Ioana- tare figura fratele tau cu congresul despre somn. Io taman m-am apucat de azi de o conferintade spre trompeta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

multam mult de ajutor. m-ati cam bagat in ceata, tre' sa ma concentrez...

ma ingrijoreaza tusea asta mai mult pentru ca mi se intoarce copilul si mi-e sa nu-i dau si ei. as tarai-o eu mult si bine cu naturiste, dar nu stiu ce natie de tuse e si macar de m-ar lasa sa dorm.
e cu expectoratii si din tot sufletul meu ziua si uscata si gadilicioasa noaptea.

eu, constiincioasa, m-am dus la dr de familie cu radiografie pulmonara facuta de urgenta pentru ca, dupa ce am stat cateva zile si am vazut ca nu-mi trece, m-am gandit sa nu fie ceva la plamani.
plamanii cica n-au nimic, asa scrie pe radiografie, asa a zis si ea si de aia nici nu s-a mai obosit sa ma asculte, sa se uite in gatul meu, mi-a dat sa rontai brad.

la interne nu-i bine, zice Noki. deci eliminat. multam!

a mai ramas orl si pneumologie: cum sa ma impart io sa se uite cineva si in gatul meu si sa ma si asculte cu stetoscopul? la medic generalist? off, pai sa dau banii pe consultatie generalista cand ar trebui sa ma fi consultat asta pe gratis? da' daca nu a iesit nimic in radiografie, mai trebuie sa fiu ascultata??

iote asa...

nu stiu incotro s-o iau.

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

melku stai, stai ca nu merge asa cu naturistele. In cazuri cronice mergeti la doctor! Si eu am tusit prin '99 vreo luna, m-am facut bine vai de capul meu, iar la o radiografie facuta dupa 2 luni s-a vazut ca suferisem de pleurita. Eu as zice sa faci si un exudat, sa nu ai vreun carcalac in gat. Votez ptr pneumolog, cu toate ca radiografia e otrava curata, te radiaza, dar asta e, e un rau necesar.
Si da, in cazul tau as da bani si la ORL, macar ptr linistea mea. MUlta sanatate!
Daca vrei ceva naturist, ptr moment ia extract de dud, f.bun, dar trebuie sa afli cauza tusei.

Soacra-mea e acum la dr, da Doamne sa nu fie ceva grav

Mergi la inceput

Melkule, e bine ca ai eliminat doctorul de burti. Io as elimina si pe cel de gat-nas adica ORL. As merge pentru siguranta si linista constiintei la un pneumolog. Pe de alta parte, daca ai facut poza de inramat la plamani e foooarte probabil ca medicul de familie sa zica bine ce zice si sa fie o viroza banala cu o tuse prelungita.
Acuma...depinde in ce categorie de oameni te incadrezi pe plaja cuprinsa intre ipohondrism si indiferenta fata de boli.

Eu recunosc ca-s in extrema ultim enumerata, de-aia nici nu m-am stresat rau.
DAR...de la mama citire (care a urmat drumul pneumologului&co) si dupa aia am aplicat tratamentul si la mine, la viroza din primavara, exceptional este medicamentul numit ERDOMED. Nu e antibiotic, ci un ajutator in exact asemenea situatii.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ioana, eu am citit postarea ta de mai demultisor un pic cu finii cei noi, de la ziua lui Stefan caruia nu i-au urat la multi ani si vroiam sa-ti spun de pe atunci ca suntem in aceeasi situatie cu mici deosebiri:
avem si noi fini, o sg pereche, prieteni vechi din studentie, care, de cand o avem pe Daria, parca fug de noi. maii, n-au nici o treaba cu ea, daca vbim la telefon, nu intreaba de ea, nu vin sa ne viziteze cat a fost Daria acasa, parca-s de pe alta lume...ea nu vrea copii ca face tratament endocronologic (vax motiv. i-am explicat ca daca vrea cu adevarat, se rezolva), el vrea da-i cu capul in nori.

i-am lasat in pace...pana cand, de ziua Dariei acum nu s-au sinchisit cu nici un telefon, le-am trimis poze pe net, nici un raspuns, nimic, o scuza c-au uitat, ca ce frumoase sunt pozele...ceva.
nu-i inteleg dar ma simt profund jignita sincer. in afara de faptul ca le suntem nasi, ne-am considerat prieteni din totdeauna. nu stiu de ce nu-mi respecta copilul si asta ma supara foarte tare.
si ca un payback, de sf. mihail nu am sunat-o sa-i urez la multi ani.

vad ca voi sunteti mai intelepti si ati uitat de supararea provocata de ziua lui Stefan. io le-as spune, m-as ratoi un pic la finii mei face to face, da' nu-i mai prind asa usor.

asta vroiam sa-ti spun. nu sunteti singuri in situatie. si doare destul de tare.

unde ma duc io maine la consult???

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Noki, am zis de ce mi-e frica: sa nu-i dau Dariei tusea mea pentru ca nu stiu ce natie este. erdomed. il iau. sa fie bun si sa-mi treaca o data.

deci ar fi bine si orl si pneumolog. of, of.
da' daca iau cu mine maine radiografia la orl-ist si i-o arat? sa ma trimita ea mai departe, daca vede ca nu-i din gat, nu?

cred c-asa am sa fac. sau poate-mi trece pana maine

multumesc mult de o mie de ori. m-ati ajutat sa ma luminez.
si scuze c-am acaparat forum de copii cu problemele mele de tuse.

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

noki, frate-meu era pe bune la congresul respectiv

melku, eu nici nu ma astept la prea multa atentie, in niciun caz sa ma intrebe de sanatatea copiilor, dar macar sa-si revizuiasca comportamentul cand le amintesc ca-i ziua lor. Nu-i vorba ca i-am iertat, am mers la ei ca ne-au invitat si atat. Nu ma apuc sa le fac educatie sanatate multa!

feli, tinem pumnii sa fie ok. Mai povesteste-ne dspre Ili, ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ioana nu e deloc ok A vazut dr si a internat-o de urgenta, ca sa-i puna perfuzii ca e in pericol de a pierde ochiul. habar n-am la ce spital, ca bunicul era prea ravasit ca sa mai stea la discutii cu mine.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Of of, mai mai. Deci daca scapa copilasii de boala, nu scapa adultii familiei (in sens restrans sau larg, dupa caz).
Sanatate multa soacrei, Feli! Asta mai lipsea! Bine macar ca esti in concediu!

Varsta Sarah

Mergi la inceput