Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Off-topic: lucreaza vreuna dintre voi in domeniul imobiliarelor? As vrea sa vorbesc cu o persoana calificata sa mai aflu una-alta, care e trendul pietei etc.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata!
Multumesc ptr gandurile bune. Azi soacra-mea se duce la oftalmolog, zice ca nu ar fi problema neurologica. Asa sa fie

Bic nu stiu pe nimeni, dar trendul il stie toata lumea: la apartamentele vechi e in prabusire. A ajuns pretul la o garsoniera la 60.000 euro si nici asa nu se vinde. Jumatate dintre agentiile imobiliare vor disparea curand.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Io-s la servici, varza, de-abia imi tin capul deasupra mesei. Partea simpatica e ca am de facut ceva care necesita multa atentie si inteligenta ca sa zic asa deci nasol situation.

Ma gandeam sa ma duc la dr de familie sa ma rog de un concediu medical. Dar e departe, nush' daca sunt in stare sa merg pana acolo.

Am luat pastile, astept sa-si faca efectul sa ma pot concentra.

Diseara am sedinta cu parintii la scoala, poate il conving pe Virgil sa mearga el daca eu nu m-oi simti in stare.

M-am plans destul. Trebuie sa ma plang si eu cuiva.

Multumesc tuturor pt aprecierile pt Silvia.

Roxi chiar ca ai vb tare frumos de Alexuta si ai dreptate in ceea ce o priveste

camelia bafta in continuare!

Sanatate multa si diagnostice usoare celor in investigatii: Stefan, Andreas, Tudor & Andreea .
La fel, sanatate multa bolnavilor acut: Ana, Vlad si Alex, Elise si soacra lui Feli... mai sunt? Data fiind starea mea imi cer iertare pt omisiuni.

Mergi la inceput

Feli scuzati dar nici nu mi se pare foarte ieftina o garsoniera in bloc vechi la 60.000 euro . Ar fi cazul sa mai scada, la cat de nesimtit au crescut preturile in ultimii ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi multa sanatate! Dar de ce te-ai dus la serviciu, ca sigur nu-ti va trece, daca nu stai in pat sa te ingrijesti. Plus ca risti sa fii "generoasa" cu colegii, sigur e ceva viral
Cu siguranta garsoniera nu e ieftina, dar eu comparam cu ce era anul trecut cand se vindea si cu 90.000 euro Sper sa mai scada de aceea am si decis sa amanam mutatul in casa mai mare pana se mai limpezesc apele.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

feli draga, eu cred ca e bacterian toata ziua, ditai puroiu' pe amigdale, iar febra e foarte mare pt un adult.

Feli cu mutatul, acum sunt si dobanzile foarte mari. Si noi ar tb sa ne mutam la un apartament mai mare dar vba ta, nu ne da nimeni afara din casa pana una alta, asteptam sa se mai stabilizeze.

Apropo de amenajari locuinte Nati mi-a paradit tapiteria de la un fotoliu: cu varful unui creion ascutit tragea de firele din stofa pana reusea sa le rupa

M-am mirat eu cum s-a uzat asa tapiteria, pana la rupere (se umpluse si de fire rupte prin casa ) pana am vazut-o pe Nat in exercitiul functiunii.

Am certat-o putin si s-a apucat sa planga, ii parea rau saracuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Am intrat sa va dau link-ul la un site dragut cu jucarii - www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii.html" target="_blank">aici

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

neatza neatza!

fetelor am vrobit cu leea si m-a rugat sa va scriu eu, ea este la mama ei la tara, au fost la cluj la dr Miu, consultatie de maximmm 10 minute( spre dezamagirea leei) -diagnostic constipatie cronica habituala si nici vorba de megacolon, i-a prescris tratament si sa speram ca va fi bine.
starea lui tudor este mai buna, ochisorul a trecut, nu mai vomita a inceput sa ceara un pic de mancare, o sa va povesteasca leea mai multe cand ajunge acasa.

lavi, sanatate multa! nu pot sa cred ca tocmai cand ai tu nevoie nu mergi al medic...baga concediu medical.

feli, multa sanatate soacrei.

bic, este dezastru nu se vinde si nu se cumpara nimic- la fel ca la voi-.Recesiunea ne guverneaza si pe noi.
uite un articol:http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/52907/Criza-economica-a-adus-preturile-imobilelor-din-Capitala-la-nivelul-din-2007.html

alexandrina, cum a mai decurs ingradinitarea?

ina, ce mai fac scumpii tai? esti bine, ai inceput lucrul acasa?

Mergi la inceput

Roxi multumim de vestile despre Leea.

M-a duce la ORL-ista la care am mai fost; de fapt am mai fost la 2 doctorite de la Medsana si am fost f multumita. Alta data am nimerit la o proasta care mi-a dat tratament aiurea. Dar Medsana nu a raspuns ieri toata dupa amiaza si seara la telefon. Am sa mai incerc si azi sa sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mnetza si de la noi! Am o zi de toceala la serviciu, ultima sper. La scris am luat nota buna, urmeaza oralul maine si scap.

Ma bucur ca v-au placut pozele!pentru aprecieri!

Sanatate multa COLECTIEI, ca vad ca din pacate prea putini membri au ramas "nevatamati".

Roxi- patul ala cu baldachin, pe colt, e doar loc de odihna. Asa e structurata camera: loc d eodihna, loc de joaca, loc de desenat/pictat etc, inca o canapeluta de odihna, loc stil castel cu lego-uri etc. Dormitoarele sunt la etaj si au patuturi de-alea duble, cu etaj, adica.

Feli- asta e si senzatia mea cand ajung la gradi: ca-s in alta tara. De-aia m-am si zbatut atata ca sa o inscriu acolo.Sanatate socrei!Cred ca Doru e tare popandau.

Lavi- carevasazica ai avut mamica macar pentru o seara. Draga de Silvy. E un copil tare deosebit!Da' si Nati cu scobitul tapiteriei.

Ma duc la toceala. Bleah. Oare macar cand oi muri o sa scap de examene si toceala?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput