Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 17
alexandrina spune:
Raspund la intrebarea directa dar sa stiti ca empatizez cu toata lumea bolnavioara.
Cu gradinita pare bine, nu mai bate copii, nici nu se implica dar nici educatoarea nu-l forteaza sa faca nimic. Ieri a fost portarul grupei, a pazit usa. Si ii place sa mearga, n-a zis ca nu vrea. Eu sunt multumita.
Camelia dar tie ti-a placut de ei?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
camelia_daniela spune:
Alexandrina ... punct ochit, punct lovint! Sincer,mi s-au parut destul de superficiale tipele cu care am discutat! (dar poate gresesc, nu stiu) Oricum, sunt convinsa ca "proba de foc" este intalnirea cu angajatorul!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
bb_alinus spune:
Hop si noi, aterizate in Colectie!
Citit doar partial scutecul asta deci ....aeriana in rest. Si da Roxi, de cand sunt acasa nu mai reusesc sa stau la taclale cu voi ca inainte....cred ca ar trebui sa caut alt job, nu? :)
In astea 2 saptamani de cand sunt acasa, am avut o mie si una de chestii amanate de facut....si parca nu se mai termina!
La Multi Ani Ana scumpa de Ripley, sa cresti mare si frumoasa! Sanatate multa!
Tania, tin pumnii si sper sa vii cu vesti bune!!!
Lavi sanatate Natiliciului si tie! Pana la urma ati facut petrecerea sau nu?
Ma intrebai tu mai demult ce facem cu miss cand e bolnava, pai cele 6 luni cat am lucrat nu s-a imbolnavit, daca se intampla, unul din noi - cred ca in cazul de fatza ar fi fost Phil- ar fi ramas acasa cu ea. Insa daca muceste sau tuseste un pic o ducem la scoala. Doar daca are febra nu. Sanatate si du-te la doctor, zic io!
Si da, ca sa raspund la o alta intrebare, si aici si cam peste tot in Europa exista vacanta din noiembrie asa de nici nu incepi bine in sept ca deja ai vacanta!!! Iar la scoala franceza de aici e 2 saptamani in loc de una....Sper ca Silviuk si-a intrat in ritm!
Madutza sanatate maxima lui Andreas si sper sa nu fie nimik grav!!!!
Mey dar cati bolnaviori in colectie! Am impresia ca numai despre asta citesc....of, si doar e colectia aniversara!
Leea curaj si bafta cu T la controale!
Cristina N, sanatate Elisei si sper sa iesim rapid din criza asta mondiala ca altfel nu stiu unde se ajunge!
Miruna de Madau, si ea cu amigdalita pultacee....Sanatate multa si voua!
Trimit ca trebuie sa plec!
Pup si sper sa revin!
melku spune:
intru rapid ca nu am timp. am citit astea 2-3 pagini. In primul rand, multa sanatate Lavi. pe tine vreau sa te rog daca poti sa-mi spui ce dr. orl apreciezi tu de la Medsana?
vreau sa ma programez si eu la orl urgent ca nu-mi mai trece o tuse de 2 sapt., medsana de destul de aproape de serv. meu, da' nu stiu la care sa ma duc. dupa programul lor de pe site, m-as putea duce la Carmen Padure sau la Gabriela Ciorbea. stii ceva de ele? tie de care nu ti-a placut de acolo?
multam mult daca ma poti ajuta.
Daria e tot la Barlad, deja de 2 saptamani, o aducem sambata acasa si de luni o luam de la capat cu gradinita.
am vazut ca sunt multi copii bolnaviori. sanatate multa!!
revin
Adina si Daria
Varsta
melku spune:
cu intarziere dar cu multi pupici: La Multi Ani Ana de Ripley, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa te bucuri numai de clipe frumoase alaturi de surioara si de parintii tai!!!
mai, o colega de serv. mi-a zis ca nu-i bine la orl pentru tusea mea, ci la interne. na! incotro sa ma duc? mentionez ca am fost la desteptaciunea mea de dr de familie care mi-a dat stodal si sirop de brad, dupa ce i-am zis ca ma tine deja de o sapt si mai bine. mi-a urat sanatate si sa ma mai duc la ea dupa 10 zile

Adina si Daria
Varsta
lavi02 spune:
melku, ORL-ul nu te asculta la plamani, doar nas-gat-urechi, atat se uita. Eu la dr Papahagi am fost de mai multe ori si la una din Carmene, o data, dar nu mai stiu la care.
alinus, multumesc de raspuns cu vacanta si cu bolile la voi. Misto ca nu s-a imbolnavit Amalia. Da, am facut petrecerea pana la urma cu o saptamana intarziere, sunt poze in contul comun.
Noki_Lara spune:
Melkule, 2 chestii: internistii nu au treaba cu ruse, ci cu burta-intestine-chestii de pe acolo. Eu as merge la un pneumolog sa te consulte la plamani, nu cumva sa fie o afectiune a lor. Plus ca ala se pricepe si la depistare daca e doar o viroza banala.
A doua chestie: faptul ca tusesti de peste o saptamana nu e mare lucru, pe mine in primavara m-a tinut o tuse rebela peste o luna.
Deci nervi de otel, ca nu trece cu una, cu doua.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
credeam ca sunt singura care sta cu lunile cu o boala taraita..
melkule, fte bine ca te cauti, n-o asculta pe noki ca de-aia a ajuns in halul in care este
auzi, tuseste peste o luna![]()
serios, mergi la orice generalist pt consult cu stetoscop. trebuie doar sa stie sa auda respiratia, plamanul.
catutza, peste o saptamana imi da rezultatele la analize.
madau, nu-i mai cumpara gume, de ce ii cumperi?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Andache, deci vrei sa insinuezi ca tusea a trecut, dar halul a ramas...biiiiine, las' ca-ti arat io tie!
![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Anda, citisi prin tzopaire. ![]()
Melku a fost la generalist dar nu i-a placut verdictul (i-a zis ca nu-i big deal, sa se trateze cu naturiste)
Noki a tusit o luna az' primavara. Acu e noiembrie.
De acord in pb lui Madau cu guma. Nati nici nu stie ca exista asa ceva.
Mada, am eu impresia sau Mirunici face cam ce vrea cu ma-sa?